Αν και καμένος με Metallica δεν ψήφησα Cliff… Θέλω εδώ και τώρα να αναστηθεί ο DIO!!! Είναι το μόνο άτομο που θέλω τόοοοσο πολύ να αναστηθεί!!!
Tomas Forsberg
Bon Scott εννοείται!!! 8)
Cliff Burton
Bon Scott
Είναι πολλοί, αλλά λόγω της μεγάλης (και λίγα λέω) αδυναμίας που πάντα του είχα, ψηφίζω τον κατά τη γνώμη μου καλύτερο metal κιθαρίστα από καταβολής του είδους μέχρι σήμερα. Δε θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που έμαθα το μαντάτο του θανάτου του. Ήμουν 1η λυκείου και δεν το πίστευα ότι δε θα τον ακούσω στον επόμενο δίσκο των Savatage. Α ρε Criss αιώνιε…
Ronnie James Dio !
Και ο Cliff από περιέργεια που θα έφτανε αυτή η ταλεντάρα του…
Ναί,αλλά πιθανόν θα την “ξανάκανε” για πάνω πολύ σύντομα,amy’s way,με αυτά τα “εξελιγμένης τεχνολογίας” που κυκλοφορούν στα10’ς.Δώρο άδωρο.:-k
Τον Mike Baker ή τον Midnight. Και οι 2 τους είχαν φωνάρες…
επεσα σε αυτο…
και τι δεν θα δινα να υπηρχαν οι death σημερα…
ηταν κανενας απο το φορουμ σε εκεινες τις συναυλιες τοτε???
θυμαται μηπως το σετλιστ η τιποτα σχετικο???
To setlist το είχαν γράψει κάπου στο θρεντ των death και παραήταν γαμάτο. Καλύτερα μην το δεις.
Κάποιοι - ελάχιστοι νομίζω - ήταν.
O Βleedin ήταν σίγουρα πάντως !!:-k Ποιός άλλος ήταν; Εμπρός πείτε μας !!:twisted:
Και ο Red Rum ήταν σίγουρα.
και γω… έχω και την TDK κασσετούλα μου (η οποία πρέπει να ριπαριστεί σε mp3 κάποια στιγμή). αν μου έχει μείνει κάτι από το live (πέρα από το πόσο καλά ήταν, τι ζούμε κτλ) είναι το ότι λιώναμε από τη ζέστη πριν καν ξεκινήσει το live και ο Τσακ να σκουπίζει την κιθάρα σε κάθε break με μια πετσέτα
Πέρα από αυτούς θα έδινα πραγματικά τα πάντα για να αναστηθεί είναι ο υπέρτατος Freddie!!! ΚΑΙ Ο GARY MOORE!!!
Τιτανοτεράστιοι και οι δύο. Ότι και να πούμε λίγο.
Ήμουν και γω πολύ κοντά στο να ψηφίσω τον Freddie. Queen η πρώτη ροκ μπάντα που άκουσα κάπου στην τρίτη δημοτικού και πάντα θα έχει ιδιαίτερη θέση για μένα.
Άκουγα από πολύ μικρή Queen. Άκουγε ο πατέρας μου και σε όλα τα ταξιδάκια που κάναμε πολύ παλιά με το αυτοκίνητο έπαιζε ή την υπέρτατη συλλογή “Black Magic” ή ένα που είχε γράψει και είχε μέσα ένα σωρό μπάντες βλ. Foreigner, Queen, Genesis, Yes, Fleetwood Mac κλπ. Άκουσα πχ. Metallica πρώτη φορά στην πρώτη δημοτικού και γούσταρα! Υπέροχες μουσικές σε υπέροχες εποχές! Ο Gary Moore παντως εμένα με λιώνει… Μακάρι να μπορούσα να τον γνωρίσω γαμώτο… ή να είχα την ευκαιρία!
Gary Moore και Rory (αδικαιολόγητο που λείπει από το πολ) ήταν πραγματικά τεράστιες απώλειες. Και οι δυο μιλούσαν στη καρδιά. Ειδικά ο Rory πιστεύω είχε πάρα πολλά να δώσει ακόμα.