Ηρακλησ

Φιλε,Night Sky καλησπερα.Την Κυριακη παιζουμε μαζι.Πως το βλεπεις το παιχνιδι?
Ισως να ανεβω αν ολα πανε καλα και τακτοποιησω καποιες υποχρεωσεις που εχω.
Προσωπικα χαιρομαι για τις σημαντικες σας απουσιες, κυριως αυτη του Σολτανι που θεωρω μεγαλη παιχτουρα,αλλα δυστυχως κι εμεις αποδεκατισμενοι ερχομαστε.
Και με ενα ‘‘Χ’’ παντως ικανοποιημενος θα ειμαι.
Εδω το τσιμπησε στο τελος του αγωνα ο Πανσερραικος ,γιατι οχι κι εμεις?

Καλως τον jiopa. :slight_smile:

Κατα 99% θα ειμαι στο γηπεδο την Κυριακη.

Αυτα τα παιχνιδια, ως Ηρακλης, πρεπει να τα καθαριζουμε απο το πρωτο ημιχρονο.
Προσδοκω ενα 2-0 λοιπον, για να μην μας βγει η πιστη οπως με τις Σερρες.

Εσεις οι Βολιωτες θα ερθετε οργανωμενα ή μονος σου θα ανεβεις Θεσσαλονικη ?

Βολιωτες οργανωμενοι θα ερθουν,αλλα εγω θα ερθω,αν τελικα ερθω,μονος μου.

θα κερδίσει ο Ηρακλής τον έχω ποντάρει 1

Ωραια περασαμε σημερα, αλλα χωρις Σισιτς-Σολτανι-Κομπαγιασι η ομαδα γκολ δεν εβαζε ουτε αν επαιζαν μεχρι το βραδυ. Εκανε μερικες καλες φασεις στο πρωτο ημιχρονο κυριως με τον Σζοτ , αλλα στο δευτερο τιποτα ιδιαιτερο.

Το μονο καλο ειναι οτι η ομαδα δεν τρωει γκολ με τιποτα και οτι εχουμε την καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος.

Τα γκολ ομως δινουν τις νικες και χωρις αυτα δεν παμε πουθενα…

Ωραιες και οι εναλλακτικες στολες της ομαδας (βυσσινι-γαλαζιο σε στυλ Γουεστ Χαμ/Αστον Βιλα)

nightsky καλα μας τα λεγες προχτες,αλλα για το σημερινο αθλο δε μας μιλησες:–

Οντως 19 ποντοι διαφορα ειναι πολλοι, αλλα ο βασικος μας play-maker (Μποουλντιν) αποχωρησε τραυματιας απο το πρωτο λεπτο.

Μεχρι τα μεσα του τριτου δεκαλεπτου πηγαινε καλα το ματς (52-47), αλλα μετα ‘εσβησε’ η ομαδα και πηρε ο παοκ διαφορα.

Τεσπα, σας περιμενουμε στο κλουβι. 8)

[SIZE=“3”][CENTER][B][COLOR=“Red”]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ[/COLOR] - [COLOR=“Blue”]ΗΡΑΚΛΗΣ[/COLOR]

[SIZE=“4”][COLOR=“Red”]1[/COLOR]-[COLOR=“Blue”]3[/COLOR][/CENTER][/SIZE][/B][/SIZE]

[SIZE=“3”]
[CENTER][B]ΗΡΑ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ !!! [/B][/CENTER][/SIZE]
[CENTER]:bounce::bounce::bounce:[/CENTER]

Μεγάλη επική νική του Ηρακλή…καλά στο Βολεύ ο Ηρακλής είναι ο αυτοκράτορας

Μαλιστα ειναι το 6ο ‘‘διπλο’’ τα τελευταια 7 χρονια.
Πιο πελατης δεν γινεται !

