Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

Πόρτο Ράφτη, Σαλαμίνα, Αλεποχώρι, Μαραθώνα, Τζιά…εχμ, αυτά!

Που θες να πας διακοπές του χρόνου?

στου μπέρνι, για ένα τρελλό σ/κ.

τελευταία μουσική επιθυμία αν αύριο πέθαινες και σήμερα σου έκαναν ότι χάρη ζητήσεις?

Να δω μια συναυλια με ολα τα αγαπημενα μου γκρουπς στην οποια το καθενα θα επαιζε το ιδανικο setlist και στη συνεχεια να επαιρνα αυτογραφα απο τον καθενα…

Τι νουμερο παπουτσι φορας?

43 αλλα γιατι ρωτας,θα μου παρεις δωρο?:stuck_out_tongue:

Τελευταιος τυπος/τυπισσα που σε νευριασε(πολυ ομως) και γιατι?(Δεν δεχομαι απαντησεις του στυλ ‘‘ο αδερφος μου γιατι ειναι μαλακας’’)

Η μάνα μου. Μη μου τα πρήζεις τόσο γαμώτο. Όχι, δεν γουστάρω να διαβάσω τώρα, shaddap.

Ποιο τραγούδι που δεν παίζει να ακούσεις ποτέ λάιβ(διάλυση μπάντας, θάνατος κ.α.) θα ήθελες να ακούσεις;

Οτιδηποτε απο Death…:frowning: Με τον πονο μας παιζεις?

Ποιο συγκροτημα στα εχει πρηξει γιατι που τους χανεις που τους βρισκεις ολο εδω (Ελλας) ειναι και κανουν live (ηλεκτρικα,ακουστικα,ηλεκτρακουστικα κτλ.)

Πολλά αλλά τώρα μου ήρθε το I want it all - Queen
Edit:Scorpions?:stuck_out_tongue:
Όχι κανένα…καλά κάνουν και έρχονται αν μαζεύουν κόσμο
H πρώτη σελίδα που μπαίνεις όταν ανοίγεις τον browser(εκτός την αρχική/google κ.λ.π)?

Ρόκινγ.

Να ασελγήσω στα παξιμαδάκια που βρήκα στο δωμάτιο ή να τα πάω στην κουζίνα;

Without any doubt…Scorpions…νταξει παιδια σας ειδαμε σας ξαναειδαμε αλλα φτανει…στη δευτερη θεση (και λυπαμαι παρα πολυ που το λεω αυτο γιατι ειμαι φαν) οι W.A.S.P…ειδικα αυτοι ομως γιατι θα συνεχισουν τα λαιβς ενω οι Σκορπς παει τελειωσαν…στα μεγαλα τους μειον ειναι και το τραγικα ιδιο σετ αλλα και η τραγικα μικρη διαρκεια

Εντιτ: παξιμαδια…μπλιαχ…πηγαινε τα στην κουζινα!!!

Εχεις ζησει καποιο πραγματικα κουλο/αστειο περιστατικο σε συναυλιακο χωρο?

Ναι,τραγουδουσα σε μια μπαντα και απο κατω ηταν ενας τυπος,ξεχασμενο πανκιο απο τα 80s με μοικανα κιετσ,και φωναζε σε ολο το λαιβ ‘‘Παικθε πανκ,παικθε πανκ’’!Ναι ο τυπος ηταν ψευδοθ,θορρυ ψευδος!!!:lol::lol::lol: Με ειχε λουθει με τα θαλια του…

Εχεις βρεθει σε λαιβ και να γινει μανουρα?Μπουκετα φαση εννοω!

Fly Beeyond Festival δε θυμάμαι ποια χρονιά με Massive Attack, Gogol Bordello και The National, κάτι παιζότανε με έναν τύπο έκανε φασαρίες και πλακωνόντουσαν την ώρα που οι Massive Attack παίζανε το Angel (τι κομματάρα). Μέχρι που πήγαν οι σεκιουριτάδες και τους πετάξαν έξω…

Έχεις φυγει από συναυλία με μαυρισμένο μάτι;;;

Μαυρισμενο ματι οχι,χτυπηματα στην πλατη ομως ναι!Και τις 2 φορες που ειδα τους Cannibal Corpse,αλλα ημουν μικρουλης και τα ηθελε ο κωλος μου,τωρα που μεγαλωσα απολαμβανω τα live απο αποσταση ασφαλειας με συνοδεια μπυρας!

Αληθεια εχεις δει Cannibal Corpse ζωντανα?Υπεροχοι!

Not my cup of tea :stuck_out_tongue:
Που κάθεσαι συνήθως σε μια συναυλία(κάγκελο,μέση,πίσω αραχτός κ.λ.π)?

Μέση, για να μην βλέπουν οι πίσω.

Αγαπημένος καφές;

Φραπε γλυκος χωρις φουτουγου

Ποιον/ποιους απο τους αγαπημενους σου καλλιτεχνες εχεις γνωρισει απο κοντα?

Cappucino

Αγαπημένο τσάι;

Δεν πίνω καφέ!

Jack Daniel’s ή Johnny Walker;;;

Δεν πίνω ουίσκι! (ούτε καφέ :p)

Αγαπημένο ποτό;

Πάλι?:stuck_out_tongue:
Τζιν τόνικ αλλά γενικά δεν πολυπίνω

Ξέρεις Tichu?

nope,αλλα η μιση σχολη καιγεται μ αυτο

εσυ ξερεις?λεει τιποτα?