Πολλά ωραία σιντί για σένα

anyway, απ’όσα έμειναν μόνο το silver των jesu με ενδιαφέρει πολύ.
πες μου αν υπάρχει και σε τι κατάσταση είναι.

horror, to jesu είναι ελεύθερο και σε τζιτζί κατάσταση.
αγουεηκ όλα σε excellent κατάσταση είναι, με ebay όρους. πουλάω λόγω ανάγκης χρημάτων

όμορφα.εδώ το jesu λοιπόν.8)
όταν κανονίσεις από τετάρτη με κανέναν άλλο που θα έχει πάρει αρκετά, σφύρα μου με pm.

σε εξαιρετική κατάσταση τα 2 nevermore που αγόρασα, συστήνουμε shaman ανεπιφύλακτα

να συμφωνησω και γω στο οτι τα cds του shaman προτεινονται για αγορα.απολυτα ευχαριστημενος με τις αγορες μου απο τον εν λογω κυριο

Εξαιρετική συναλλαγή, ευχαριστούμε shaman.

Για κάνε μου μία σούμα για το τι έχει απομείνει…

αα ΕΣΥ το έχεις το kill em all και έψαχνα όλες τις αγγελίες… :frowning:

Κράτα το και θα το πάρω σε καμια 2 - 3 βδομάδες.όταν αποφασίσει ο αδερφός μου να με ξεχρεωσει…

νομίζω έτσι είναι ακόμα μάνατζερ.

άντε πάρτε τίποτα, χρειάζομαι λεφτά και χρειάζεστε σιντί.

μιας και είσαι online, το yob υπάρχει ακόμα?γιατί όταν στο είχα ζητήσει ήταν on hold.

α ναι, bump. :stuck_out_tongue:

υπάρχει.

εδιτ: δε παίρνεις μόνο ένα όμως!

μα τα άλλα είτε τα έχω, είτε δεν περιλαμβάνονται στα ακούσματά μου.
εκτός… και αν προτίθεσαι να βάλεις κάποιο εκτός λίστας.εγώ έχω όλη τη διάθεση να αγοράσω…

[SIZE=“7”][B]ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΛΟΓΩ ΓΙΟΡΤΩΝ!!![/B][/SIZE]

…δεν έχουμε,

Ψήνω και γω το Yob (άμα δεν το πάρει ο horror) μαζί με Sun Of Nothing και Remission.

το Υοβ το θέλει ο Χόρρορ και το ΣοΝ ο ιγκνοραντ. δυστυχώς γι’αυτούς, ο κανόνας λέει ότι κάθε αγοραστής πρέπει να πάρει από 2 σιντί και πάνω. να μπουν εδώ και να γράψουν αν στα δίνουν ή αν θα πάρουν επιπλέον σιντί.

Κρισπ δικό σου

Metallica - Kill’em All
Rage Against the Machine - Rage Against the Machine
Ramones - Brain Drain

ψηνομαι για αυτα και αν σου ελευθερωθει το Pulse

αλλα οριστικη απαντηση θα σου δωσω σε 3-4 μερες που θα εχω τελειωσει τις επισκεψεις σε συγγενεις για χαρτζιλικια…!! :stuck_out_tongue:

οπότε κάνω την καρδιά μου πέτρα, και παραχωρώ κι εγώ το yob στον chrisp.

μεταλλικα και ρεητζ έχουν φύγει / ραμόουνς και φλόηντ διαθέσιμα.

σόρρυ που δε κοκκινίζω αυτά που έχουν φύγει, αύριο θα προσπαθήσω να κάνω νέα λίστα.

γι’αυτό ακόμα δε στέλνω πμ, ίσως θέλετε τίποτα απ τη νέα λίστα (κρισπ/γκιλαν)

οκ οκ! θα περιμενω την ανανεωενη λιστα