__Ναι, βέβαια… Τι λες παιδί μου, απο τα McDonalds την κλέβει! Ζητάει ένα ποτήρι νερό και μέχρι να του το φέρει η κοπέλα, δυο χούφτες bbq sauce έχει βάλει στην τσέπη του μπουφάν!
__Μμμ, ροδαλές πατουσίτσες και περιποιημένα δαχτυλάκια… Kinky!! 8)
__Ναι, βέβαια… Τι λες παιδί μου, απο τα McDonalds την κλέβει! Ζητάει ένα ποτήρι νερό και μέχρι να του το φέρει η κοπέλα, δυο χούφτες bbq sauce έχει βάλει στην τσέπη του μπουφάν!
__Μμμ, ροδαλές πατουσίτσες και περιποιημένα δαχτυλάκια… Kinky!! 8)
Eμ λογικο ειναι αυτο που λες … τις φανταζεσαι να ειχαν τιγκα μπιχλα ???
Καλος λαλακας εισαι … (Αυτο κολλαει στο 2ο)
Ν’αρχίσουμε ένα thread με φετίχ? Ή υπάρχει ήδη?
__Μμμ, απ’ ότι θυμάμαι (και είμαι καιρό εδώ) δεν υπάρχει κάτι τέτοιο… Πως και δεν άνοιξε κάνα τέτοιο ο Ανχόλι? :lol: 8) Αντε, άνοιξε εσύ ένα Morgane… ΑΚΥΡΟ, μόλις είδα το νέο topic του Τέλη… ΩΡΑΙΟΣ!! 8)
_Αλήθεια, αυτό το είδες: http://www.rocking.gr/forumt-1767-days0-order-80.php ? :roll: (εκτο μήνυμα) :?:
__So, what is that you foresee? Is there an answer for my vagabond spirit or will you keep your lips enclosed for me…?
__Answer me Morgane -for I fear not the truth and to thee I pledge. Tell me! What is exposed when the lunar light embraces my shadow?[/quote]
I see thy spirit wandering restless in the woods beyond my kingdom… I see you seeking the mists of Avalon in your quest to discover the wisdom of a woman who will conquer your heart… I see thy shadow cast over your very heart in disguise of the truth that lies within it…
(Τι είπα πάλι η μάγισσα!)
.
.
.
__So, it is true that is not an accident you 're called, Morrigu, the goddess of war, death, prophecy and passionate love. Even at the form of Morgan, the witch, your powers in prophesy and passionate love, gain you the title of Morgane the enchantress.
__Thank you for thy wisdom…
Οχι οχι μην φυγεται απ το τοπικ μου!!Χαιρομαι που φιλοξενω τις οφτοπικιες σας!!
Τις λατρεύω τις γυναικείες πατούσες? ειδικά όταν είναι μέσα σε αρβύλες? βέβαια το καλύτερο είναι όταν είναι μέσα σε new rock μπότες με καρφιά? αχ?
Όσο για τα χειροποίητα pop corn, αποφεύγω το τηγάνι… Την τελευταία φορά πυο το χρησιμοποίησα κάηκε ένα ολόκληρο σπίτι…
Ο άχρηστος ο άνθρωπος πως φαίνεται?
Το pop corn γίνεται στην κατσαρόλα με λίγο βούτυρο [ή πολύ, αυτό είναι στην διακριτική θέληση του καθενός] και με κλειστό το καπάκι?
Σ’αγαπώ γιατί με ξέρεις.
Ποπ Σταρ!
…
Τουλάχιστον να είμουνα guitar hero
Ένας φίλος μου βγήκε θηριοδαμαστής πιθήκων!
ΦΟΡΤΙΓΑΤΖΗΣ :evil: :evil:
Τώρα αυτό ειναι καλό δλδ?
Ληστής…
Ενώ με άλλους συνδυασμούς (greeklish κλπ) δύτης 8O, ασφαλιστής κ.α.
__So, what is that you foresee? Is there an answer for my vagabond spirit or will you keep your lips enclosed for me…?
__Answer me Morgane -for I fear not the truth and to thee I pledge. Tell me! What is exposed when the lunar light embraces my shadow?[/quote]
I see thy spirit wandering restless in the woods beyond my kingdom… I see you seeking the mists of Avalon in your quest to discover the wisdom of a woman who will conquer your heart… I see thy shadow cast over your very heart in disguise of the truth that lies within it…
(Τι είπα πάλι η μάγισσα!)[/quote]
I Hear Your Voice Φλίκερινγκ.
εβαλα το δευτερο,το βασιλης και μου εβγαλε call girl
Ως Ευα με βγάζει:Πορνοστάρ
Ως Ευαγγελία: Υπουργό.
Η του ύψους ή του βάθους είμαι τελικά!
Esi ti protimas apo ta dio omos???
Κοίταξε Θωμάκο,είναι φανερό-η διαφθορά είναι στο όνομά μου…Αν είναι λοιπόν να κάνω κάτι-ας το κάνω καλά! Άσε που όπως λέει και το γνωστό ρητό: Το χρήμα πολλοί εμίσησαν τη δόξα ουδείς!
Άλλωστε μπορώ να αρνηθώ και τη φύση μου ως Έλληνα πολίτη και άρχοντα του ρουσφετιού? Και επιτέλους, δεν ήρθε η ώρα να αναγνωριστούμε κι εμείς οι ροκομεταλλάδες ως υπάρχουσα και δυναμική κοινωνική τάξη και να πάψουμε να υφιστάμεθα την απόρριψη λόγω εξωτερικής εμφανίσεως, τον αποκλεισμό και την αποξένωση από τα κοινωνικά και πολιτιστικά γεγονότα? Γι’αυτό σας λέω: Ψηφίστε με εσείς και να δείτε εγώ συναυλίες!!
(Τα’πα καλά?? Όχι πες, δεν έχω έμφυτη κλίση στον τομέα?)
Η Ιδανική εργασία για σας είναι : Πλανόδιος μουσικός
8O 8O 8O 8O 8O 8O
Τώρα είναι δηλαδή που πρέπει να τα βάψω μαύρα στην κυριολεξία αλλιώς δεν θα μπορέσω να ανταγωνιστώ τους μαύρους που κυριαρχούν στο επάγγελμα
“Πάρε πάρε cd, τσάμπα, 5 ευρώ”
Έχει πλάκα:
Κωνσταντίνος Καραμανλής - Εκπαιδευτής πιθήκων 8O Ίσως έχει και λίγο δίκαιο ε?
Γεώργιος Παπανδρέου - Βοηθός Ταχυδακτυλουργού
Κοντολίζα Ράϊς - Παπατζής
Αλέκα Παπαργα - Καθαριστής WC
Τζόρτζ Μπούς Τζουνιορ - Παιδί για όλες τις δουλειές
και το τελευταίο που δοκίμασα που δείχνει πόσο σπουδαίο είναι αυτό το πρόγραμμα και πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα:
Ντορα Μπακογιάννη - Υπουργός !!!