ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Πόοοοοσοοοοο πιο πάνω…;

Που ήσουν; Εκεί? κοιτάς προς τα πάνω? δεν βλέπεις μια λάμψη;
Όχι, ρε, δεν είμαι εγώ? είναι το δέντρο που στολίσανε οι από πάνω?
Ε, εκεί?
Και σκεφτόμουνα τι θα τις κάνω όλες αυτές τις μπύρες στο ψυγείο? κρίμα? αν το ήξερα δεν θα τις έπινα?

Δηλαδή πόσες έχεις πιεί;

7-8? κάπου εκεί?
έβλεπα dvd 6 ώρες? άρα συγχωρούμε? [πάντως έχουν μείνει κι άλλες]
[size=1]μα πότε τις αγόρασα όλες αυτές; [/size]

Το Σάββατο στο super market…

Τι dvd έβλεπες;

__So, what is that you foresee? Is there an answer for my vagabond spirit or will you keep your lips enclosed for me…?

__Answer me Morgane -for I fear not the truth and to thee I pledge. Tell me! What is exposed when the lunar light embraces my shadow?

Και το off topic συνεχιζεται…

Μα το Σάββατο το μεσημέρι γύρισα σπίτι? από την Παρασκευιάτικη έξοδο :lol: ? τέλος πάντων?
Τα 4 τελευταία dvd από το τσίρκο του μυστηρίου!

__Πω - πω!! Διπλή ατυχία ο Τέλης!!

__Μπα, δραχμή δεν παίρνω γι’ αυτά που λέω DeathbitcH -είμαι ιδεαλιστής εγώ! :stuck_out_tongue: Βέβαια, αν ήταν να παίρνω “την δραχμή” του Τέλη θα ήμουν και κάτι άλλο. :lol: :lol:

Μα το Σάββατο το μεσημέρι γύρισα σπίτι? από την Παρασκευιάτικη έξοδο :lol: ? τέλος πάντων?
Τα 4 τελευταία dvd από το τσίρκο του μυστηρίου![/quote]

Από ποιο μπαρ σούφρωσες το καφάσι…;
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Στο underworld ήμουν? αλλά δεν θυμάμαι να πείρα τίποτα μαζί? αλλά πάλι? ήταν λίγο βαριά η τσάντα?
Μα καλά? πόσο είχα πιει;
[size=1]Btw έχουν μείνει ακόμα 10-12? [/size]

__ΟΚ, για να είμαι in-topic, νομίζω πως ιδανική εργασία για άλλους εμάς που έχουμε ξεσκιστεί στα off-topics ελέω της καλής συντροφιάς, θα ήταν να εργαζόμαστε επί πληρωμή ως Moderators στο Forum του Rocking.gr!! Μάλιστα, αυτή είναι η ιδανική εργασία! …Λοιπόν Kourou, ψήνεσαι; :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Γαμώ την γκαντεμιά μου…

Shadowcaster αν επαιρνες τις δραχμές μου ή θα ήσουν κλεπταποδόχος προϊόντος εγκλήματος ή κάποια χαζή γκόμενα που θέλει να γίνει ερωμένη μου… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

deathbitch θυμάσαι τι μάρκα ήταν το περιεχόμενο του καφασιού; kaiser ή mc farland είναι οι προτιμήσεις μου… Να έρθω μια μέρα να ταϊσουμε παρέα τη μικρή…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και είσαι τυχερός? οι mc farland μείνανε?

Πλάκα πλάκα απίστευτη μπύρα… Αυθυποβλήθηκα και ανοιξα μια kaiser

Εγώ λέω να μην πιω άλλη? μου τέλειωσε και ο καπνός? :cry: :cry:

[quote=“deathbitch”]

Εγώ λέω να μην πιω άλλη? μου τέλειωσε και ο καπνός? :cry: :cry:[/quote]

Τι καπνό χρησιμοποιείς;

black devil…

Δεν τον έχω δοκιμάσει ποτε… Υγρός, ξηρός, αρωματικός;
Εγώ Graven και δεν μπορώ να καπνίσω τίποτε άλλο πλέον…

Δεν τον έχω δοκιμάσει ποτε… Υγρός, ξηρός, αρωματικός;
Εγώ Graven και δεν μπορώ να καπνίσω τίποτε άλλο πλέον…[/quote]
Αρωματικός [βανίλια]? και υγρός? τώρα βέβαια δεν ξέρω αν ξηραίνετε γρήγορα? γιατί δεν μου κρατάει πάνω από μια μέρα?
Ο graven? μου θυμίζει τις πορείες στην Θεσσαλονίκη? όλοι αυτόν καπνίζανε… απα πα?