Maximum 50 γιουρια εκτος και αν εχουμε πχ πολλες καλες κυκλοφοριες η πολλες καλες συναυλιες μεσα σε ενα μηνα που τοτε φτανουμε το πολυ στα 100…
Ποιο θεωρεις οτι ειναι το πιο υπερεκτιμημενο συγκροτημα των τελευταιων 10-15 ετων?
Maximum 50 γιουρια εκτος και αν εχουμε πχ πολλες καλες κυκλοφοριες η πολλες καλες συναυλιες μεσα σε ενα μηνα που τοτε φτανουμε το πολυ στα 100…
Ποιο θεωρεις οτι ειναι το πιο υπερεκτιμημενο συγκροτημα των τελευταιων 10-15 ετων?
Μάλλον οι Disturbed.
Tελευταίος δίσκος που άκουσες κ έμεινες με ανοικτό το στόμα?
μμμ ίσως το all pigs must die-god is war
ποίος ήταν ο πρώτος δίσκος που αγόρασες;
το Fallen των Evanescence!
τι ακουγες στο δημοτικο?
pop και λίγο rap
τραμπούκιζες στο σχολείο;
Παράκλητος
Όχι, ήμουν από αυτούς που έτρωγαν ξύλο και για αυτό τώρα ακούω black metal. Κάποια στιγμή θα τους εκδικηθώ όλους αυτούς
Ποιον ποδοσφαιριστή ή μπασκετμπολίστα θα ήθελες να χτυπήσεις
Cristiano Ronaldo με τα χιλια…το παιδι τρομπαρει ασχημα…μαλακας μεγατονων…ασε που ειμαι φανατικα Μπαρτσα απο 2 χρονων…
Σου την ελεγαν οι καθηγητες για το στιλ σου (αν ειχες το κλασικο ροκ-μεταλ στιλ με μαλλια μαυρα ρουχα πετσινα κλπ)?
Στο γυμνάσιο είχα λίγο πιο punk μαλλί και η τότε διευθύντρια είχε πάρει τους γονείς μου όταν πήρα την πρώτη μου(και τελευταία) αποβολή και τους παρακάλεσε να κόψουν τα μαλλιά μου :lol::lol::lol:
σκατοφασίστρια
Μεγαλύτερη καφρίλα στην τάξη;
Καναμε τις αγελαδες (ξερεις “μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ”) επι μια ωρα στα αρχαια και για ενα χρονο τραγουδουσα(με) βαρια και ασηκωτα σκυλαδικα πχ “Φτιαξε μου εναν καφε”, “Πωλειται και το σπιτι μου”, “Παλιοκαιρος” κλπ…
Αγαπημενος ΜΕΤΑΛ CONCEPT δισκος?
Ayreon - The Human Equation
Τι ακους αυτη τη στιγμη?
Την πόρτα! Κάποιος χτυπάει!
Να ανοίξω;
Ανοιξε ρε μαλακα κατουριεμαι :lol::lol::lol::lol:…σκατα οικοδεσποτης εισαι
Ποσες μπυρες εχεις στο ψυγειο σου (αν απαντησεις θα χεις παρει μερος στην ερευνα ποσο ΤΡΟΥ ΜΕΤΣΑΛ ειναι τα μελη του ροκιν)?
καμία…
μόλις ήπια και την τελευταία
ποιο ειναι το καλυτερο μουσικο κομματι για να ακουσεις αυτη την ωρα?
Anathema - Eternal Rise of the Sun
Πόσο θεϊκή είναι η απάντηση του Πάνου στην ερώτησή μου; :lol3:
Πολυ!
Γουσταρεις?
Τρελά!
Τελευταία αγορά από δισκοπωλείο;
Anathema - A natural disaster
Αγαπημενος καλοκαιρινος δισκος?
Best Coast - Crazy for You
Αγαπημένος φθινοπωρινός δίσκος?
Θα ελεγα Katatonia - Last Fair Deal Gone Down αν και δεν εχω εναν συγκεκριμενο,απλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ
Αναμενομενη κυκλοφορια?
Machine Head - Unto The Locust
Πρέπει να ξυπνήσεις αύριο το πρωί ή θα κοιμάσαι μέχρι όσο πάει?