Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

Πολυ

Τι θες ?

ενα λπ που δεν το βρίσκω με τίποτα.

μαντεύεις ποιο είναι?

δεν μαντευω πλεον , μπαινω μεσα στα αυλακια του μυαλου σου κ βλεπω.

αυτη τη μπαντα που μας εχεις τρελανει να μας λες (δεν θυμαμαι το ονομα , εχει πολυ χαμηλο φωτισμο στον διαδρομο του μυαλου σου κ κρυβει το φως)

πιστευεις στην τηλεπαθεια ?

ναι

Τι είναι τηλεπάθεια όμως?

τηλεπάθεια είναι «η άμεση μεταβίβαση σκέψης από ένα άτομο (πομπός) σε ένα άλλο (δέκτης) χωρίς τη χρησιμοποίηση των συνηθισμένων αισθητηριακών καναλιών επικοινωνίας»

Γούλβεριν, Μπατμαν, Σούπερμαν, Σπάιντερμαν…ποιός είναι ο πιο φλώρος και ποιός ο πιο γαμάτος;;;

ο πιο γαμάτος είναι ο hulk.είναι και σεκτσυ

αν ήσουν σουπερ ήρωας θα είχες πιο πολλές γκόμενες πιστεύεις?

__Οχι. 8) Απλά αν ήμουν ο Flash π.χ. θα προλάβαινα να πάω με όλες. 8) 8) {:lol::p:lol::p:lol:}

__Μασά (η) κατσίκα ταραμά; {χαχαχαχα, συγνώμη, αλλά μου ήρθε αυτή η χαζή ερώτηση δημοτικού και συγκινήθηκα :cry::razz:}

Πιθανώς, αλλά θα τις κράταγα σε απόσταση, θα είχα ανασφάλεια ότι με θέλουν για τη φήμη μου. Κια έτσι κι αλλιώς τώρα τις έχω σχεδόν όλες.

Αν λοιπόν ήσουν σούπερ ήρωας, ποιος θα ήθελες να ήσουν και γιατί?

@Shadowcaster (αισχρέ με πρόλαβες) πιστεύω ναι, αλλά ίσως θα έπρεπε να κάνουμε μία διπλή τυφλή μελέτη για να είμαστε σίγουροι. Είναι προαιώνιο ερώτημα, κάποιος λόγος θα υπάρχει.

O deadpool γιατί είναι γαμάτος:blues:

Γιατί ο Σουπερμαν φοράει το βρακί πάνω από το παντελόνι του;

Γιατί έβαλε στοίχημα με τον Τσακ Νόρις ότι θα τον πάρει στο χέρι…και έχασε!

Θα πας πουθενά Χριστούγεννα?

__Ναι, στις skaνδιναβικές χώρες παρέα με Almighty για να μελετήσουμε αν αυτό για τις κατσίκες ισχύει και για τους ταράνδους. Μετά θα μεταμορφωθώ σε ανθρώπινο πυρσό (fantastic4) “του κιπ ας γόρμ” και μετά σε αόρατη γυναίκα (?!! -fantastic4again) για να γλυτώσω απ’ το αγόρι της που θα έχει έρθει απ’ το στρατό και άντε να του εξηγήσεις ότι κάναμε επιστημονική ταραμοέρευνα.

__[ερωτήσεων δημοτικού συνέχεια:] Ναι ή όχι: το ξέρεις ότι είσαι βλάκας;

(οφείλω να απαντήσω εγώ σε αυτήν την ερώτηση)

ΝΑΙ!

Στο δημοτικό ήσουν δημοφιλής, γαμούσες κι έδερνες, ή ήσουν απ’τους [I]άλλους[/I]?

Στο δημοτικό ήμουν η μασκότ της τάξης :stuck_out_tongue:

[ερώτηση δημοτικού] με έχεις φίλο?

οχι γιατι το αβαταρ σου μοίζει με ανάποδο κώλο.πρόστειχε.

Εχω 28 ευρώ σε παυπαλ,να πάρω δίσκο βινύλιο ή πολλά πατσ των 3 ευρώ?

Να πάρεις έναν επιτάφιο.

Συμφωνείς?

χαχα

τι είναι επιτάφιος?τι ενοείς?

NAI ΡΕ CHRISP! :smiley:

O απω κατω συμφωνει? 8)

οχι δεν συμφωνεί

τι εννοεις με τον επιτάφιο?

Σύμφωνα με το ΜΕΙΖΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ -ια, -ιο επίθ. (Κ -ος, -ον) που βρίσκεται πάνω στον τάφο: επιτάφια στήλη | που γίνεται στον τάφο κατά τον ενταφιασμό | αρσ. ο επιτάφιος ως ουσ., η ακολουθία της κήδευσης του Χριστού, κατά τη Μεγάλη Παρασκευή και το ειδικό κουβούκλιο: η περιφορά του επιταφίου | ιερό άμφιο όπου απεικονίζεται η ταφή του Χριστού.

Εκτός από αυτό είναι και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αρχαίο κείμενο(Θουκυδίδου - Περικλέους Επιτάφιος [λόγος], από τα καλύτερα-και δυσκολότερα που θα συναντήσεις, που όμως αξίζει τον κόπο να αναλύσεις σε βάθος

σε κάλυψα?

ναι, αλλά θα μπορούσες να ποστάρεις απλά αυτό:
http://www.rocking.gr/modules/forum/member.php?u=2353 :stuck_out_tongue:

τι χρώμα προτιμάς να βάφουν οι γυναίκες τα νύχια τους?ή αν είσαι γυναίκα, ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα βαφής νυχιών?