Τον τελευταίο καιρό δεν έχω(πρέπει να το ξανακατεβάσω κλπ)…
Ακούω μπλακ, ντεθ, ντουμ, κάτι λίγα στόουνερ ντουμ, γκοθικ ντουμ, ντεθ ντουμ, ροκ και διάφορα άλλα…
Τον τελευταίο καιρό δεν έχω(πρέπει να το ξανακατεβάσω κλπ)…
Ακούω μπλακ, ντεθ, ντουμ, κάτι λίγα στόουνερ ντουμ, γκοθικ ντουμ, ντεθ ντουμ, ροκ και διάφορα άλλα…
Πρότεινε ταινία να δω
Ααα, τώρα βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο να σου πει…
Γενικά δεν ασχολούμαι και πολύ! Τι είδους ταινίες σου αρέσουν?
Δεν κολλάω σε είδη! Αν μου αρέσει θα την δω ότι και να είναι! Προτιμω βέβαια ταινίες κοινωνικές που βγάζουν το μύνημα τους χωρίς να είναι βαρετες και λοιπά. Δες τον Επίμονο κηπουρό, την πόλη του θεού, και το Watchmen
Πες μερικές αγαπημένες ταινιες σου
Κοινωνικές ε? Έχω δει και εγώ μερικές ταινίες κοινωνικού περιεχομένου και όχι μόνο…γενικά όμως δε μπορώ να κάτσω να δω μία ταινία από την αρχή μέχρι το τέλος…όλο και κάτι άλλο στη μέση της ταινίας θα μου σποσπάσει την προσοχή…
Αγαπημένες ταινίες ε? Μου βάζεις δύσκολα! Μου αρέσουν οι ταινίες του Χάρρυ Πόττερ, Η ζωή είναι ωράια, η Μαλένα, το [B][I]Όλιβερ Τουίστ[/I][/B], Ο τιτανικός, το Φόρεστ Γκαμπ…[I][B]και μου αρέσουν επίσης και οι ταινίες κινουμένων σχεδίων! [/B][/I]
Δεν μου έρχονται άλλες ταινίες αυτή τη στιγμή. Τι ταινίες είναι οι αποπάνω που ανέφερες? Κοινωνικές? Αν είναι να τις δω…(τα θρίλερ, τα αστυνομικά και τα φαντασίας δεν μου αρέσουν…μόνο του Χάρρυ Πόττερ από φαντασίας!)
Ρίξε μια ματιά Δεν είναι κοινωνικές με τον τρόπο που φαντάζεσαι, δηλαδή το κλασσικό μουντό θέμα! Οταν τις δεις θα καταλάβεις
Δηλαδή?:-k
Ασχολούνται με διάφορα κοινωνικά προβλήματα όπως είναι τα ναρκωτικά, με τις κοινωνικές σχέσεις των ανθρώπων, τους πολέμους κλπ? Εγώ κάτι τέτοιο έχω κατα νου…
Τηλ? φεησμπουκ? αλληλογραφία? περιστέρι? σαμθιν?
[SPOILER]ρεεεε σεειιιιις χαλασατε το παιχνιδι :([/SPOILER]
ήταν ένα κιτ κατ διάλλειμα! Πάμε πάλι!
Τι έχεις να κάνεις αύριο?
Διάβασμα, ιδιαίτερο στα αγγλικά…αυτά…
Τι ώρα ξυπνας το πρωί?
κατα τις 11! στανταρ ωράριο!
Ξέρεις να μαγειρεύεις?
Μπαα…
Εσύ μαγειρεύεις? Τοστάκια, μακαρόνια, τηγανιτές πατάτες και τέτοια…
τοστ και μακαρόνια με κοκκινη σάλτσα. και πανακοτα
Πιτόγυρο-σουβλάκι ή σάντουιτς?
Εύγε:p
Πιτόγυρο σουβλάκι φυσικά8)
Αγαπημένο λογότυπο συγκροτήματος?
το παλιο των ulver
πεταχτηκα μεσα στη συνομιλια σας…ενοχλω?:oops:
Των Sleep από το Holy Mountain!
Αγαπημένο γλυκό?
Η πανακότα και γενικά τα λευκά γλυκά…εκμέκ κλπ…
Αγαπημένη εποχή?
Noo…έλα και συ στην παρέα μας Όλοι οι καλοί χωράνε!