εγώ τη βγάζω με αυγά και ψωμοτύρι…μιλάμε για πείνα,όχι αστεία… :? :? :?
Bρωμαει,αλλα μαμαει.
παιδια, κανετε πλακα ετσι; η μαγειρίτσα ειναι το καλυτερο φαγητο για μενα. ειναι ενας λογος που περιμενω το πασχα πως και πως…
ακους εκει βρωμάει…πφ…
μια χαρα μυρίζει.
(πάω να φαω τωρα κανα παστουρμα και πατσα σκορδοστουπι μιας και λεμε για μυρωδατα και υγειινα φαγητα :roll: :roll: :roll: :roll: )
Να το κοιτάξεις αυτό μεγάλε!
Υποψιάζομαι ψυχασθενική ανωμαλία 3ου βαθμού!!! 8O
8O 8O Για κάνε την αρχή φέτος σιγά-σιγά… :lol: (Τρώω ένα αρνάκι γάλακτος χαλαρά στην καθισιά :lol: )
8O 8O 8O[/quote]Ouououououou apiste! To psito arni einai h pemptousia tou fagitou! Isws to geyma pou perimenw perissotero apo ola ta alla ston xrono!(kai as min nysteyw katholou!)
μα…το αρνι γινεται ευκολα νηστισιμο. το σταυρωνεις τρεις φορές και το τρώς…
Παμε καλα ορε?! Κρεας και παλι κρεας! Αρνι, κατσικι, γουρουνακι… Ολα! Οσο Για την μαγειριτσα δεν με χαλαει, αν και προτιμω πιο πολυ το σηκοτατακι… Αλλα δεν βρομαει ρε παιδι! Λιγο στο μαγειρεμα εινα μπλιαχ…
στη μαγειριτσα ολα τα λεφτα ειναι το χορταρικο με το αυγολεμονο…πωπωπωπω…μου ανοιξε η ορεξη…
Το συκωτακι τα σπαει τηγανητο σβησμενο με κρασι κι ετσι.
μιαμ…πεινασα…
edit: ε, δεν υποφερεστε. τι να κανω και γω…εχω διπλα μου τωρα σαγανακι, σαλαμια και χλαπακιάζω. \m/
είμαι αντιδραστικός ω ρε…ΠΑΝΤΟΥ 8) 8)
σημερα ανακαλυψα οτι γουσταρω ΠΟΛΥ τις τσιβδες γυναικες… 8O
bluezlick? Αν και θεωρ. κατε., εχοντας κανει πολλα παραγογα, σε πολλεεεεες λεξεις… Δεν καταλαβαινω τις τσιβδες!
Υ.Γ: Πηρα ουλο στις πανεληνιες… :? :lol:
1] Βαριέμαι πάντα να ξυρίζομαι
2] Όταν βαριέμαι να χτενιστώ, φοράω ένα μαύρο καπέλο Rivaldo 5
3] Kλείνω μόνο το δεξί μάτι
4] Μ’ αρέσει ο Μπομπ Σφουγγαράκης
5] Σιχαίνομαι τις πούστρες, τους προκατηλειμένους, τους μίζερους και τους γλοιώδεις φλώρους
6] Έχω τρέλα με τα cd
7] Είμαι γαμώ τα παιδιά
8] Μ’ αρέσει να ξενυχτάω και μετά να σαπίζω
9] Δε βγαίνω ποτέ έξω χωρίς λεφτά
10] Η ανία πρέπει να με έχει βαρέσει κατακούτελα για να γράφω εδώ πέρα
11] Μου τη σπάει να βρίζουν οι γυναίκες
12] Δεν είμαι πια κορόιδο με τις γκόμενες
- 100
γουσταρω να ξενερωνω τον Angmar
ο bluezlick μετα τον χίππικο έρωτα θα γνωρίσει τον έρωτα των φυλακών…
είμαι είρωνας και σχολιάζω τα πάντα.πρώτα απ’όλα εμένα.και δε θέλω να αλλάξω,sorry
+1
Εγω κλεινω μονο το αριστερο ματι.