Νight Sky,συγχωρεσε με αν δεν σε εχω καταλαβει καλα,μπορει να κανω και λαθος το ξαναλεω,αλλα εσυ γουσταρεις αυτο το πραγμα τωρα?
τα θέλει ο κώλος σου.!
Δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι με αυτα που γραφεις, αλλα προφανως ο Ψωμιαδης ριχνει την Καβαλα στην Δ’, οχι ο Ηρακλης ουτε ο κοσμος του.
Επισης, αυτο που γραφεις στο τελος ειναι και ο λογος που δεν προκειται να ακουστει κανενα συνθημα και κανενα πανο υπερ του Ψωμιαδη απο την κερκιδα, περαν του οτι η πλειοψηφια αντιτιθεται στην αναληψη της ομαδας απο μεγαλολαμογιο λογω ιδεολογιας και συγκεκριμενης οπαδικης κουλτουρας, ασχετα βεβαια που στο γαμημενο ελληνικο πρωταθλημα μονο αν εχεις προεδρο ‘‘χωμενο στα πραγματα’’ επιβιωνεις…
Ακριβως γιατι εχουμε δει οτι ο συγκεκριμενος κυριος εχει καταστρεψει δυο ομαδες, την ΑΕΚ και την Καβαλα, ασχετα βεβαια που η ΑΕΚ ειχε την δυναμικη και τα ισως (βρωμικα) μεσα ωστε να σταθει ορθια.
Jiopas και λοιποι ολυμπιακοι, τις ιδιες ενστασεις φανταζομαι ειχατε και εσεις οταν οι ομαδες σας περνουσαν στα χερια του Κοκκαλη, του Μαρινακη και του Μπεου ε ??? Μετα τις φετινες αποκαλυψεις τι κανατε για ολα αυτα ??? :–
…περιμεναμε τους θιασωτες της εξυγιανσης του Ελληνικου ποδοσφαιρου να κανουν οτι κατηγορουσαν!!!
Κατα τ’αλλα μια χαρα πανυγηριζατε για τις ομαδες σας μεσα στο γηπεδο και αποθεωνατε τις προεδραρες σας, γι’αυτο ΤΟΥΜΠΕΚΙ απο εσας σε ο,τι αφορα ηθικα ψευτοκυρηγματα.
Για ο,τι αλλο, εδω ειμαστε να συζητησουμε !
Εχεις να δικιο καθοτι δεν ηταν ανακοινωση αλλα προφορικη μεταβιβαση της θεσης τους.
Σε επικοινωνία του «Μ» με ανθρώπους της Αυτόνομης Θύρας 10 είπαν για το θέμα:
«Εμείς θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Δεν στεκόμαστε σε κανένα όνομα. Ανεξάρτητα πως θα λέγεται αυτός, εμάς μας ενδιαφέρουν οι καλοδεχούμενες προθέσεις του, γιατί όπως προαναφέραμε, μας ενδιαφέρει το καλό του Ηρακλή».
Ε συγνωμη αλλα δεν γινεται να λενε τετοιες μπαρουφες. Οι βλακες ή λαμογια ειναι ή και τα δυο μαλλον.
Ξαναλεω οτι κανεις και υποστηριζεις οτι ακριβως μου προσαπτεις,που στο κατω κατω εχω επανειλημμενα εκφραστει κατα του Μπεου.
Επισης εγω μια χαλαρη ερωτηση εκανα κι εσυ αρπαχτηκες.
Ελεος ρε ελεος !!! Διαβαζεις τι ειπε το METROPOLIS/METROSPORT για θεμα του ΗΡΑΚΛΗ ωστε να εχεις σωστη ενημερωση ?? :lol:#-o
Υπαρχει σημερα Γενικη Συνελευση, οποτε λογικα θα υπαρξει και επισημη ανακοινωση επι του θεματος…
Γενικα τα αναφερω ,αλλα σοβαρα μιλας ?Αυτη θα ειναι η αντιδραση σου/σας δλδ ???
Οταν γεμιζες τους δρομους απο αγανακτιση που σε “εριχνε” το κρατος και η τωρινη σου σταση ειναι απλα “ανεκτικοτητα” ,το μονο που δειχνει ειναι “συνενοχη” επειδη στην πραγματικοτητα σου αρκει που θα μεινεις κατηγορια εστω και ετσι.
