Την καινούρια σολο δουλειά του Wilson!!!
Θα έπαιζες σε τσόντα για 5.000.000 ευρώ;;;
Την καινούρια σολο δουλειά του Wilson!!!
Θα έπαιζες σε τσόντα για 5.000.000 ευρώ;;;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (γελάω με το πόσό που έβαλες,η απάντηση είναι πασιφανέστατη)
πόσα λεφτά θες για να παίξεις σε τσόντες??? (για κοπέλα κυρίως, για τα αγοράκια η απάντηση είναι απλή)
Θα έπαιζα σε τσόντα μόνο αν δεν το ήξερα. Γενικά δεν θα ήθελα λεφτά γιατί δεν θα έπαιζα.
Εσύ Πόσα θες;;;
Με εγγύηση ότι οι πωλήσεις δεν θα φτάσουν πάνω από το 0 και με παρτενέρ αντιστρόφως ανάλογης ομορφιάς της αφεντιάς μου και τζάμπα!
Ποιος βλέπει τώρα τσόντες και πήγε εκεί την κουβέντα;
2-3 μπουκαλάκια νερό για την αφυδάτωση, ένα κομπλέ καπνό (με φιλτράκια και χαρτάκια) και μια ελληνική πίτσα από την πίτσα χατ.
τι θα έπρεπε να σου ζητήσει ο/η σύντροφός σου να κάνετε στο κρεβάτι για να τον/την χωρίσεις εκείνη τη στιγμή?
εδιτ: με πρόλαβες. εγώ όχι, έτσι τα βρήκα. η ερώτηση παραμένει.
Kατι σχετικό με κοπρολαγνείες και άλλες τέτοιες αηδίες. Δρόμο κατευθείαν.
Εχεις βάλει κάτι στο μάτι για αγορά, αλλά περιμένεις να μαζέψεις τα λεφτά για να το πάρεις? Αν ναι τι?
Eνισχυτή Fender Super Champ!! Έρωτας…
Αν το σπίτι σου καιγόταν και είχες 60 δευτερόλεπτα χρόνο να σώσεις κάτι τι θα ήταν αυτό;;;
Την κουτα με τις φωτογραφιες.
Ποιο θα ηταν το τελευταιο σου γευμα;
Μουσακας.
Ποιο θα ηταν το τελυταιο σου τραγουδι?
Πολλά… δεν μπορώ να ξεχωρίσω…
Γιατί ο Ντοναλντ Ντακ όταν βγαινει από το μπάνιο έχει μια πετσέτα από τη μέση και κάτω ενώ όλες τις άλλες ώρες φοράει μόνο μια μπλούζα;;;
Γιατί υποτίθεται ότι βγαίνει από το μπάνιο…
Ποιός είναι ο αγαπημένος σου Disney ήρωας;
Nτοναλντ με διαφορά!!!
Ποιόν νεκρό μουσικό θα ήθελες να γνωρίσεις;;;
εεε;; :lol::lol:#-o πώς το έκανες αυτό;;; :lol::lol:#-o δεν καταλαβαίνω που το πας… 8O τι θες να πεις… :lol::-k
Με κάνεις και κοκκινίζω :oops::oops::oops::oops::!:
Toν Chuck Schuldiner. Ε, βασικά είναι δύσκολο, θα θελα να γνωρίσω πολλούς, απλά αυτός μου’ρχεται τώρα στο μυαλό. Εσύ;