Πατατάκια [U]κυματιστά[/U]
Ποιό κινητό έχεις?
Ενα LG που δεν θυμαμαι το μοντελο.Το εχω 4 χρονια.Το πρωτο μου κινητο.
Εχεις αγορασει ποτε δισκο απλα και μονο επειδη σου αρεσε το εξωφυλλο?
ναι :
μάρεσε το εξώφυλλο, έκανε κι 500 ή 1000 δρχ (δε θυμάμαι, αλλά πολύ λίγο) και τον τσίμπησα. περιττό να πω ότι σπέρνει ο δίσκος βέβαια!!!
φοράς μπλούζες από γκρουπ που δεν πολύ ακούς?
Όχι, βέβαια! Δεν υποστηρίζω κάτι για το οποίο δε γνωρίζω και δεν τρελαίνομαι κιόλας.
Έχεις υπνοβατήσει; Αν ναι τι έκανες;
Έχω και μάλιστα όχι μόνο μια φορά. Τα τελευταία χρόνια βέβαια έχω ηρεμήσει και η τελευταία μου ερμηνεία περιελάμβανε επίσκεψη στο διάδρομο που οδηγεί στο υπνοδωμάτιό μου με συνεχές “άνοιξε-κλείσε” του διακόπτη για το φως για περισσότερο από ένα τέταρτο.
Τι σου αρέσει να κάνεις στους άλλους, αλλά δεν σου αρέσει να σου το κάνουν εκείνοι;
Nα περιμένω να βγουν από το μπάνιο και να τους τρομάζω!! Ναι μαλακίες!!! Μου το κάνουν κι αυτοί αλλά δεν παθαίνω τίποτα. Από κει και πέρα δε θυμαμαι κάτι γιατί φροντίζω αυτά που δε μ αρέσουν εμένα να μην τα κάνω στους άλλους.
Κρασί ή μπίρα;;;
Αναλόγως την περίσταση. Κρασάκι με φαγητό. Μπυρίτσα σε έξοδο.
Αρχαία ή μαθηματικά;
Aπαπαπαπα Αρχαία!!! Αν και η Φυσική μ’ αρέσει!!!
Πες ότι δεν υπάρχει άλλη μουσική και έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε Lady Gaga και Justin Bieber… τι διαλέγεις;;;
Gaga.
Ήσουν στον Γουότερς;
Εννοείται! Μια από τις μεγαλύτερες εμπειρίες. Έκλαιγα καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας… αααχ…
Αγαπημένος κιθαριστας;;;
Χμ… Όχι ότι το έχω σκεφτεί ποτέ, αλλά η λόγω σεβασμού διαλέγο Gilmour. Από πιο σύγχρονους ο Greg Mackintosh.
Αγαπημένη δεκαετία;
80’s πιστεύω…
Αν μπορούσες να κάνεις τον γύρο του κόσμου, που θα πήγαινες πρώτα;;
Ιαπωνία και μετά Λας Βέγκας
Αγαπημένο είδος ταινίας?
στο σπίτι του τζέκου να πάρω καλή ντόπα για να συνεχίσω
θα τα φκιάξετε?
με πρόλαβε. όχι απλά λας βέγκας, φόβος και παράνοια στο λας βέγκας. η ερώτηση ισχύει.
Επειδή δεν ξέρω που να απαντήσω, απαντάω και στις 2.
Αγαπημένο είδος ταινίας θα μπορούσα να πως κοινωνικές και μουσικές. Στη δεύτερη: Τα μαλλιά μας μπούκλες!
Τι θα έκανες αν σου έκλεβαν ότι πιο πολύτιμο έχεις;;;
Θα έβαζα να ακούσω Manowar και θα σκεφτόμουν “Δε βαριέσαι, υπάρχουν και χειρότερα” (πλακίτσα, μη με φάτε)
Προτιμάς αύριο να δεις την αγαπημένη σου μπάντα σε μια συναυλία που θα σου μείνει αξέχαστη για μια ζωή ή να κυκλοφορήσει (αύριο πάντα) τον καλύτερο δίσκο της, ο οποίος θα γίνει η αγαπημένη σου ever κυκλοφορία;
θα φώναζα τον ρεξ μπανερ.
δεν είναι τραγικό που πήρα χθες φιλτράκια, τα έχασα, και τώρα αναγκάζομαι να καπνίζω με τζιβάνες λες και είμαι 17 χρονών??
edit: το δεύτερο. η ερώτηση ισχύει.
Εγώ έχω ένα πακέτο σχεδόν γεμάτο!!! Ντάξει, υπομονή μέχρι αύριο, θα πάρεις αν και ναι είναι κριμα.
Αγαπημένο ποτό;;;
θα λεγα νερό, αλλά οκ ας μην είμαι τόσο κρύα. Ο γκόμενός μου μ’ εμαθε να πίνω jack daniels με πάγο. και μετά με τάιζε σοκολατάκια υγείας. Εγώ το προτιμώ με πολλάαααα παγάκια ή απλώς με νερό. Τώρα πια τρελαίνομαι για την ελαφρώς καπνιστή του γεύση και φυσικά για το κεχριμπαρένιο χρώμα του.
Διακοπές πήγες? Που?
Σκιάθο
Ποιά από τις “δουλειές του σπιτιού” σου την σπάει περισσότερο?
[SPOILER]Εγώ δεν την παλεύω με το πλύσιμο των πιάτων:?[/SPOILER]