Και στην τελικη εγω δν εχω προβλημα (αφου στο επιτρεπει ο νομος) να σε παρει ο Χ,Ψ και να σωθεις με αυτον τον τροπο,αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως επιτρεπετε να σας παρει ο συγκεκριμενος.Οχι τοσο γτ ειναι λαμογιο/μαφιοζος κτλ ,αλλα γτ [B]ειναι μαθηματικα βεβαιο[/B] πως μετα απο μερικα χρονια,[B]θα σας διαλυσει[/B] και θα βρεθειτε παλι στο 0.
πι.ες. Απ οτι βλεπω παντως και εσυ (οπως και αλλοι μες τη χρονια) εχεις αρχισει ηδη να εξασκεισαι στην κλασσικη ατακα “κωλοτουμπας” <<τι μιλατε και εσεις οι Χ,Ψ,Ω που εχετε κανει αυτο και αυτο και αυτο…>>
Τίποτα απολύτως, εμείς είμαστε εν γνώση μας διεφθαρμένοι οπαδοί διεφθαρμένων ομάδων και ποτέ δεν πουλήσαμε πίπες περί ηθικής ανωτερότητας.
Εφόσον λοιπόν δεν πάρετε σαφή απόφαση ενάντια σε αυτή την συμφωνία, welcome to the club.
Εάν πάρετε και την ακυρώσετε, σας βγάζω το καπέλο και κάνω τουμπεκί όσον αφορά στον Ηρακλή και τους οπαδούς του.
Εφετος στο ποδοσφαιρο ειδαμε τραγικα πραγματα. Παντα συνεβαιναν δηλαδη, αλλα χωρις να κρατουν ουτε μισο προσχημα ποτε!
Εχω την αισθηση οτι φετος νομιμοποιηθηκε και τυπικα η καφριλα, το νταβατζιλικι και το μπραβιλικι. Οταν ενας μπεος κανει οτι μα οτι γουσταρει πχ, εχοντας πλατες απο μαρινακη, οταν υπαρχει ενα συστημα μαρινακη να ρυμιζει αποτελεσματα αγωνων, διαιτησιες κλπ και το κρατος δηλωνει αμηχανια και προβαλει το αυτοδιοικητο του ποδοσφαιρου ως ασπιδα στο να αλλαξει κατι… ε καπου ειναι λογικο και ο οπαδος του ηρακλη να πει “βρε δεν γαμιεστε με την ηθικη σας, του χρονου θα σας πηδηξουμε”.
Στα του ηρακλη ειναι σχεδον βεβαιο οτι η “ανασταση” θα ειναι προσωρινη και σε μερικα χρονια η ομαδα τους θα καταληξει να υποβιβαστει οταν ο Μακαρος θα τραβαει για αλλες πολιτειες.
Η ΑΕΚ καταστραφηκε απο τον ψωμιαδη, απλα ως μεγαλυτερο μεγεθος μπορεσε να επιβιωσει μεχρι σημερα (του χρονου παιζεται).
Να αναφερω για το εφετειο που δεν εμφανιζεται λογω αιμοπτυσης, για τα 200 εκατομμυρια τιμολογιων σε καφεδες, για τους μπραβους στα μαγαζια οπαδων (με την υποστηριξη του υπολοιπου κοσμου της ΑΕΚ για να μην ξεχναμε)… γνωστα ειναι αυτα.
2 ειναι τα συμπερασματα απο την ολη ιστορια:
α) και 6.000 ΔΝΤ να ερθουν στην Ελλαδα, ποτε δεν θα αλλαξει τιποτα
β) Να μας πουν τωρα οι δημοσιογραφοι της θεσσαλονικης για κατεστημενα, ηθικες και αλητειες… που απο χθες τα σαλια τρεχουν στο πατωμα μπας και γινουν γραφειο τυπου στις ημερες ευφοριας που διαφαινονται για τον ηρακλη.
Οχι δεν ειναι αυτη η θεση μου, τωρα ετοιμαζω ενα ποστ με διαφορες αποψεις που εχουν γραφτει οπως ζητησε ο ChrisP, ωστε ο καθενας να βγαλει τα συμπερασματα του σχετικα με το ποια ειναι η θεση του οπαδου για το θεμα της αναληψης της ομαδας απο τον Ψωμιαδη.
