τσέκαρε ημερομηνία
αυτό ήταν από [I]άλλη κατάληψη[/I] που χε γίνει το 08
εδώ έχει την αντίδραση που προβλήθηκε
http://www.youtube.com/watch?v=vUufAdn-rAQ
που λένε και καλά ότι προβάλουν έτσι και αλλιώς τις θέσεις τους…
τσέκαρε ημερομηνία
αυτό ήταν από [I]άλλη κατάληψη[/I] που χε γίνει το 08
εδώ έχει την αντίδραση που προβλήθηκε
http://www.youtube.com/watch?v=vUufAdn-rAQ
που λένε και καλά ότι προβάλουν έτσι και αλλιώς τις θέσεις τους…
Ναι το ειδα μετα αλλα ξεχασα να το διορθωσω εδω:p
Καλα οι δηλωσεις Μοσιαλου σημερα κατι αναλογο ηταν
Για την εγγραφή το φωτοαντίγραφο της ταυτότητας πρέπει να είναι επικυρωμένο; :-s
Στο επικυρώνουνε εκεί αυτό μην αγχώνεσαι, πέρυσι στις εγγραφές οι μισοί και βάλε δεν είχαμε καν φωτοτυπία ταυτότητας και μας βγάζανε επι τόπου.
A οκ τέλεια τότε, μη τρέχω και σε ΚΕΠ και βλακίες :p:p
Tα ξερει η Ρανια που βοηθαγε τα παιδια στις εγγραφες wink wink8)
Εγώ έχω αναλάβει να μοιράζω τους [COLOR=“Blue”]φακέλους [/COLOR]μόνο :!:
Eγώ πάντως έτρεχα να βρω ΚΕΠ να επικυρώσω τη βεβαίωση σπουδών
Κανονικα εξεταστικη στο ΠΑ.ΠΕΙ. σημερα και αυριο που δεν κινειται ουτε skateboard… Tο πανεπιστημιο δε δεχθηκε να αναβληθει η εξεταστικη λογω των απεργιων των ΜΜΜ. Γιατι αραγε…?:-k
Γαμώ σήμερα πήγα να γραφτώ στο τει αλλά τζίφος και δεν πρόλαβα την προθεσμία και μου έλειπε το πιστοποιητικό γέννησης για τον αριθμό μητρώου :x
Παραδοξως το Παντειο ανεβαλε σημερα και αυριο…
Εξυπνες κινησεις απο τις διοικησεις…Φανταζομαι οι γανακτισμενοι τωρα πρεπει να στραφουν εναντια στα κεφαλια των πανεπιστημιων…:-s
Ενα μπραβο στους κνιτες, επιτελους συνεβαλαν στο φοιτητικο κινημα και βοηθησαν στο ανοιγμα των σχολων!
Νομικη Θεσνικης: ΔΑΠ: 405 ψηφοι
Επιτροπη καταληψης: 265 ψηφοι
και μερικοι ακομη…
Οποτε ανοιξαμε. Και παλι ως πρωτοετης δηλωνω την απολυτη αηδια μου για τον απιστευτα, απεριγραπτα ξυλινο λογο της συντριπτικης πλειοψηφιας των ομιλητων στη Γ.Σ. Δηλαδη ουτε ενα, μα ουτε ΕΝΑ δομημενο επιχειρημα, να εξηγει γιατι το ταδε μετρο ειναι λαθος, πως αντιδρουμε, γιατι με αυτον τον τροπο κτλ… Τιποτα… Απορω πως τα ανεχεστε ολα αυτα τοσα χρονια…
Εχω 2 ερωτησεις:
Αυτο που λενε οτι με το νεο νομο δεν θα αποκτουμε πτυχιο αλλα τιτλο σπουδων (ή και το αντιστροφο, συγχωρεστε με), και οτι ετσι ενας π.χ. απο Νομικη δεν θα εχει δικαιωμα να ανοιξει απευθειας δικηγορικο γραφειο, ενας γιατρος ιατρειο κτλ… Τι ακριβως ισχυει σχετικα με αυτο??? Με τρομαζει ειναι η αληθεια…
Ακουγοταν σημερα απο ΟΛΕΣ τις παραταξεις οτι εκτος απο την καταληψη πρεπει να αγωνιστουμε μαζικα και διαρκως για την μη εφαρμογη και ανατροπη του νεου νομου, χωρις ωστοσο να αναφερουν συγκεκριμενους τροπους, εναλλακτικους της καταληψης. (Βεβαια οι αριστερες παραταξεις εκαναν λογο για ανυπακοη σε νομους, πληρωμη λογαριασμων, καταληψεις σε πρυτανειες, ερευνητικα κεντρα, πορειες, απεργιες κτλ) Επειδη αγανακτισα και εψαχνα μανιωδως να ακουσω το ‘ΠΩΣ’ σκοπευουν να αγωνιστουν και να πιεσουν την κυβερνηση εκτος απο την καταληψη, αφου δεν ανεφεραν απολυτως κανεναν αλλον τροπο. Γνωριζετε εσεις τι μπορει να εννοουν? Ή εσεις εχετε σκεφτει καποιον τετοιο τροπο???
Ευχαριστω πολυ…
Υ.Γ. εγω ως ‘ψαρι’ ακομη μονο ρωταω. Ισως αργοτερα, που θα ειμαι σε ολα πιο ετοιμος, να απανταω και να θετω και προσωπικες αποψεις
Άκουσα απο φίλο μηχανολόγο μηχανικό στο απθ, ότι ακούστηκε οτι το ν+2 δεν είναι αυτό που όλοι νομίζουμε.
Υποτίθεται πως μετά το ν+2, ο φοιτητής χάνει τα δικαιώματα του,δηλαδή δεν μπορεί να πάρει πάσο/φάει στην λέσχη αλλά μπορεί να δώσει τα μαθήματα.
Και εγώ λέω,αποκλείεται.Η διαμαντοπούλου,όταν έλεγε δεν θέλει αιώνιους φοιτητές δεν νομίζω να εννοούσε αυτό.
Όπως επίσης είπε αυτός ο φίλος μου οτι,αν ένα μάθημα δε το περάσεις 3 φορές,μετά απλά αλλάζεις επιτροπή,δηλαδή στο εξετάζουν άλλα άτομα.
Κάποιος να δώσει τα φώτα του;
Μα μέχρι τώρα ο φοιτητής μετά το πέρας των ν+2 χρόνων δικαιούται μια σκατούλα. Διαγραφή εννοεί η Διαμάντω.
Επίσης αν περάσεις τις 3 φορές σε ένα μάθημα μετά το τμήμα αποφασίζει τη συνέχεια.
Kαι τωρα παντως αυτο ισχυει, οτι δηλαδη μετα τα ν+2 χρονια, δεν παιρνεις πασο.
Aπ’οσο καταλαβαινω και εγω, αυτο με τις 3 αποτυχιες, οτι εξεταζεται απο επιτροπη αλλων καθηγητων, για καλο του φοιτητη ειναι. Να τι λεει ο νομος συγκεκριμενα :
Ε τωρα δεν νομιζω ο Οργανισμος να θεσει τιποτα περιοριστικους ‘‘ορους και προυποθεσεις’’, απλα θα συνεχιζεις να δινεις το μαθημα φανταζομαι… Αλλωστε σε αρκετες σχολες ειναι φυσιολογικο να κοβεσαι και τρεις και περισσοτερες φορες σε καποιο μαθημα.
αυτό έπρεπε να ισχύει χρόνια τώρα
εν ολίγοις τον είπαν μαλακίες.