Μικρά μυστικά

Χεχεχε λοιπον

1. Ειμαι ιδιαιτερα ντροπαλος
  2. Σε ενα 8 ωρο στη δουλεια δεν λεω πανω απο 5 λεξεις!
  3. Δεν εχω καβγαδισει ποτε, ουτε καν μια μπουνια…
  4. Δεν εχω καμμια ελπιδα για ενα καλο μελλον…:frowning:
  5. Εχω σπασει ολα τα ζευγαρια μπακετες που εχω γιατι βαραω οπως να ναι!
  6. Φοβαμαι να παω Αθηνα η Θεσσαλονικη και ντρεπομαι ιδιαιτερα γι’ αυτο…μεγαλο κολλημα…
  7. Πιστευω πως καποιον θα σκοτωσω στον στρατο (including myself)
    8 ) Δεν ξερω να παιζω τιποτα στα ντραμς αλλα μπορω να δωσω και 2000e σε πιατινια και τυμπανα χωρις να ξερω να τα δουλευω. :stuck_out_tongue:

Στον Ψινάκη πήγες?

δεν το πιασα

μαλλον θα ταν πολυ εξυπνο:)

Eιναι humor για λίγους…

οντως…

Αυτά.

Εισαι τερμα γκεη.
Με τους Iced Earth και τους Bon Jovηδες το εσωσες καπως.
Κι εγω φοβαμαι τραγικα να οδηγησω αμαξι (μετα απο ενα τροχαιο που μου ετυχε).:frowning:

εγώ πάλι μετά το δικό μου τροχαίο, απλά τρέχω περισσότερο :oops: Αφού δεν έπαθα τίποτα με εκείνο το τράκο, νιώθω πιο ασφαλής…

Με λίγα λόγια, το δικό μου μυστικό είναι ότι είμαι ψυχανώμαλος τώρα που το σκέφτομαι…:frowning:

Kαι εγώ μετά από μια τράκα που είχα,έχω αγνοια κινδύνου πλέον…:lol:

Μα εγω δεν ξερω καν να οδηγω…αλλος οδηγουσε…αλλα το σοκ ηταν μεγαλο και τωρα δεν θελω να μαθω καν!:-s :frowning:

άρα είμαστε 2 ψυχανώμαλοι!:stuck_out_tongue:

Κατα τ’άλλα, άμα λέω ότι είσαι γούτσου γούτσου, λέω λαλακίες!! Τς τς τς [-X

Αλλά έχεις και το μπρουτάλ μέρος της πρωσοπικότητάς σου! :stuck_out_tongue:

:slight_smile:
Εισαι μια χαζη αδερφιτσα
:slight_smile:

Μια από τα ίδια ! Αν δεν ταιρίαζαμε δεν θα συμπεθερίαζαμε !:wink:

Εγώ μετά από ελαφρύ τρακάρισμα ήθελα να συνεχίσω τη βόλτα (δεν έφταιγα εγώ βέβαια :roll: )…αλλά δεν με ακολούθησε κανένας :frowning:
κατά τ άλλα…
φοβάμαι υπερβολικά την απόρριψη
δεν έχω δοκιμάσει τσιγάρο
ως μικρό δεν ήμουν καθόλου κοινωνική , το αντίθετο δλδ
είμαι ρομαντική αλλά δεν θέλω να το παραδεχτώ:-s :?
αποφεύγω οποιαδήποτε ρομαντική ταινία
είμαι ρατσίστρια…

Βασικά δεν είναι μυστικό αλλα θα το πώ: είμαι κακός άνθρωπος!!!

Witch Χρόνια σου πολλά !!!

Σήμερα είναι Halloween! :lol: :lol:

1.Όταν έχω αυπνίες ακούω Tina Turner… freedom to stay, soul deep, if it’s alright with you, you ain’t woman enough (to take my man), lay it down, loving him was easier… ή το infest των Papa Roach…:?
2.Mου αρέσουν οι Bon Jovi (και το sofi-k το έχει χρησιμοποιήσει εναντίον μου μπροστά σε ένα όχι πολύ άσχημο παλληκάρι που ήταν dj ).:stuck_out_tongue:
3.O λόγος που άρχισα να ακούω Radiohead ήταν ένα παλληκάρι με το οποίο είχα φάει τρελό κόλλημα… μου πέρασε αυτό το κόλλημα μου έμεινε το κόλλημα με τους Radiohead.
4.To μόνο μουσικό μου κόλλημα για το οποίο φέρω την πλήρη ευθύνη είναι οι Led Zeppelin (άπλωσα δηλαδή το χεράκι μου και αγόρασα το Physical Graffiti…), δεν τους πρότεινε κανείς,δεν άρεσαν σε καμία φίλη μου ή φίλο μου και σε κανένα μου κόλλημα.
5.Τη μέρα που αγόρασα το IV δανείστηκα 30 λεπτά από μια άγνωστη…(και αγύριστα :oops: ) κάτι δεν είχα υπολογίσει σωστά νωρίτερα, τα είχα χαλάσει… αλλά το ήθελα εκείνη τη στιγμή! Δεν άντεχα να περιμένω…
6.Όταν δεν αργώ στα ραντεβού μου… είναι αποτέλεσμα υπερβολικής προσπάθειας εκ μέρους μου… οι κοντινοί μου φίλοι έχουν μάθει την αξία του να είμαι στην ώρα μου και τις λίγες φορές που συμβαίνει το εκτιμούν βαθιά.
7.Στην ώρα μου πάντα είμαι μόνο όταν πάω προπόνηση (επειδή με πηγαίνει ο μπαμπάς με το αυτοκίνητο).
8.Ένας από τους λόγους που αργώ είναι γιατί εκεί που ετοιμάζομαι… ακούω ένα τραγούδι και κάθομαι και σκέφτομαι… και άλλο ένα…και άλλο ένα… ονειροπολώ και περνάει η ώρα.
9.Κλαίω και όταν θυμώνω.
10.Δεν καταλαβαίνω γιατί βάλατε το “δεν έχω καπνίσει ποτέ”… ok ούτε εγώ!
11.Σιχαίνομαι τη μπύρα και το παγωτό παρφέ.
12.Δεν κάθομαι με τις ώρες στον ήλιο το καλοκαίρι (ιδίως τις “επικίνδυνες”) μετά τα όσα έμαθα στην βιολογία κατεύθυνσης στο λύκειο. Για τον ίδιο λόγο τσαντίζομαι άμα ακούω τους γύρω μου να λένε εκφράσεις του τύπου…“συζήτηση μογγόλων”.
13.Δεν περνάω κάτω από σκαλωσιές (μόνο αυτό).
14.Μεθάω, γίνομαι ντίρλα που λέει και το sofi-k, με μισό ποτηράκι.

2.Κι εμενα μ’αρεσουν πολυ. Αλλα ο dj ηταν ασχημος.

1. “Στη 1 ραντεβου. 1 και 5 εχω φυγει”.-

2. Αυτος ειναι ο λογος που περιμενω; :!:

3. Big deal…Εδω εγω ειμαι φωτοφοβικη…:oops:

Ευχαριστώ πάρα πολύ να είσαι καλα!!!:smiley: