panagiotis - panagiwtis - panayiotis
ε wtf δηλαδή
panagiotis - panagiwtis - panayiotis
ε wtf δηλαδή
ένας panayiwtis λείπει και συμπληρώνεται το καρέ!
Εγώ μπερδεύω τον deadhead με εμένα. Πολλές φορές αναρωτιέμαι, ποτε έργαψα σε κάποια θρεντ, στα οποία δεν ξέρω καν τις μπάντες πχ. #-o
τον δεαστερ με το δεθακια13(νομιζω?!),πολλες φορες θέλω να πηράζω τον δεαστερ και ποσταρω στον δεθακια13
ένας επιπλέον λόγος για να μπερδεύεσαι είναι ότι [B]Η[/B] deadhead είναι κοπέλα σαν εσένα.:lol:
:lol2::lol2::lol2::lol2: πλάκα κάνεις #-o#-o
Δε μπέρδευα ακριβώς 2 φορουμίτες μεταξύ τους, αλλά νομιζα ότι ο PaSxAlakos (από τον πασχάλη τον τερζή φαντάζομαι) λεγόταν PsAxalakos (δε ξέρω από που ή αν σήμαινε κάτι)
Άλλη μια φορά να πάω να δω καζούρα και χαβαλέ από Deckard και να πέσω σε σοβαρότατα posts του Dekay θα κόψω φλέβα
Πάντως από κοντά ο dekay δεν είναι όσο σοβαρός δείχνει στο φορουμ
Α δε με χαλάει. Από τους αξιολογότερους Users είναι εδώ μέσα απλά είμαι προετοιμασμένος για άλλα πράγματα όταν βλέπω το νικ του
@ mods: detete this please
Aν μου επιτρέπετε να μπω εμβόλιμη αγωνιστική στην κουβεντούλα σας, μιας και με ψιλοαφορά, το nick φίλε Darth δεν έχει καμία σχέση με τη σωστά ορθογραφημένη λέξη. Επίσης το Κ είναι κεφαλαίο (αυτό είναι hint όχι παράπονο, εδώ ο Γράκχος, καλή του ώρα, με αποκαλεί “ο Nτεκέυς”). :p#-o
Αυτά.
Αρχικά φαντάζομαι
Σωστόστ, δεν ήταν δα και δύσκολο, ε; Προφανώς, το nick είναι η προφορά τονε (αρχικόνε).
Οντόπικ, γιατί το πήραμε εργολαβία το θρεντ:
Αυτό γάμησε μαν! :lol2::lol2:
Madsroom και panos_stargazer