Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

Οχι…μονο οταν βγαινω τα βραδια και εχω λεφτα

Εκανε καποια αγαπημενη σου μπαντα καποια κινηση (μουσικη η εξωμουσικη δεν εχει σημασια) που σε ξενερωσε-εκνευρισε τοσο πολυ ωστε να παψεις να ασχολεισαι με τη μπαντα?

σιγουρα οχι αγαπημενη μου μπαντα, αλλα εκει γυρω στο 2000-2001 αν θυμαμαι καλα, πανω που ειχα ακουσει κανα δυο κομματια cradle of filth που ενταξει, ας πουμε οτι δεν ηταν και τοοοοσο ενοχλητικα, διαβασα σε μια συνεντευξη τους, σε ενα κομματι που ο συντακτης κατι ρωτουσε περι σχεση black metal-ρατσισμου κλπ, την φραση “διατηρουμε ακομα επαφες με καποια ατομα στην golden dawn…” ε αυτο ηταν, αει στο διαολο και σεις και τα βαμπιρια.

φορας πετσινα παντελονια ?

ΟΧΙ.
Ερωτηση για παλιους.

Hulk Hogan η Ultimate Warrior?

Ή και για καινούριους. I’d pick anyone over Hogan. Τον έχει σιχαθεί η ψυχή μου. Επίσης, μπορεί ο Warrior να έκανε σαν αλαφιασμένο μουλάρι, αλλά τον πάω.

Sting ή Ric Flair;

Ric Flair,εννοειται…

Mαcho Man η Μr Perfect?

Χεχ, μπορεί να είχε μια “κάπως” φάτσα ο Mr. Perfect, αλλά στους αγώνες του γαμούσε. Συν ότι έγω και μια αγάπη για τεχνικό wrestling γενικότερα. Τον Macho Man δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα. :oops:

Bret ή Owen Hart;

Owen Hart.

Κelly η Brenda?

Πιάστηκα κότσος, δεν ξέρω καμία απ’ τις δύο.

Ρε γιατί δεν υπάρχει συμμετοχή στο θρέντ για το ρέστλινγκ γκουχsmackdownγκουχ;

Ακουμε Μανογουορ δεν εχουμε αναγκη το Σμακνταουν :stuck_out_tongue:

Βοτκα λεμονι η βοτκα πορτοκαλι?

με συγκινείς :cry:

Ιt’s my honour master!!! Παω τωρα να σκοτωσω κατι ποζεραδες με το σπαθι μου και τα λεμε σε κανα διωρο :stuck_out_tongue:

Βότκα σοκολάτα.

Τι σε νοιάζει;

Κανω στατιστικη ερευνα αγορας απο το κεντρο αρραβωνων και την ενωση ζυθοποιων Αχαϊας - Ηλειας…

Τραβας κανα ζορι? (προσεξε την απαντηση σου εχω μαζι μου ολους τους Ελληνες Μανογουοραδες και την ευλογια του Οντιν…:p)

Κάνω spiral out, εκσφενδονίζομαι στην στρατόσφαιρα και σας κοιτάω από ψηλά ακούγοντας lateralus να βγάζετε άναρθρες κραυγές οργής! :stuck_out_tongue:

Είσαι της ΕΛ.ΣΤΑΤ?

Οχι ρε…της μανας μου ειμαι :stuck_out_tongue:

Βλεπεις το ματς?

Ποιό ματς? (Ο παντελώς άσχετος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με τα αθλήματα :p)

Οπότε η ερώτηση είναι. Ποιό ματς? :roll:

Arsenal - Ολυμπιακος για το τσαμπιο λιγκ

Ακους Tool?

Οχι. Νυσταζεις;;;

Όχι.

Πεινάς;;;

Οχι εφαγα πριν ενα chili burger απο τα goodys. Goodys η Mcdonalds;;;:stuck_out_tongue: