Απαντα στην ερωτηση (και κανε μια στον επομενο)

Toυ γαμήσαμε τη μάνα :stuck_out_tongue:

edit: χαχ βγηκε νοημα

Κανένα πρόβλημα αλλά θα πρέπει να περιμένετε χωρίς να ποστάρετε γιατί θα χαθεί η σειρά… (και μάλλον θα βγούμε off topic)

Θα περιμένετε?

οχι.

ντου γιου λαικ ταμπασκο;

Ναι… Κυρίως στα σφηνάκια…

Αγαπημένο σφηνάκι?

Τσικουδιά.

Αγαπημένη φτηνή μπύρα?

φισερ

θα πας εκδρομή τις γιορτές των χριστουγέννων;;;

Λάστιχο

Αγαπημένο festival?

Με τα λεφτά που έχω το πολύ να πάω από κέντρο μέχρι καλαμαριά… (μιλάω για Θεσσαλονίκη για όσους ψάχνουν την καλαμαριά στον χάρτη της Αθήνας…:p)

Είμαι ο μόνος που με τη σπάει όλο αυτό το “δήθεν” των Χριστουγέννων? (ότι και καλά πρέπει να είμαστε όλοι χαρούμενοι επειδή έτσι…)

Sorry Tojara αλλά ο winter προηγείται…

οχι.
αλλα τα χριστουγεννα ειναι μαγεια.

τι θα ζητουσες απο τον σατα φετος;

Ένα διαρκείας στον ΟΣΕ γιατί είναι πολλές οι συναυλίες στην Αθήνα και “Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη…”

Καλύτερο δώρο που σε έχει φέρει ο σάντα?

:-k ε, δε ξέρω, δεν θυμάμαι…τα τελευταία χρόνια κοπήκαν τα δώρα απο τον σάντα :stuck_out_tongue:

ποιό συγκρότημα θα ήθελες να δεις περισσότερο από όλα;;;;

Από τα ενεργά συγκροτήματα τους R.A.T.M. Αν ρωτάς γενικά θα έλεγα Pink Floyd…

Μέχρι τι εισιτήριο θα πλήρωνες για να δεις live το μεγαλύτερο απωθημένο σου?

100 ευρώ, γιατί νταξ Opeth βλέπω συχνά σχετικά ευτυχώς με 30-35? και δεν έχω παράπονο και δεν μου μένουνε απωθημένο(μιλάμε για πράγματα που γίνονται, δηλαδή ενεργές μπάντες που δεν έρχονται ελλάδα και ετς, επίτηδες δεν λέω ποια έχω στο μυαλό μου)

Ποιοί πρέπει επιτέλους πια να έρθουν(πρώτη φορά) Ελλάδα(και Θεσ/νίκη γαμώ);

Deftones, Immolation.

Για ποιο συγκρότημα θα μπορούσες/ ήθελες να γίνεις roadie σε παγκόσμια περιοδεία?

Μα τι λέει, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Motorhead!

Was there not an inconceivable loss of knowledge at Bethlehem?

Σαφεστατα, οπως και σε ολες τις βιβλικες αναφορες.

Νομιζετε οτι υπαρχουν συγκροτηματα που εφαρμοζουν πραγματικα στη ζωη τους οσα “διαδηλωνουν” οταν γραφουν σχετικα με catchy στιχουργικα θεματα (χριστιανικη θρησκεια, μυστικισμο κλπ.);

οχι!

συγκροτημα που θα εβλεπες live σε καθε ευκαιρια?

deep purple θα εβλεπα οσες φορες και αν μπορουσα και θα ξαναεβλεπα και θα ξαναεβλεπα καθε μερα.

μπαντα που μισεις και γιατι?

Opeth. Κάθε φορά που παίζει κάπου οπεθ, θέλω να βγάλω τον εγκέφαλό μου και να τον φάω με τυροκαφτερή, τους σιχάινομαι γιατί ΕΤΣΙ. (γλυκανάλατοι, βαρετοί, φλωρομπρούταλοι)

Για ποια συναυλία έχεις κλάψει τα λεφτά σου και θα προτιμούσες να τα ξοδέψεις σε σερβιέτες ή ζαντολάστιχα αντί να πας;

καμμια

χειροτερο μεθυση σε συναυλια?