Παντως πραγματικα θελω να γνωρισω εναν οπαδο αλλης ομαδας απο ολους που εκφερετε/εκφερουν γνωμη για το θεμα, που πραγματικα θα προτιμουσε η ομαδα του να αφανιστει/να ξεκινησει απο το ερασιτεχνικο απο το να την αναλαβει ενας μεγαλοπαραγοντας γκανκστερ… :lol: Αλλα να το πιστευει πραγματικα ε, οχι να το παιζει τζαμπα μαγκας μιλωντας εκ του ασφαλους για αλλες ομαδες…
Προσωπικα και μιλωντας με το ονομα μου στα της ΑΕΚ οταν εξεφρασα αποψη το 2004 αλλα και φετος, παντα υποστηριζα και υποστηριζω την επιλογη της πτωχευσης για την ΑΕΚ διοτι αυτο το σεναριο κρινω ως πραγματικα συμφερον για την ομαδα μου. Οχι ομως για λογους ηθικης…
Μας ειχε δημιουργηθει ( τεχνιεντως ) η εντυπωση πως αυτοι που λες ,θα ησασταν εσεις . :roll:
Εγω ειλικρινα παντως, δν το περιμενα η πλειοψηφια των Ηρακλειδεων να ειχε αυτη την αντιμετωπιση στο θεμα,τεσπα .
Παντως… ειναι απολαυστικος. Κριμα που δεν μπορει να ειναι ο ιδιος προεδρος να απολαμβανουμε επη σαν αυτο:
[SIZE=“3”][B]Ηe is back again ![/B][/SIZE] >> [SPOILER] [SPOILER]Πανιωνιος Συλλογος Γριων Καβαλας λεει :lol2: :lol2: :lol2:[/SPOILER][/SPOILER]
[B]Αποψεις κατα της ελευσης Ψωμιαδη :[/B]
[SPOILER]Αυτος ο ανθρωπος δεν συναδει με τις αρχες του συλογου και τον χαρακτηρα του οπαδικου κινηματος για τα οποια πολεμαμε τοσα χρονια.
Να σου θυμισω το ρητο 103 χρονια εκτος κατεστημενου!!! Ο Ψωμιαδης σημαινει αλλοτριωση του συλογου και ο Ηρακλης θα γινει κατι αλλο… αυτο δεν το θελω[/SPOILER]
[SPOILER]τωρα (στα δυσκολα) ειναι που πρεπει να υπαρχει οπαδικη κουλτουρα.
και μην ξεχνατε, αλλο ο ψωμιαδης κ ο μπεος σε ομαδουλες τυπου καβαλας κ βολου που δεν δινουν λογαριασμο σε κανενα κ αλλο στον ΗΡΑΚΛΗ.
αυτοι οι τυποι εχουν την νοοτροπια αφεντικου. στην ΗΡΑΚΛΗ αφεντικο ειναι ο κοσμος ομως.[/SPOILER]
[SPOILER]Προτιμώ να πέσω Δ’ και να ανέβω σιγά σιγά και ΚΑΘΑΡΑ,παρά να χτυπήσω ΒΡΩΜΙΚΑ το κατεστημένο με τον αρχιμαφιόζο για διοκτήτη.
ΥΓ:Και αν του Ψωμιάδη του σηκωθεί και αύριο θέλει να πάρει την Κέρκυρα πχ και να την βάλει στην θέση του Ηρακλή με όνομα Νέα Κέρκυρα,τι θα κάνουμε ρε ???[/SPOILER]
[SPOILER]μην τυχον ακουσω κανενα συνθημα στο πεταλακι μας για τον Ψωμιαδη.!!!Το λεω απο τωρα εχετε το νου σας!!![/SPOILER]
[SPOILER]
Σαν οπαδοι τι θα πουμε στους καβαλιωτες? τι θεση εχουμε σε αυτο? αν στιρηξει ο συνδεσμος μια τετοια αποφαση θα ειμαι αντιθετος. ο τυπος εχει καταστρεψει 2 ομαδες, ποιος νομιζει οτι ο Ηρακλης θα γλυτωσει? ναι ειναι η μονη λυση να μεινουμε, αλλα μετα απο 2 χρονια θα ειναι χειροτερα απο τωρα. ελπιζω να βαλει το χερι του ο ημιθεος γιατι το μελλον του συλλογου δεν φανταζει μακρυ[/SPOILER]
[SPOILER]Ποιος με λεει εμενα οτι σε 5 χρονακια δε θα κανει το ιδιο ή κατι παρομοιο; Οσο αναφορα αυτη τη κομπινα που παει να γινει για να παιξουμε στην α’ ακομα δε μπορω να πω τιποτα. Προσωπικα παντα, για μενα δεν αλλαξε τιποτα γιατι στον ηρακλη σκαω για τη κερκιδα.-[/SPOILER]
[SPOILER]σαν οπαδός του Ηρακλή δεν είχα τίτλους και πρωταθλήματα να περηφανέυομαι .2 πράματα είχα.Την μεγάλη ομάδα του Χατζηπαναγή και το 103 χρόνια εκτός κατεστημένου.