:smiley:

Δεν πρέπει να υπάρχει στην Ελλάδα πάντως λαός ομάδας που να “μετράει” λιγότερο από τους οπαδούς του Ηρακλή.
Παντού οι υποψήφιοι κοιτάνε προεκλογικά να χαϊδέψουν αυτιά οπαδών.
Τώρα βγάινει ο Μπουτάρης ενώ τον περιμένει δύσκολος 2ος γύρος τη Κυριακή και λέει “Γιατί να αποκτήσει γήπεδο 30.000 θεατών ο Ηρακλής, θα το γεμίσει ποτέ;”

Φαντάζομαι πως έχει κάνει τα κουμάντα του και υπολογίζει πως οι όποιες ψήφοι χάσει από αυτή τη δήλωση είναι έτσι και αλλιώς ελάχιστες…

Παλι μεθυσμενος απο τα κρασια θα ηταν ο παππουλης…

[B]Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Πολιτεία προσπάθησε να αδικήσει τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας και πήρε την απάντησή της με τις τεράστιες σε όγκο και παλμό κινητοποιήσεις του κόσμου του Ηρακλή.
Αν ο κ.Μπουτάρης έχει κενά μνήμης σχετικά με το μέγεθος του κόσμου του Ηρακλή να του θυμίσω ότι ο Ηρακλής έχει το ρεκόρ εισιτηρίων Α? εθνικής πριν γίνει το ΟΑΚΑ και μία από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις οπαδών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.[/B]

Τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας λέει! :lol: :lol:

αμάν με αυτές τις κουβέντες,…
ο πιο ιστορικός σύλλογος, η καλύτερη επαρχιακή ομάδα, η ομάδα με τα περισσότερα κυπελλακια παγωτό…

Αυτή είμαστε εμείς, δέκα-δέκα τα τρώει ο Βανζέλ το καλοκαίρι.

:lol::lol:

Μην υποτιμάς και τον “Β’ Αντιπρόεδρο” Κομινάκη! Μιλάμε για τοννάζ! :lol:

πρωτον,ρωτα τον ραλλη να σου πει αν μετραει η οχι ο λαος του Ηρακλη!

δευτερον,ο μπουταρης απο χθες που ειπε την βλακια(γιατι περι βλακιας προκειτε,και δυστυχως εχει πει πολλες και βγαζει τα ματια του μονος του) προσπαθει απελπισμενα να τα μαζεψει ειτε με την παρουσια του στο δελτιο ειδησεων της ετ3(ενα τεταρτο τον ειχαν χθες,τα πεντε λεπτα για τον Ηρακλη ελεγε) ειτε με δελτια τυπου προς την παε Ηρακλης!

δοθηκε υπερβολικη αξια σε αυτο που ειπε νομιζω.ηταν μια βλακια της στιγμης,στην εντελως λαθος στιγμη,ε ενταξει,ο μπαρμπα γιαννης ειναι γνωστο πως οταν πιει ενα δυο ποτηρακια παραπανω χανει τον μπουσουλα,εφοσον μαζευτηκε δεν εγινε και τιποτα.ουτε θεση κατα του γηπεδου πηρε ουτε τιποτα(στην τελικη το γηπεδο ειναι στον δημο καλαμαριας,δεν ειναι αρμοδιοτητα του).δεν νομιζω πως υπαρχει Ηρακλειδεας που να μην τον ψηφισε αν εχει αποφασισει να τον ψηφισει γι αυτο που ειπε!ουτε καμια εκστρατεια εναντιον του γινεται απο εμας.αν γινοταν κανα τετοιο ο κυρ γιαννης δεν εβγαινε εκατο φορες να γινονταν εκλογες!

μεγαλη νικη…ο πουστης ο σολτανι αν το ηθελε αυτο που κανε τον εφιλω τα ποδια

δύσκολα το βλέπω να το ήθελε…
αν και δεν έχει καμία σημασία…

μπράβο στον ηρακλη που παρά της αντικειμενικές (φετινές)δυσκολίες τα πάει μια χαρά…

H φωνη μου μετα τους Sodom ηταν σαν του Lemmy.
H φωνη μου μετα και το σημερινο παιχνιδι ειναι σαν του Tardy.

:D:metal::smiley: