Οχι
Γιατι δε παιζεις παιχνιδια;
Οχι
Γιατι δε παιζεις παιχνιδια;
Παραπαίζω θά’λεγα.
Τί θα προτιμούσες νά’χεις σπίτι σου: συλλογή από ηλεκτρικές κιθάρες ή ένα πιάνο με ουρά;
Σαν καμμενος κιθαροκαυλος τοτε συλλογη απο κιθαρες…ασε που ποτε μου δεν θα γουσταρα να μεινω σε σπιτι τοσο μεγαλο που να χωραει πιανο με ουρα…
Πας σε μαγαζια που δεν παιζουν μεταλ-ροκ πχ κλαμπακια, μπουζουκια?
Σε πολυ εξαιρετικες περιπτωσεις(γκομενα,παρεες ξεκαρφωτες,γαμοι,βαφτισια,κλπ)
Eσυ πας?
αρκετά συχνά θα έλεγα (και πριν μου τη πέσετε ότι δε τιμάω τα λάδια που βάζω κτλ, ενημερώνω ότι ΚΑΝΕΙΣ από τη παρέα μου δεν ακούει μέταλ.με το ζόρι να τους πάω σε κάνα ροκάδικο μια στο τόσο)
πιο ντεκαντάνς μέρος που έχεις πάει?(για διασκέδαση)
Στο βινυλιο.Τι μου θυμισες τωρα την πιο εφιαλτικη βραδια της ζωης μου γιορταζε μια παλια μου γκομενα και ειχε κλεισει τραπεζι εκει.Ενα θα σου πω σε καποια φαση εκλαιγα απο τα νευρα μου!!
Εχεις καποιο συγκεκριμενο στεκι που αραζεις;;;
όχι κάτι ιδιαίτερο, έχω κανα δυο τσιπουράδικα που πάμε γενικά αλλά όχι στέκι με την αυστηρή έννοια της λέξης.
μπορείς να είσαι με μια γυναίκα που δε καταλαβαίνει το μεγαλείο των θεών??? και πόσο αντέχεις???
Εγω ειμαι απο τους τυχερους γιατι η γυναικα μου ακουει metal και φυσικα manowar αλλα απο της προηγουμενες που ειχα που καμια δεν ακουγε metal το περισσοτερο που αντεξα ηταν 1 χρονος. Εσενα η κοπελια τι μουσικη ακουει;;;
Ο,τι ακουω εγω στο αυτοκινητο και γκρινιαζει και το χαμηλωνει και μου σπαει τα τετοια.
Θα πηγαινες ποτε με γκομενα που δεν σου αρεσει καθολου,αλλα απλα κανει ωραιες…?
δεν έχω κάτι μόνιμο τώρα, αλλά το πιο κοντινό που έχω σε σχέση ακούει μέταλ και βγάζει αφρούς :lol: φοβάται ότι κάποια στιγμή θα γυρίσω με ελονοσία μετά από κάποιο live
πρώτο τραγούδι manowar που άκουσες,ηλικία κτλ?
edit: με πρόλαβε ο βόλος
μπα όχι, τι να την κάνω την πίπα άμα δε βλέπεται η άλλη???
αλλάζω την ερώτηση: με πόσο βαθμολογείς τη πιο άσχημη γκόμενα που έχεις πάει??? μπέσα για μπέσα!
Φιλε,πηγαινα με μια τυπισσα ,ασε δεν λεω αλλα,αλλα εκανε κατι τουλιπες αλλο πραμα!!!
Below zero εμφανισιακα!!!:lol::lol::lol::lol:
Εσυ εχεις μπαζωσει για να χτισεις?
χωρίς ντροπή, και με το αίσθημα ειλικρίνιας και ευθύτητας που με διακρίνει σαν τρου μεταλ μπραδερ, οφείλω να παραδεχτώ ότι έχω κάνει κάποια λαθη στη ζωή μου που δε πρόκειται να ξαναγίνουν :lol: και δε μιλάμε για απλό μπάζομα, μιλάμε για το μπάζομα του κηφισού:roll:
ανεκπλήρωτος πόθος που σε τσιγκλάει ακόμα και σήμερα?
Να σου τo στειλω σε pm,γιατι θα φαω ban?:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
ΟΚ,απανταω.
[SPOILER]Gangbang[/SPOILER]
Αν καθοταν φαση και σε επαιρνα τηλεφωνο ,θα ερχοσουν?
δε με πολυψήνουν τα ούζα σε τέτοια φάση, προτιμώ να αποπλανήσω μια που τραβιέμαι με μια κολλητή της :roll:
[SPOILER]τοοοοοόσο κοντά γμτ, ένα κλικ έλειπε:p[/SPOILER]
έχεις μακελέψει ανήλικο?? σε πιο προχωρημένη ηλικία,όχι όταν ήσουν 18 πχ.
Hμουν 24 ηταν 17.
Θα μου φερνεις κασσετες Μanowar στην φυλακη?:lol::lol::lol:
i might stay in school or die in prison, either way its my decision.
εύκολα 8)
εδιτ: ερώτηση δε μου ρχεται τώρα, έχω αρχίσει και νυστάζω
Ερωτηση δεν εκανες.
βρωμοκανόνες του θρεντ!!
τελευταία ερώτηση για σήμερα και πάω για ύπνο.
ποιο είναι το νόημα της ζωής???
καληνύχτα