Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

με διαφορα η Στεφανιδου! ειδικα οταν την πιανουν οι κοινωνικες ανησυχιες της στην εκπομπη της…

Βλεπεις Ραδιο Αρβυλα?

Οχι.

Σου αρεσει το πινγκ πονγκ?

ναι! μικρος επαιζα τεννις, αλλα στο πινγκ πονγκ βολευομουν καλυτερα(γιατι δεν ετρεχα πολυ!!:p)

αθλεισαι γενικα?

Τί είναι αυτό; :stuck_out_tongue:

Αγαπημένο μέσο για να μετακινείσαι; (πόδήλατο, αυτοκίνητο, μηχανάκι κτλ)

γενικα κυκλοφορω με πεζό2, γιατι δεν εχω κανενα αλλο μεσο…αλλα θα προτιμουσα ποδηλατο…

ποτε εμαθες να κανεις ποδηλατο?

Ποτέ. Όταν ήμουν μικρή όμως έκανα με βοηθητικές ρόδες. (πιάνεται;:p)

Μόνο εμένα με πιάνει άσχημη διάθεση και ψυχοπλάκωμα, λίγο πριν πέσω για ύπνο; Εσάς σας πιάνει;

Οχι. Σε εχει αλλαξει το ροκιν φορουμ σαν ανθρωπο?

Όχι! Πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Δεν έχω παρατηρήσει καμιά αλλαγή, τo ίδιο ‘‘χαζούλα’’ παραμένω…Εσύ; Παρατήρησες καμιά αλλαγή; :stuck_out_tongue:

Επιβεβαίωσε την άποψη που είχα για τους περισσότερους μεταλλάδες στο ίντερνετ. Οπότε ήταν άλλο ένα λιθαράκι για να μην παίρνω στα σοβαρά τις περισσότερες τοποθετήσεις στα φόρουμζ.

Το καλοκαίρι τελείωσε?

Ελπιζω! Στα τσακιδια!

Εχεις κοιμηθει σε παγκακι;

Σαηλεντ σε προλαβα, φαε σκονη.

Kαλά λέω εγώ ότι είμαι χαζή. Όπως το θέτεις, ναι…Και εγώ, σχημάτισα μία εικόνα…Άλλες φορές καλή, αλλές όχι και τόσο. Κανείς όμως δε μπορεί να γνωρίζει μέσα από ένα φόρουμ -πόσο μάλλον να παίρνει στα σοβαρά τον άλλον. Το καλοκαίρι τελειώνει…Για μένα, το καλοκαίρι δεν είναι όπως ήταν, χρόνια τώρα…

[B]έδιτ:[/B] δεν έχω κοιμηθεί σε παγκάκι και γενικά εκτός σπιτιού…μόνο όταν πάω διακοπές. :stuck_out_tongue:

Βαριέσαι; :lol:

Απιστευτα.Πως θα περασεις την μερα σου σημερα;;;

δουλεια, καφες, σεχ, κιθαρα, υπνος

σε τι σταση κοιμασαι?

ανάσκελα με ένα σπαθί στο προσκεφάλι.

ηρακλής ή ζήνα?

Manowar ασυζητητί…!! Αλήθεια τώρα, κανείς απ’τους δύο.

Το ποιό extreme σπορ, που έχεις κάνει ποτέ;

Αναρρίχηση :stuck_out_tongue:

Θα έκανες ποτέ πτώση με αλεξίπτωτο;

αναλόγως πόσα ναρκωτικά είχα πάρει :stuck_out_tongue:
hogan ή warrior?

Warrior φυσικά. Ο άλλος είναι υπερτιμημένος του κερατά.

WWF ή WCW;

ναι αλλά ο χόγκαν έχει κάνει διαφήμιση για χάμπουργκερ8)

wwf.
καλύτερος πανηγυρισμός γκολ ever???

WWF (και τα 2)!

Προτιμας να πνιγεις η να καεις ζωντανος?Μη βιαστειτε,σκεφτειτε τα λιγο και τα 2 και μετα απαντηστε:p