oχι εγω αλλα εχω ακουσει πως ειναι καλος…norwegian wood λπ κλπ
corps μπορεις να ψαξεις λιγο τους μαρς βολτα πουναι coheed Χ 10 ??
oχι εγω αλλα εχω ακουσει πως ειναι καλος…norwegian wood λπ κλπ
corps μπορεις να ψαξεις λιγο τους μαρς βολτα πουναι coheed Χ 10 ??
έχω διαβάσει το νορβηγικό δάσος.
αγαπημένο είδος λογοτεχνίας?
[COLOR=“Red”]ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΘΟΣ.ΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.[/COLOR]
θεε χορρορ
καθυστερημενος στο τετραγωνο
θες κ μοντελα παναθεμα σε
(παλι πλατη σκας !!! :-k:-k:-k )
οκ, έχω προβλήματα με τη σύνδεση.μόλις τώρα διαπίστωσα τι έγινε.γαμημένη tellas!
i am joking
what did you think ?
πες μου γι αυτούς τους μαρσ βολτα, είναι ανοιχτό το παραθύρι μου
παιδια παιδια, το norwegian wood είναι φανταστικό αλλά μπροστά στα άλλα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ είναι meh…
και το αγαπημένο είδοςο λογοτεχνίας είναι αυτό που γράφει ο murakami. heartfelt, a little disturbed, a little sci-fi, contemporary and a tad-bit surreal. And that’s just ballpark.
μοντέλα.όπως πάντα.8)
έχουν ομορφύνει επικίνδυνα οι ελληνίδες?
παρα πολυ
αλλα μη ξεχνας οτι η ομορφια κ η ευφυια στη γυναικα ειναι συνηθως[B](οχι παντα κ αυτο ψαχνουμε)[/B] σαν να κανουν 2 ανθρωποι τραμπαλα
[B]οταν ανεβαινει ο ενας κατεβαινει ο αλλος [/B]
να παω να κοιμηθω τωρα ?
πάνε
πειράζει τόσο πολύ να μην είμαστε τόσο όμορφες?ή τόσο έξυπνες?
δεν πειραζει , αρκει να μην ειστε τσολια κ πουτανες(με την κακη εννοια του ορου)
fair enough ?
Fair. Enough.
Γιατί εγώ νομίζω οτι πειράζει πιο πολύ αν είμαστε και τα δύο, και όμορφες και έξυπνες;
Επειδή έτσι είναι.
Θα σταματήσει ο Awake να κάνει την πάπια και να φανερώσει την ηλικία του?
Μπορεί…
Βλέπεις μια μουνάρα σε ένα μπαρ, αρχίζετε να φασώνεστε και να τρίβεστε κλπ αλλά ξαφνικά νιώθεις “κάτι” που δεν θα έπρεπε να εχει…να σε ενοχλει και σου λέει “είμαι άντρας”…τι κάνεις??
αυτοκτονώ…
ειχες ποτε γκόμενα που εκλανε υπερβολικά??
Λολ…όχι…
Έστω η προαναφερθείσα γκόμενα που φασώνεστε δεν ήταν τραβέλι…αλλά την ώρα που φασώνεστε κλανει…τι κάνεις;;
πεθαίνω απο τα γέλια…
περνάει αυτη η μερα που μπέρδεψες μια γκομενα με τραβελι και ενω φασωνοσασταν εκλασε… εχεις το τηλέφωνο της… θα της τηλεφωνήσεις?
τηρουμένων των αναλογιών, δλδ η στη θέση της γκόμενας, βάζουμε άντρα γιατί είμαι κορίτσι, and I don’t do girls, ξέρω γω, ναι αν μου άρεσε το όλο vibe. ξέρω ξέρω, οι κλανιές είναι a little toooo much reality for a first date, αλλά τι να γίνει?
romance giving it’s way to reality, good thing or bad thing?
ναι…αρκεί να μην πάμε για μεξικάνικο :lol::lol:
χμ…και τα δύο…καλό γιατί “ξυπνάς” από την πλάνη του έρωτα, κακό γιατί μπορεί να πληγώσεις και τον εαυτό σου και τον/την άλλο-η
Σε ποιο μέρος του κόσμου θα ήθελες να ήσουν τώρα;;;
Japan Dreamland
θα έρθουν ποτέ οι Μαρίλλιον για λαηβ εδώ???