Πάει και αυτό.Είμαστε τόσο βλάκες που μόλις είδαμε λεφτά και Ευρώπη προσκηνάμε τον ΚΥΡΙΟ(πλέον) Ψωμιάδη που μέχρι πριν ήταν ο μαφιόζος…
[/SPOILER]
[B]Αποψεις υπερ της ελευσης Ψωμιαδη :[/B]
[SPOILER]η απολυτη αλλοτριωση του συλλογου φιλε, θα γινει με τον ΗΡΑΚΛΗ στα ερασιτεχνικα πρωταθληματα της θεσσαλονικης(γιατι δ εθνικη και να θελετε δεν μπορουμε να παιξουμε)…
δεν λεω καλες οι ιδεολογιες και οι ρομαντισμοι…αλλα εδω μιλαμε για θεμα υπαρξης του συλλογου…[/SPOILER]
[SPOILER]Emeis ti upostirizoume re paidia? Ton Irakli pou einai idea i to AFM mias etairias? Allwste Iraklis eimastan prin na dimiourgithei i PAE Iraklis kai Iraklis tha eimaste gia panta.
Me tin allagi auti oute i istoria diagrafetai oute o laos. An aurio px evgaine enas nomos kai elege oti oles oi PAE apo AE metatrepontai se OE i EPE px kai allazei to AFM tous ti tha simaine? oti diagrafetai i istoria olwn twn omadwn?
Kai emena o Psomiadis den mou aresei san tupos alla an exeis na polemiseis me ta lamogia, enan tetoio xreiazesai. Nomizw oti prepei na stiriksoume. kai episis einai kai mia eukairia kathara agwnistika na doume epitelous mia aspri mera kai pali.
Kai an doume meta apo 2-3 xronia oti den mas kanei o Big Mac…emeis tin kseroume ti lusi…!
Oute o prwtos tha nai oute o teleutaios[/SPOILER]
[SPOILER]φυσικά ο καθένας από εμάς έχει πάρα πολλές ενστάσεις για το ποιόν ψωμιάδη και είναι ευνόητο, και πρέπει να συνεχίσουμε (αν τελικά κλείσει έτσι όπως φαίνεται το θέμα) να είμαστε συνεχώς επιφυλακτικοί και 100% υποψιασμένοι για τις πράξεις του στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ (όπως κ αν λέγεται…), χωρίς φυσικά να σημαίνει ότι δεν θα στηρίξουμε την ομάδα μας -και μόνο αυτήν- και κανένα πρόσωπο!!!
γνωρίζουμε όλοι ότι δεν υπήρχε απολύτως καμία σοβαρή εναλλακτική πρόταση, ή κάποιος άλλος τρόπος για να επανέλθουμε στην Α’ σύντομα και δυνατοί. Επομένως, η λύση ψωμιάδη αυτήν την στιγμή είναι Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΩΔΥΝΗ και Η ΜΟΝΗ ΘΕΤΙΚΗ για τον σύλλογο λύση.
Αυτήν την Ηθική για την οποία μας “κατηγορούν” οι τουρκοσκώλικες και οι αελονιωνιοι κλπ δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ούτε για τους Α.Ρ.Δ. Όλοι αυτοί στα @@ μας! Τώρα θυμήθηκαν την έννοια του Ηθικού? Που ήταν εδώ και 2 μήνες που δεν μας έδιναν την άδεια??? Ήταν ηθικός και δίκαιος δηλαδή ο υποβιβασμός μόνο του Ηρακλή??? για να μην επεκταθώ σε άλλες χιλιάδες υποθέσεις ανηθικότητας που συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα εδώ και δεκαετίες…
δύο χρόνια και άλλα 100 χρόνια προηγουμένως, είμαστε ηθικολόγοι να πούμε… και τα δύο χρόνια που όπως λες την επικαλούμασταν αυτήν την ηθική, το κάναμε γιατί ήταν ΔΙΚΑΙΟ το αίτημά μας για ΙΣΟΝΟΜΙΑ.[/SPOILER]
[SPOILER]πέρσι δεν τους έπαιρνε. φέτος ήταν πιο έμπειροι όλοι (ΕΠΟ, άλλες παε, ΑΡΔ, υπουργοί, μπάτσοι κλπ.) στην εξόντωση του Ηρακλή, και μας την έφεραν από 2(!) πλευρές… κάναμε λοιπόν και πάλι όοοοολο τον αγώνα μας τον δίκαιο, βγήκαμε στους δρόμους και το αποτέλεσμα ποιο είναι??? ο Ηρακλής θα πρέπει να παίξει στην Β’ ή στην Δ’!!!
