Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

εχω φασωθει στο χορο του σχολειου με γκομενα (στο βιλλα μερσεντες κι εγω αλλα της Αθηνας) αλλα δεν προχωρησε το πραγμα…

ποια ειναι η πιο τρελη στα ορια της παρανοιας ιστορια που σου 'χει τυχει με γκομενα?

χεχεχεχε άνοιξες της πόρτα της κολάσεως φίλε Panos_Stargazer
Τι να σου πω για τυφλά ραντεβού με γκόμενες λυσσάρες παλαιότερα όταν έμπαινα στο irc(στα 19 μέχρι τα 21 έκανα τέτοιες φάσεις…τώρα ειμαι 28 στα 29)
Τι να σου πω ότι έχω φασωθεί με γκόμενα λαρισαία και ζήτησε ΕΠΙΜΟΝΑ να έρθει σπίτι μου για να δεί την βιβλιοθήκη μου και καλά…#-o
Άσε φίλε hell καταστάσεις που τις γούσταρα παλιά ημουν και πιο αθώος τώρα όσο μεγαλώνω τόσο μαλακίζομαι πιο εύκολα και έχω ηρεμήσει

Ποιές ειναι καλύτερες στο κρεβάτι κατά την ταπεινή σου γνώμη Ξανθές η Μελαχροινές?

ειναι δυνατον να ρωτας ποια ειναι καλυτερη στο κρεβατι βασει του χρωματος των μαλλιων της ? ειναι ποτε δυνατον ? να ρωτησεις ποια σε αναβει εσενα περισοτερο οκ, αλλα αυτο ?.. #-o

θα πας στο παζαρι δισκων στις 18 ?

Φίλε ο καθένας έχει τα γούστα του πχ τα καλύτερα μαμίσια τα κάνουν οι ξανθιές αλλά τέσπα…
Παίζει να πάω αν έχω λεφτά
Θα πάει κάνεις στους Mogwai?

αυτό που λες για τις ξανθιές είναι ένας μύθος (όπως ο άι βασίλης,ο ιησούς, ο πύργος της βαβέλ και ο καρκίνος που είχε ο χριστόδουλος).

Από τι πέθανε ο Χριστόδουλος;

γκουχου,aids,γκουχου

Λέγε ότι ξέρεις:!:

ε δε έχω κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο βασικά, αν είχα θα το πούλαγα και θα γινόμουν πλούσιος (ή νεκρός :-k). απλά ακούγεται ότι δεν είχε καρκίνο αλλά aids από τις ερωτικές του δραστηριότητες :stuck_out_tongue:

Ισχύει αυτό. Αλλα νομίζω πως ήταν ηπατίτιδα Γ

Αν εχεις συγκεκριμενες ερωτικες δραστηριοτητες δλδ σου σκαει aids ή ηπατιτιδα ε;

Όχι απλά αυτός αποδεδειγμένα είχε, ή έτσι ακουγόταν τότε

από το ποστ μου βγάζεις το συμπέρασμα ότι θεωρώ ότι όποιος είναι gay κολλάει ηπατίτιδα ή aids??

Λες απο τις ερωτικες του δραστηριοτητες, ε το βρισκω λιγο χαζο και σαν βρωμα/φημη να το συνδεεις με το τι εκανε ξερω γω, ασχετα αν δεν παω μια το σιναφι του. Επισης η ηπατιτιδα c που αναφερθηκε θαρρω δεν σκοτωνει.

μα αυτό είπα πριν, ότι δεν είναι κάτι που υπέθεσα εγώ! δεν λέω “έμαθα ότι πήγε από aids/ηπατίτιδα, άρα συμπεραίνω ότι γαμιόταν σαν το σκυλί” . είπα ότι ακούγεται ότι επειδή είχε πλούσια ερωτική ζωή,κόλλησε κάτι που τον σκότωσε. απλά μεταφέρω δηλαδή κάτι που έχει ακουστεί γενικά, χωρίς να το έχω συμπεράνει εγώ!
ελπίζω να το επεξήγησα κάπως, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν το είχα στην έκθεση :stuck_out_tongue:

Γιαπ νταξει, ας δωσουμε τα χερια τωρα γιατι εκτροχιασαμε το τοπικ. :oops:

όοοχι, δε θα λήξει έτσι απλά αυτό!![SPOILER]:p[/SPOILER]

Δεν ακουω mogwai…

Θεωρειται φυσιολογικο (προσοχη…ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!! ΟΧΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ) ενα ατομο στην ηλικια μου και με τα ερεθισματα που εχει απο περιβαλλον, τηλεορασεις, ραδιοφωνα κλπ κλπ να ακουει τη μουσικη που ακουω εγω?

Elric…αποφασισες λοιπον να ξαναβουτηξεις το σπαθι σου μεσα στο αιμα?

αίμα και ψυχές 8)

νατος ο Stormbringer ! Blood and Souls for the blade ! 8)

τι μισεις περισοτερο στις γιορτες ?

[SPOILER]προσωπικα μισω την “δηθενιλα” της εποχης. για πιο πρακτικα πραγματα, το μισω που οτι παραγγελνω κανει το διπλασιο χρονο να ερθει grrrrrrrrrrr (μιλαω για ebay, και οχι αν παραγγειλω σουβλακια ε 8) )[/SPOILER]