Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

V is for Vagina.

To ascend , you must die ?

You must be crucified…

did you ever wonder why we had to run for shelter when the promise of a brave new world unfurled beneath a clear blue sky?

NO I DONT I Just think that nothing changes on new years day!!!

Do you prefer anal or oral sex?:smiley:

blowjob-ass jam

Conan, what is best in life?

To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women!

are u talking to me?

(Με αυστριακοβλάχικη προφορά) Του κρασ γιορ ενεμις, σι δεμ ντριβεν μπιφορ γιου εντ χιαρ δε λαμεντεησον οφ δερ γουίμεν!!

Did you get in da choppaaaaar???

edit… να πάρει με πρόλαβε ο λουπεν :stuck_out_tongue:

No…i was talking to Deckard:P
επαναλαμβάνω
Did you get in da choppaaaaar???

Nope, but I got in da club :stuck_out_tongue:

Ποιό χαρακτηριστικό του ραδιοφώνου θα άλλαζες ώστε να επαναφέρεις την παλιά του αίγλη;

Την γαμημένη την playlist που παίζουν όλα τα ραδιοφωνά…συνέχεια ακούω τα ίδια και τα ίδια
΄Χαθηκε να παίζει το ραδιοφωνό λίγο In flames και Θάνο Μικρουτσικό!!!

Ποιός ήταν ο αγαπημένος σου ραδιοφονικός σταθμός?

Ήταν ο Jeronimo Groovy μόνο και μόνο για την εκπομπή του Πέτρακα και του Παπά. Δάκρυα απ’τα γέλια και πόνος στο στομάχι κάθε φορά.

Έχεις τραγουδήσει ποτέ μπροστά σε κόσμο;

Εγώ δεν το πηγαινα τον Πέτρακα ηταν πολύ μαλάκας για τα γούστα μου

Αμέ μπροστά στο κοινό 3 ατομων…τόσοι με άντεξαν

Έχεις κάνει σεξ με διάσημο τραγουδιστή;

Μα φυσικά. Κάποτε με τον Maynard. Αλλά ας μην το διαδώσουμε περισσότερο.

Σε ποιόν διάσημο τραγουδιστή θα ήθελες να μοιάσεις;

Ατοπη ερωτηση.

Αν ησουν ‘ουσια’ ποια θα ησουν και γιατι ?

κρίμα γιατί ο αγουεικ ακύρωσε μια πολύ καλή ερώτηση, άρα απαντάω ρε εσένα για να υπάρξει συνεχεία στο παιχνίδι! :slight_smile:

Δεν μπορώ να διαλέξω έναν. φωνητικά θα ήθελα να έχω το εύρος και την διαυγεια του mjk την χροιά κ την ζεστασιά του garm και τι βρωμια τη τεχνική και την τρέλα του patton. Ελπίζοντας πως το αποτέλεσμα θα ήταν αυθεντικό με τον τρόπο του. Από θέμα δυναμικότητας στην σκηνή θαυμάζω τον bannon που είναι ποιο κοντά στο στυλ μου.
οπότε go figure.

είσαι μεγάλο ψωνιο με κάτι?

Όχι με κάτι συγκεκριμένο…απλά αν κάνω κάτι για το οποίο είμαι παρήφανος τότε μπορεί να “ψωνιστώ” αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα8)

Να πάρω σε βινύλιο το dopethrone που είναι σταθερή αξία ή το black masses;;;:-k

Αυτές τις μέρες λιώνω Dopethrone οπότε αυτό θα σου έλεγα 8)

αντέχεις το ποτό ή μεθάς με σταφύλι :p?

δεν αντέχω με τίποτα τον καφέ.πάντα με ενοχλεί στο στομάχι.ποτό δεν πίνω συχνά, αλλά το αντέχω και πολύ μάλιστα.

ποιό είναι το αγαπημένο σου bar στην πόλη?

Στην πάτρα που μένω είναι το mods

Έχεις πάει ποτέ σε κάποιο μπαρ και να έχεις δει κάποιον διάσημο ηθοποιό η τραγουδιστή;

Είδα τον βασίλη παπακωσταντίνου τον οκτώβρη στην κύπρο, όχι ακριβώς σε μπαρ, δεν έχει κ σημασία που :slight_smile: έχω δει κ άλλους κατα καιρούς αλλά δεν τους θυμάμαι μέτα από λίγες μέρες :stuck_out_tongue:

Αγαπάς τα κατοικίδια? Έχεις?

Ναι. Εχω μια παπκια, το Ομιτζί.

Απο τι μελανιασε το ποδι μου;

Aπο τακλιν του Κουμορτζι.

Θα πας Therion? 8)