Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

Δυστυχώς όχι! Θεωρούμε κανονικός εργαζόμενος σαν φαντάρος αλλά αν δεν κάνω κάποια υπηρεσία κάποια μέρα μάλλον δεν θα το εκτιμήσουν πολύ :stuck_out_tongue:

Ποια η άποψη σου για τα δεξιοτιμονα?

Στη βρετανία αναγκαίο κακό λόγω της μαλακίας που τους δέρνει, οπουδήποτε αλλού απόδειξη του εγγλέζικου ιμπεριαλισμού. :lol:

Αν είχες οικονομική ανάγκη, θα στρεφόσουν στα τυχερά παιχνίδια για να βγάλεις κανά φράγκο?

Ειναί σχεδόν σίγουρο πως θα έχανα και τα λιγοστά που θα είχα, οπότε θα το είχα σαν τελευταία επιλογή, αφού εξαντλουσα τις πιθανότητες μου σε ποιο…“τίμια” έσοδα.

Πόσο τις εκατό τις ψυχής που θα πουλούσες σε συμβόλαιο με τον διάολο, ώστε να πετύχεις καλλιτέχνικα, συναισθηματικά κτλ ?

66,6%

Σε τι πιστεύεις?

Στο βελζεβούλη.

Εγώ που την έχω πουλημένη 100% ανεξαρτήτως συμβολαίου επιτυχίας πως πρέπει να νιώθω?

Σαν Ελληνίδα πολίτης.

Πιστεύεις ότι για όλα τα πράγματα υπάρχουν διορθωτικές πορείες ή υπάρχουν και Points Of No Return?

Όλα τα σημεία είναι points of no return. Δεν υπάρχουν αντιστρεπτές μεταβολές στη φύση.

Γράψε την πιο χαζή πρόταση που σου έρχεται στο μυαλό αυτήν τη στιγμή. Με ροζ γράμματα.

Δεν είμαι πάντα υπέρ των διορθωτικών αλλαγών. Υπάρχουν points of no return που σε σπρώχνουν στο να αλλάξεις πορεία.

Έχεις βρεθεί ποτέ σε τέτοιο προσωπικό χάλι/ point of no return?

Ναι απλά και η διορθωτική πορεία στην πραγματικότητα δε σε γυρίζει πίσω γιατί έχεις αλλάξει ο ίδιος.

Θα ρίσκαρες να ακολουθήσεις αυτή την πορεία με το ρίσκο να μπερδέψεις το τώρα σου με το τότε σου?

Ποτέ, με ανίστοιχο ρίσκο επίσης.

Θα ήθελες να γυρίσεις πίσω στο τότε σου?

edit
[COLOR=“Magenta”]Εντωμεταξύ ακόμη προσπαθώ να βρω κάτι έξυπνο να απαντήσω στην ερώτηση του manou. Προσπαθώ πολύ έντονα και πολύ μάταια, είναι που είμαι τόσο αφόρητα έξυπνη και δεν μου συμβαίνουν χαζές προτάσεις.[/COLOR]

Δεν ξέρω

Πιστεύεις ότι η επιρροή μιας επιλογής σου τελειώνει κάποτε ή μπορεί να συνεχίσει σε ανύποπτο χρονικό σημείο?

Πιστεύω πως σε στιγματίζει από τη στιγμή που θα την κάνεις κι έπειτα, ακόμη κι αν επακουλουθήσουν διαρθρωτικές πορείες ή points of no return.

Έχεις κάνει επιλογες τις οποίες μετά να έχεις μετανοιώσει τραγικά?

Όχι γιατί δεν ξέρω ποιο Butterfly Effect θα έπαιζε στην κάθε περίπτωση

Πιστεύεις ότι τα πάντα καθορίζονται από τις επιλογές ή ο κόσμος έχει και ένα Random παράγοντα εκτός ελέγχου?

Επιλογές. Οι οποίες είναι τόσες πολλές και αντικρουόμενες,που καταλήγουν σε random και εκτός ελέγχου αποτελέσματα

Πιστεύετε ότι η αθανασία είναι μια νοητή μεν , υπαρκτή δε, κατάσταση?

Απόλυτα. Στο δικό μου μυαλό η αθανασία ειναί ένα δοκίμιο, ένας πίνακας η μια μουσική σύνθεση κτλ και εκτός τέχνης οτιδήποτε κάνεις που θα κάνει τους επόμενους να σε μνημονέυσουν με καλό η κακό τρόπο…

Αν έχεις κάνει ήδη φαντάρος, αποκομίσες κάτι θετικό από τι εμπειρία, αν ναί τι?

3-4 φίλοι και γνώρισα και τη Μύρινα η οποία είναι μια πολύ ωραία πόλη.

Θα ψηφίσεις στις εκλογές?

Eννοείται.

Έχεις συνειδητοποιήσει τι αγγούρι θα έρθει μετά από αυτές?

το ιδιο που τρωμε παντα.

εισαι ευχαριστημενος/μενη απο το εκλογικο συστημα της ελλαδος?

Δεν μου αρέσει τίποτα στην ελλάδα αυτήν την στιγμή και κατα συνέπεια ούτε το εκλογικό σύστημα. Ο καλλικράτης δε, μεγάλη μαλακια και συνδεεται άμεσα με την συγκέντρωση εξουσίας ειδικά στις δημοτικές.

Υπάρχει κάτι, κατα την γνώμη σας που λειτουργεί σωστά στην ελλάδα? Η που λειτουργούσε τα τελευταία δέκα χρόνια ανεξαρτήτως κυβέρνησης

Η γραφειοκρατία. Ανεξαρτήτως κυβέρνησης.
Γενικά οι θεσμοί, οι οποίοι έχουν την τάση να αυτοσυντηρούνται - μέσω της γραφειοκρατίας- ανεξαρτήτως κυβέρνησης.
Και το μετρό, εντάξει.

Πιστεύεις ότι οι εκλογές αυτή την χρονική περίοδο έχουν νόημα?