αν τους κάνουμε λοιπόν το χατήρι για να παραμείνουμε οι ΜΟΝΟΙ ΗΘΙΚΟΙ σ αυτήν την χώρα τότε δεν θα είμαστε Ηθικοί αλλά ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ να προστατεύσουμε το όνομα του Ηρακλή. Ως πότε θα είμαστε οι μόνοι με τον σταυρό στο χέρι σ αυτό το πρωτάθλημα???
Δηλαδή, εφόσον δεν βλέπαμε Δικαίωση επικαλούμενοι τους όρους ισονομία, διαφάνεια δικαιοσύνη, ΤΙ θα έπρεπε να κάνουμε? να τους κάνουμε το χατήρι και να πέσουμε??? [/SPOILER]
[B]Προβληματισμενοι :[/B]
[SPOILER]Απο το πρωι ολα τα ραδια εχουν σκυλιασει με την ελευση ψωμιαδη στον Ηρακλη… Μαλλον κατι τους ενοχλει…
Προσωπικα ειμαι σε τεραστιο διλημμα… Η οπαδικη μου κουλτουρα δεν μου επιτρεπει να ανεχτω εναν τετοιο τυπο στον Ηρακλη αλλα απ την αλλη ο συμπαθητικος για τους αλλους Ηρακλης θα γινει ο μισητος Ηρακλης…
Μπερδεμα ρε πουστη μου…[/SPOILER]
[SPOILER]Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τον τροπο σκεψης σας… Οκ ενταξει συμφωνω ειναι λαμογιο… ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 0 ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜ…Ν ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! Τον αφηνεις να κανει κατι στην αρχη τον Ψωμιαδη και τον κρινεις δεν θα του ανοιξουμε τα ποδια και θα του πουμε κανε οτι θες… Δεν θα βρισκεται στο απυροβλητο… Θα κριθει και αυτος αν μας απογοητευσει… Ετσι κι αλλιως εχουμε φτασει στο αμην ποσο χειροτερα μπορει να γινουμε??? ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ…Ετσι κι αλλιως πλεον εχουμε μεγαλη εμπειρια απο λαμογια και το πως να τους διωχνουμε(βλεπε Πασχαλιδη,Βαγγελα,Σπανουδακη,κλπ[/SPOILER]
[SPOILER]Το θεμα ειναι νομιζω καθαρα υποκειμενικο
Δεν μπορω να πω τιποτα διοτι το θεμα υπαρξης υφισταται.και θα στηριξω εφοσον δεν ξεπερνα καποια ορια (προσωπικα οπαδικα μου ορια) την οποια αποφαση παρθει.
[/SPOILER]
[SPOILER]Μάγκες ούτε εμένα μου αρέσει ο Ψωμιάδης… Σίγουρα δεν ήρθε στον Ηρακλή για την ψυχή της μάνας του… Το ξέρουμε αυτό… Αλλά δεν νομίζω να έχουμε και εναλλακτικές λύσεις αυτήν την στιγμή… Απλά θέλει συσπείρωση κόσμου σε ότι και να γίνει να είναι όλοι μαζί… Γιατί πολλοί χόρεψαν με την πτώση του Ηρακλή…[/SPOILER]
[B]Και καποια πραγματα που συνοψιζουν το γενικο συμπερασμα κατα τη γνωμη μου :[/B]
[SPOILER]Προσωπικα, ημουν εξ αρχης 100% κατα της οποιαδηποτε τετοιου ειδους εξαγορας συγχωνευσης κλπ κλπ κλπ για απειρους λογους και κυριως γιατι δεν επιστευομαι τετοιου ειδους ατομα και θεωρω οτι και παλι θα βγουμε ζημιωμενοι περα απο το ηθικα και πρακτικα.Δεν μπορω να πω ναι σαν ανθρωπος,σαν οπαδος, ειναι σαν σαν διαγραφω οτι ημουν τοσα χρονια. Ημουν ειμαι και θα ειμαι εναντια σε κατι τετοιο καθως αμφιβαλω για τους ορους μια τετοιας καταστασεως και διαβλεπω εφημερη επιβιωση…
ΑΛΛΑ
Ειμαι ταυτοχρονα στο πλευρο το οπαδικου κινηματος του Ηρακλη, του συνδεσμου μου, του πεταλου και των αδερφων μου, και οτι ειναι να γινει θα μαστε μαζι !!!
