Τι ταχυτητες 'πιανετε'?

πως γίνεται αυτό ρε awake? αφού τα νούμερα που σου βγάζει είναι οι πραγματικές ταχύτητες που έχεις. σε megabit βέβαια όχι megabyte.έχεις πολύ ping πάντως

Download : 1.77 Mb/s
Upload : 0.19 Mb/s
Ping ; 28 \ms

τι εννοεις πως γινεται ?σε εχασα λιγο εκει

οσον αφορα το πινγκ, ασε εχω δοκιμασει τα παντα (ακομα κ ultrex) :stuck_out_tongue:

παντως αν κ μου βγαζει 7 ΜΒ/200 kb εγω κατεβαζω/ανεβαζω με 800 kb/40 kb

πολυ πιο κατω δλδ αποσα λεει οτι πιανω

την ταχύτητα σε KiloBit/second (KB/s) τη διαρείς με 8 για να βρεις την ταχύτητα σε kilobyte/sec (δηλαδή την ταχύτητα με την οποία κατεβάζεις/ανεβάζεις). Επειδή 1byte = 8bit

δηλαδή (7.168 Κbit/sec) / 8 (bit) = 896 Kilobyte/sec

Αν υπολογίζεις και την απόσταση που μασάνε τα καλώδια από το μέρος που βρίσκεται ο ISP σου και η ταχύτητα που “τρώνε” οι συσκευές τηλεφώνου που χεις σπίτι είσαι μια χαρά.

Γαμώ τα πα λίγο μπερδεμένα είναι η αλήθεια… (ξέχασα να πω ότι πολλαπλασιάζεις x1000 για να μετατρέψεις τα mbit σε kilobit :stuck_out_tongue: )

για το πινγκ π λέτε έχει σημασία κ που βάζεις τον σερβερ . με σερβερ στην ελλάδα σαφώς κ έχεις λιγότερο πινγκ απότι με σερβερ στη χονολουλού ξερωγω .

στην κατηφορα Παπανικολαου ειχα 80…αλλα δεν ειχε κινηση και ειχα ανεμο.

μπορει κανεις να μου πει τι ειναι το ping και αν υπαρχει τροπος να αυξηθει?

μπορεί να αυξηθεί πολύ εύκολα , αλλά καλύτερα είναι να μιωθεί . :stuck_out_tongue:

από τις εμπειρικές γνωσεις που έχω το πινγκ είναι η “καθυστέρηση” . είναι σημαντικό να έχεις χαμηλό πινγκ ειδικά αν παίζεις παιχνίδια στο ιντερνετ call of duty , wow κλπ. :slight_smile:

ping ειναι ο χρονος ο οποιος στελνεται ενα πακετο δεδομενων απο εναν υπολογιστη σε εναν αλλον και απαντιεται με το ιδιο πακετο…αυτος ο χρονος μετριεται σε milliseconds η αλλιως ms

δυσκολο να βρεις σωστα τι ταχυτητα εχεις…
παιζουν πολλα…
εγω εχω αυτο…

download: 1,75
upload:0,21
ping:25


Πολύ ψηλό ping βλέπω ότι έχω. Είναι κακό αυτό?

απο οτι λενε οι απο πανω μαλλον κακο

αν προσέξετε έχετε βάλει τους σερβερ να μην είναι στην ελλάδα (αθήνα) , εκεί πιστεύω οφείλεται η τόσο μεγάλη διαφορά στο πινγκ .

Τρώγεται

Μια διόρθωση, σπαστικό θα ακουστεί σίγουρα, αλλά ms είναι milliseconds, όχι microseconds. Αν ήταν microseconds θα ήμουν πιο χαρούμενος ώρες-ώρες :!:

:stuck_out_tongue:

Δε σας χάλασε. :smiley: