Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

Blackmore

Είναι καλύτερο το αυθόρμητο ή το προγραμματισμένο σέξ;

Blackmore
(κι εγω ψιλοαμπαλος ειμαι στο μπασκετ)

Ramones or Clash?

Και τα 2 τι ιδιο…Αντε λιγο καλυτερο το αυθορμητο γιατι στο αλλο μπορει να κομπλαρεις λιγο με την ολη φαση.

Κρασι η τσιπουρο?

κρασι

κρασι λευκο η κοκκινο

Με συγκινειτε οι συμπασχοντες Μπλακμορ-ακηδες!!!

Ον τοπικ: κρασι αλλα αν το τσιπουρο ειναι καλο τοτε γαμαει!!!

Στου Γκρισνακ την ερωτηση απανταω με μεγαλη ανεση…CLASH!!!

Χειροτερος concept δισκος?

Ξερω γω,απο αυτους που εχω ακουσει το τελευταιο iced earth ως δισκος και ως concept το 7th son,γελανε και οι πετρες αν ειναι δομημενη ιστορια αυτο το συνοθυλευμα απο κομματαρες.

έχεις κάνει στοματικό έρωτα σε άντρα? (γιατι δε βγαινει ο πατατας στο τηλεφωνο)

στοματικο σε αντρα ??? εεμμ…ΟΧΙ !

dude… [SPOILER][/SPOILER]

so…ξανθιες, καστανες ή κοκκινομαλες ?

Καστανοξανθες

Τσεχες η Λατινες?

Λατινες με τρελα ομως!!! Πρασινα η γαλαζια ματια

Πρασινα

Call Of Duty Vs Medal Of Honor?

Call of duty χωρις δευτερη σκεψη :). Grand theft auto η need for speed;;;

Grand Theft Auto χωρις δευτερη σκεψη ειδικα το IV…αν και αμαξοκαυλος τα NFS ειναι πολυ ψευτικα ολο φρου φρου κι αρωματα χωρις να δινουν βαση στην ουσια που ειναι οι μηχανικες βελτιωσεις…και μιας και θελω να γινω μηχανικος αυτοκινητων ολο αυτο το κονσεπτ δεν μου καθεται καλα…οσο για το Κολ Οφ Ντιουτι συμφωνω με τα 1000…το μονο παιχνιδι που με εχει πωρωσει τοσο πολυ…και το μονο που συνεχιζω ακομα να παιζω…ειδικα απο το Μodern Warfare 1 εχω παθει χοντρη πλακα!!! Συμφωνουμε σε πολλα εμεις οι δυο…

Operation: Mindcrime Vs The Crimson Idol?

crimson idol χωρις ΚΑΝ να σκεφτω.

πες μια καφριλα που εκανες μεσα στην τελευταια βδομαδα. οτιδηποτε.

Ειχαμε σκεφτει με εναν φιλο να κανουμε χοντρη καφριλα στον 3ο της παρεας ο οποιος εχει πολυ ωραιο κωλο :p:lol:…ετσι πηρα ενα χαρτι απο τον εκτυπωτη και εγραψα πανω με ανεξιτηλο “ΕΙΣΟΔΟΣ 5? “Κωλάρας ο Kinky” Ανοιξαμε και σας περιμενουμε”…μετα κολησα σελοτειπ στις ακρες του χαρτιου και το πηγα στο σχολειο και οταν πηγε να κατσει στην καρεκλα του το βαλαμε ακριβως εκει που θα ακουμπουσε ο κωλος του με αποτελεσμα να του κολλησει…αλλα το πηρε νωρις χαμπαρι και με κυνηγαγε στους διαδρομους ο μαλακας…

Σε ποιο μερος περασες τις χειροτερες διακοπες σου?

Σπετσες με μια τατανα γκομενα που ειχα τοτε.
Ετσι εξελιχθηκε δηλαδη…

Ρυζι γλασσε η ρυζι καρολινα?

καρολινα

Θεσσαλονικια η Αθηναια μπουγατσα

τι ερωτήση είναι αυτή τώρα?

Ελα ντε :-k:-k:-k

Με αλλα λογια μπουγατσα με κρεμα η με τυρι

πφ, φέιλ[-X