Ποιός νεκρός μουσικός θα δίνατε τα πάντα για να αναστηθεί

Jerry Garcia, για να μπορούσα να δω μια φορά τους Grateful Dead σε απαρτία.:frowning:

Και δε μπορώ να αφήσω στην απ’έξω Freddie Mercury, Dio, Brian Jones, Richard Wright.

Επίσης Hendrix.

Deadhead.Νumber 1 χρήστης!

και οι τρεις που θέλω δεν είναι στο poll, παλιοί μεν αλλά έφυγαν μέσα στα 90ς:
1)Stevie Ray Vaughan
2)Rory Gallagher
3)Gerry Garcia

1o εκνευρισμένο πόστ χωρίς χριστοπαναγία…

πρόοδος…

1.CRISS OLIVA (AN ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ)
2.chuck schuldiner
3.dimebag darrel
4.Ronnie james dio

Νομιζω δεν εχεις καταλαβει καλα.

Ο Aionios δεν βριζει Παναγιες, αλλα μια μπαναγια που κανεις δεν ξερει ποια ειναι. :stuck_out_tongue:

Kurt Cobain γιατι απλα… λατρευω την φωνη του!

Bonn scott …

Cliff, απλά.

John Lennon

Για κανέναν… απλά σκεφτείτε οτι μέρος του μύθου τους είναι το γεγονός οτι δεν υπάρχουν πια.

[SIZE=“2”]Jeff Buckley/[SIZE=“6”]Jimi Hendrix[/SIZE][/SIZE]

Γιατι ηταν πολυ ταλαντουχοι
Γιατι εφυγαν πολυ νεοι
Γιατι πηγαν τζαμπα

φέτος συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από τον θάνατό του. Είναι ο πιο ζωντανός πεθαμένος βασικά…

^

• απειρο

και ακόμα John Bonham, Keith Moon, John Entwistle, Brian Jones, Rory Gallagher!

Ζητάω πολλά?:roll:

νομίζω θα χρειαστούμε μια ομάδα από necromancers…

Άντε επειδή ζήλεψα θα πω Syd Barrett.

Αρνούμαι κατηγορηματικά να ψηφίσω!
Παρόλα αυτά είμαι ανάμεσα στους εξής:

Chuck Schuldiner (Death): 7 δίσκοι μνημεία του Death metal, μια δισκάρα με τους Control Denied (The Fragile Art Of Existence) και αναμένουμε να δούμε τι θα λέει και το When Man And Machine Collide. Θα θελα να τον αναστήσω γιατί θέλω να τον δώ live με τους Control Denied, και να δώ πως θα συνέχιζε με τους Death.

Jon Nödtveidt (Dissection): Ηγέτης των θεών Dissection που με 2 άλμπουμ διαμάντια του Σουηδικού Black metal επηρέασε τόσες μπάντες. Το αμφιλεγόμενο Reinkaos (2006) είναι ένα γαμάτο κατα τη γνώμη μου άλμπουμ, απλά ελάχιστη σχέση έχει με τον πρώιμο ήχο τους. Θα θελα να τον αναστήσω, όχι μόνο για να δω live τους Dissection, αλλά για να δώ πως θα συνέχιζε με αυτούς γιατί είχε ακόμα να προσφέρει πιστεύω.:slight_smile:

Cliff Burton (θέλετε και συστάσεις τώρα?!): Τι θα έκανε αμα ζούσε και ήταν ακόμα στους Metallica? Πως θα ακούγονταν τα επόμενα άλμπουμ τους με αυτόν στη σύνθεση? Θα φτάναμε ποτέ στο ελεεινό St Anger? Αμα τον ανασταίναμε τώρα, τι θα γινόταν? Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Θα θελα όμως πολύ να μάθω γιατί ήταν μεγάλος μουσικός.:smiley:

Τον κλιφαρο.Μονο και μονο για να δει το some kind of monster kai να παει να δειρει τον ulrich

κλίφ γιατί θα ήθελα να δω μέχρι πού θα έφτανε ο πειραματισμός με τους μετάλικα.

Πολύ δύσκολη ερώτηση… Ψήφισα τον μπεκρή Midnight… Πιστευώ ότι είχε να δώσει πολλά ακόμα…

Rory κι απο μενα