νταξ,θεός
ας πω και εγώ ένα…
-
ο Κωστής έχει δίκιο για την αδερφή του:p Είναι Θεά!!! :lol:
-
Κωστή, δώσε μου πρόσκληση για Lost και δε θα πω στην αδερφή σου για το τι κάνεις με την πιστωτική της:p
ακούει και scorps η αδερφή του?:-s
Μπα…ό,τι παίξει το ραδιόφωνο…το ελληνικό ραδιόφωνο…:lol:
Πάντως το “Wind Of Change” το ξέρει
τι στα διάλα έκανες ως αδερφός…
Μου ρίχνει 5+ χρόνια. :roll:
αχου το αθώο το κόζυ πως του ξέφυγε μια τέτοια λεπτομέρεια…
-
Είμαι μεγάλη κλαψιάρα. Φαινόμουν από μικρή: Έκλαιγα ασταμάτητα μια μέρα απ’το πρωί, τρόμαξε ο πατέρας μου, και έκανε 200 χλμ να έρθει στο χωριό που ήμουν με γιαγιά και παππού να με πάει στο νοσοκομείο να δει αν έχω τίποτα, και ο γιατρός αφού με εξέτασε είπε πως δεν είχα τίποτα, απλά έκλαιγα από πείσμα
-
Κλαίω και στις ταινίες. Κλαίω και άμα τσαντιστώ πολύ.
-
Συχνά ονειρεύομαι ότι είμαι γιατρός, φωτογράφος, αστυνομικίνα σε μερικές περιπτώσεις
και πολλέεες φορές αεροσυνοδός…
-
Άμα ξυπνήσω μες τη νύχτα, κάνω επιδρομή στην κουζίνα και τσιμπολογάω γλυκά.
-
Καμιά φορά γαργαλιέμαι και πριν με ακουμπήσουν.
-
Παλιότερα έτρωγα 2-3 φέτες ψωμί με Nutella την ημέρα… για χρόνια!
-
Έχω συχνά αϋπνίες και στριφογυρίζω στο κρεβάτι με τις ώρες, συνήθως ακούγοντας ραδιόφωνο. Καμιά φορά φοβάμαι να κοιμηθώ, μπας και δεν ξυπνήσω!
Όταν κοιμάμαι ομαδικά με παρέα (:p) είμαι συνήθως η τελευταία που κοιμάται και η τελευταία που ξυπνάει.
Επίσης κοιμάμαι συχνά ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και με βγάζουν φωτογραφίες επειδή το βρίσκουν γελοίο.
-
Κοκκινίζω εύκολα και γίνομαι ρεζίλι.
-
Μου αρέσουν τα (πολύ) καυτερά φαγητά
-
Στη Β Λυκείου πλακωνόμουν μια φορά για μια ολόκληρη διδακτική ώρα με έναν απαίσιο/γλοιώδη/ανώμαλο/πέφτουλα καθηγητή μας μπροστά σε όλη την τάξη. Μετά μου έδιναν συγχαρητήρια που τον βούλωσα
-
Έχω κάνει κάποια χρόνια πιάνο και κιθάρα, αλλά για ποικίλους λόγους σταμάτησα, ενώ μου άρεσαν και τα δύο. :-s
-
Όταν ήμουν μικρή φοβόμουν το νερό όπως οι γάτες, και όταν με καναν μπάνιο έκλαιγα.
-
Λιώνω στο msn από 12-13 χρονών, αλλά τον Αύγουστο που μας πέρασε έσπασα κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με 15 ώρες σερί.
Επίσης στο μσν αρχίζω και χαιρετάω κόσμο προκαταβολικά… ή απλώς λέω ότι θα φύγω και κολλάω. Μετά από λίγη ώρα, ορίστε το αποτέλεσμα:
Chris says:
εδω και ποση ωρα φευγεις απο το pc?
Κι άλλα πολλά :-s
νταξ,ομαδικοί ύπνοι,πόδια που λυγίζουν ανάσκελα…
τι να πει κανείς για αυτήν την κοπέλα,είναι πολύ πρόσφατα όλα τα υπόλοιπα,όλοι τα θυμάστε.
έχουμε ένα ταλέντο ανάμεσά μας
Εχω αρκετα στοιχεια για να εκβιαζω αρκετους απο δω μεσα…
Μουχαχαχαχαχαχαχα
:twisted:
Kατω τα χερια ρε μανιαμούνια μην αρχισω κι εγω τους εκβιασμους
Τουλαχιστον μεχρι να ποσταρει φοτο με σορτσακι :lol: :lol: :lol:
Α! Ξέχασα το αληθινό μου ταλέντο! Έκανα κάποια εποχή μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ!
Τώρα απλώς χαζεύω τα πατίνια μου, μιας και εδώ δεν υπάρχει καν παγοδρόμιο… σνιφ. Μου λείπει. :-s
γυρίζεται μια ταινία,ενδιαφέρεσαι για πρωταγωνίστρια?
σενάριο,σκηνοθεσία,παραγωγή,υπόλοιποι ρόλοι και κάστινγκ εγώ
Θα κοκκινίζω μπροστά στο φακό… :oops: Αλλά άμα είναι για τόσο μεγάλη παραγωγή να το σκεφτώ… :lol:
Επίσης, θυμάμαι πολλά τηλέφωνα και γενέθλια (ακόμα και άσχετων) απέξω…
όταν λέω ότι βρήκα ταλέντο…
1)πιο παλιά είχα τη μόνιμη αίσθηση ότι είμαι άρρωστη
2)στεναχωριέμαι και κλαίω πολύ εύκολα
3)νιώθω άβολα με άτομα που δεν ξέρω
4)κοιμάμαι σε στάση εμβρύου, που από ό,τι έχω διαβάσει σημαίνει ότι χρειάζομαι να νιώθω ασφάλεια
5)βλέπω το ποτήρι μισοάδειο
6)πολλές φορές μιλάω άσχημα
7)έχω κολλήσει με μσν (στο καθημερινό μου λεξιλόγιο υπάρχει το λολ και το ο μι τζι)
8)προσπαθώ να ακούω όσα πιο πολλά συγκροτήματα μπορώ, γιατί δε μου αρέσει να περιορίζομαι αλλά και μήπως σταματήσουν να μου τη λένε για όσα ακούω
9)πέρασα όλο το γυμνάσιο και το λύκειο χαρακτηριζόμενη ως αντικοινωνική
10)έχω δει πολλές φορές στον ύπνο μου ότι πεθαίνω
Χαλαρα, κι εγω τα ιδια.
Και εγω… μιλαμε μπαλα γινομαι.Τα γονατα στο κουτελο και τα σχετικα!
Το κακο ειναι αμα κοιμασαι με αλλον και δεν του αφηνεις χωρο…:-s
[SIZE=“6”]Εχω παει σε 5 παρτυ των HIM[/SIZE]
Ε,όχι κ αυτό…Αναίσχυντε!!!