(θετωντας παντα καποια ορια …τα οποια δε θα ξεπερασω για κανενα λογο)[/SPOILER]
[SPOILER]Μηπως βιαζεστε πολυ καποιοι να παρετε μερος και να στηριξετε?
Χωρις να ξερετε τιποτα παραπανω απο ενα ενδιαφερον και μία επαφη λετε ναι να ερθει.
Μηπως θα ταν καλο να στε λιγο πιο επιφυλακτικοι ΟΛΟΙ και ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ?
Χωρις να ξερει κανεις μας τι γινεται, τι ζητηθηκε, τι εχει να χασει ο Ηρακλης, βγαζετε γουστα…
Δε λεω να πειτε οχι, λεω να χαλαρωσετε λιγο και να σταματησετε να στε υποστηριχτες ενος ανθρωπου και μια καταστασης πριν μαθετε οτιδηποτε!!!Τοσο χρονια δηλαδη τι καναμε? Θα ανοιξουμε τα ποδια σ οποιον ερθει να μας γαμησει πριν μαθουμε τι θα παρουμε και τι θα χασουμε? σιγα μη παρουμε και κανα τσιμπουκι στον ‘‘μακαρο’’…
Νομιζω οτι απο εχθες εχει αρχισει μια ατελεσφορη συζητηση των υπερ και των κατα ενος ενδεχομενου ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Αν μη τι αλλο…οι οπαδοι του Ηρακλη δεν εχουν ενος τετοιου ειδους ευθυνη! [B][SIZE=“4”]Ουτε μπορουμε να χειροκροτησουμε την ελευση ενος λαμογιου ,ενος ανθρωπου του συστηματος και ενος ανθρωπου που στο παρελθον κατεστρεψε μια αλλη ομαδα χωρισ συνεπειες, ουτε μπορουμε να επομιστουμε την ευθυνη μιας ενδεχομενης διαλυσης!Ειμαστε παντα διπλα στον Ηρακλη, αλλα ας αναλαβουν οι αρμοδιοι τις ευθυνες της καταντιας του συλλογου και εμεις φυσικα παντα στις επαλξεις και κοντα στο συλλογο…[/SIZE][/B][/SPOILER]
[SPOILER]Apo ti mia iparhei o ipovivavsmos sti B. Ekei oloi katalavainoume oti den ginete tipota. Lefta den iparhoun gia protathlitismo kai sinama eheis ta hrei pano sou. Hantakonete to mellon tou Irakli.
Alli lisi einai i D Ethniki. Kai pali ekei pera o sillogos tha vrethei sto perithorio. Oute na meinei kato apo ton GS den borei.
Makaros? Lamogio tou kerata. I alitheia afti einai. Apla afti ti stigmi sou dinei omada etoimi, (Galinoviuc - Lima - Douglao - Josemi - Die - Cardozo - Abdun - Epalle - Iacob - Onuwachi ) sou dinei dinatotita na ekdikitheis olous osous panigirizan me ton ipovivasmo tou Irakli kai kirios svineis to hamogelo apo ta heili olon ton skoulikion pou gia alli mia fora tha anagkastoun na valoun ta kerakia ston pato tous. I timoria tha einai toso megali kai tha to doune sta petala olis tis elladas.
Kai nomizo stin ATH10 ta paidia den einai boufoi. As kanoume tin douleia mas tora. Na ksefigoume apo ton gremo pou einai brosta mas. Otan erthei i ora kai an hreiastei tha parei ton boulo kai o Makaros. Sto na dinoume ton boulo an mi ti allo eimaste oi pleon exeidikevmenoi.
Oi omades einai o laos tous kai ohi logistika kai nomika eggrafa[/SPOILER]
[SIZE=“5”][B]ουτε μπορουμε να επομιστουμε την ευθυνη μιας ενδεχομενης διαλυσης![/B][/SIZE] :!::!::!::!:
[B][SIZE=“4”][U]ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
[/U][/SIZE][/B]
οχι οι οπαδοί είναι μόνο για να ανάβουν πυρσούς.!! δεν σας πιάνει κανείς λέμε.!!
εσύ πιστεύεις οτι δεν υπάρχει??
οταν ακούστηκε εστω και για δυο μέρες στη λαρισα οτι θα κάνει κίνηση ο μακης για την αελ των χειμώνα και ότι θα μας σώσει όσοι το άκουσαν ένα πράγμα είπαν…η ομάδα από την αρχή.!!
ή ακόμη και τώρα…αν αποδειχθεί οτι ο πηλαδακης έκανε απατεωνιά με το γήπεδο(άσχετα που ξέρουμε τι εχει γίνει εδώ και μήνες) λες να αφήσουμε την ομάδα να υπάρχει??
από την δ’ και εδώ είμαστε πάλι…και ούτε γήπεδο θα υπάρχει ούτε τίποτα…κανείς δεν θέλει το γήπεδο …χίλιες φορές αλκαζαρ αν να γίνουν απατεωνιές σε βάρος μας…
*πιστεύεις οτι θα υπήρχαν συζητήσεις για να μας πάρει ο μακης και απλά εμείς θα κοιτούσαμε αλλού, ή απλά δεν θα φωνάζαμε το όνομα του στους αγώνες??
[SPOILER]
οσο για το φετινό χάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο για μένα, το περισσότερο φταίξιμο το ρίχνω στον πηλαδακη.! και δεν είναι ειρωνεία.
οι κινήσεις που έκανε είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.!! και δείχνουν οτι δεν το έχει ούτε για σωτήρας ούτε για τίποτα… παράτησε στη μέση μια ιστορία που θα ξεκαθάρισε πολλά πράγματα…αλλά ο φόβος φυλάει τα έρμα[/SPOILER]
Καπή Καβάλας
Καβακλής
Ηραβάλα
Ροπαλοφόροι Αργοναύτες
Αυτόνομες Αγαπούλες
Μακηκλής
Πούροκλής
Γριοναύτες
Καβάλα οι Γριές
Αόρατοι Αργοναύτες
ΑΟΚ Αγ. Δημητρίου
Σύλλογος φιλόμουσων Καβάλας
Ανθή Καραγιάννη
Καβάλα 2011
Νέα-Γριά Καβάλα
ψηφίζουμε όλοι για το νέο όνομα
Crimson Idol, η βασικη διαφορα μεταξυ της καταστασης της ΑΕΛ και του Ηρακλη, ειναι οτι η ΑΕΛ μιας και επεσε καθαρα αγωνιστικα δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα να παλεψει και να ανεβει ξανα.
Για τον Ηρακλη η κατασταση οπως εχει τωρα, ( με τον οικονομικο αφανισμο που επεδιωξε η ΕΠΟ ) ειναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ και οντως τιθεται σοβαρο ζητημα ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του Συλλογου.
Το ερωτημα δεν ειναι αν θα παιξουμε Β’ μεχρι να ανεβουμε ξανα, οποτε μπορει ο καθενας να πει με ελαφρια καρδια ‘‘παρε δρομο Μακη, δεν σε γουσταρουμε’’, αλλα ουσιαστικα αν μπορει να σταθει το τμημα με αξιωσεις και προοπτικες εστω και στην Δ’… Δηλαδη ειναι θεμα επιβιωσης.
Επειδη ομως αυτο δεν γινεται συμφωνα με οικονομικες μελετες που εχουν γινει, ειναι κατανοητο και λογικο να λενε μερικοι οργανωμενοι οτι οντως δεν μπορουν να παρουν την ευθυνη να διωξουν (και) τον Ψωμιαδη και να οδηγησουν μια ιστορικη ομαδα στην αφανεια… 'Ηδη ακομα πεφτει κραξιμο απο διαφορους ‘‘σπορακηδες’’ οτι οι οργανωμενοι του πεταλου φταινε για την αποχωρηση Μυτιλιναιου και Θεοδωριδη… Θα εχουν να λογοδοτησουν και σε δεκαδες χιλιαδες κοσμου για μια τετοια αποφαση. Εσυ θα επαιρνες ενα τετοιο τεραστιο ρισκο ?