Επανένωση Πυξ Λαξ

σχεδον κανενας αλλα με πηρε η χαρα…

*εχει μια σχέση με αυτα που λέγαμε πριν για το πόσο τίμιο φαίνεται αυτο που κανει ο αγγελακας, ενω οπως έλεγε στην συνέντευξή θα μπορούσε να ηταν με τις τρύπες και να μάζευαν λεφτά…αλλα και παλι το ποστ εγινε μεσα την χαρα μου…:smiley:

καλά δεν σου βάλαμε και το μαχαίρι στο λαιμό…

Το ΛΑΜΟΓΙΟ Μάνος Ξυδούς έγραψε κομμάτι “όταν θα φύγω ένα βράδυ από δω” και το κυκλοφόρησαν.Πόσο στημένο!Και τελικά τόλμησε και έφυγε μεσημέρι.
Ε φτάνει το δούλεμα ρε φίλε ελεος

Έμεινα με το post σου ρε rudolf! Με την δεύτερη έπιασα τον σαρκασμό και ηρέμησα μπορώ να πώ:lol:

Αντιγράφω απο ένα άλλο σάιτ, το ποστ ενός παιδιού με το nick MiDi_MiLiZ που με κάλυψε απόλυτα:

[I]Η κληρονομια των Πυξ Λαξ ειναι 2 ακορντα ολα κι ολα απο μουσικης αποψης.

Απο στιχουργικης αποψης ο Μανος Ξυδους εχει γραψει καποιους ομορφους στιχους, πραγματικα ωραια τραγουδια, αλλα το ιδιο μπορω να πω και για τον Φοιβο. Αρα δεν εκαναν καποια υπερβαση ουτε σε αυτον τον τομεα για να μιλησω για “κληρονομια”.

Και απο φωνητικης αποψης ε καλοι ηταν, οσο καλες μπορες να θεωρησεις τις φωνες Πλιατσικα-Στοκα. Εξαιρετικοι οχι παντως, για να μιλαμε για κληρονομια και παλι.

Συνολικα απο ακουστικης αποψης ηταν ενα συμπαθητικο συγκροτημα που αφησε το στιγμα του στην μουσικη πραγματικοτης της εποχης του.

Γενικοτερα ηταν ενα συγκροτημα που οταν εμφανιστηκε ειχε δυναμικη διοτι επαιξε εναλλακτικη μουσικη σε σχεση με τα κλασσικα σουξε της εποχης που ηταν το “σκασε” του Χρηστου Δαντη ή τα παρακμιακα της τοτε Ευριδικης και Γαρμπης.
Ειχε περαση στη νεολαια της εποχης εκεινης.

Στην πορεια καπου το χασανε με την επιμονη τους να βγαζουν καινουριους δισκους χωρις κανενα απολυτως νοημα, μια παγιδα στην οποια λιγοι δεν πεφτουν.

Προσωπικα δε θεωρω οτι οι εμπορικοι Πυξ Λαξ μου αφηνουν καποια μουσικη κληρονομια παραπανω σε σχεση με την κληρονομια που αφηνει η Βανδη και η Βισση. Ενα συγκροτημα που βασιστηκε σε σουξε, σε απειρους δισκους, σε επιμονη διαφημιση και προβολη απο τα ΜΜΕ, με τη μονη διαφορα οτι αυτοαποκαλουταν εντεχνο/εναλλακτικο για να τοποθετηθει λιγο πιο ψηλα στη συνειδηση μας αποτι η Βισση και πανω απολα εγιναν ο ευκολος δρομος για ενα πιτσιρικι ή φοιτητη να το παιζει κουλτουριαρης και φιλοσοφημενος “επειδη ακουει Πυξ Λαξ”. Μιλαω παντα για την εποχη που θεωρουνταν εναλλακτικοι για την Ελληνικη μουσικη σκηνη και οχι για την περιοδο που ειχαν καθιερωθει, οποτε και ηταν σχεδον αδιαφοροι.

Σορρυ για τη γενια των σημερινων 22-30ρηδων που μεγαλωσε με τη μουσικη τους και θα θυμωσει μαζι μου. Αποψεις ειναι αυτες :D[/I]

Μου αρέσουν πάρα πολύ!Μεγαλώσαμε με τα τραγούδια τους.
Σίγουρα θα είμαι εκεί…

Για την ψυχη του μανου το κανουν, οχι για τα λεφτα… :stuck_out_tongue: δλδ σε λιγο θα μου πειτε οτι καθε φορα που τους τελειωνουν τα λεφτα αποφασιζουν να κανουν συναυλιες επανενωσης… απαπα… οι πυξ λαξ τετοιο πραγμα 8O