Αγαπάμε #3

Λογοκρισία; Χμμμμ δεν είμαι σίγουρος αλλά anyway.
Το ότι κάποιοι έχουν μια διαφορετική αίσθηση χιούμορ από σένα, από μένα από τον χ ναι. Τι διάολο forum = μικρογραφία κοινωνίας. Νομίζω ότι το έχεις πάρει με πολύ στραβό μάτι το όλο θέμα.

cheers :slight_smile:

Δεν απαγορευεται.Οκ,αστειο;γελειο;θεωρειται;
Ναι,θεωρειται.

Astaldo μου εγω μπηκα με πολυ χαρα στο forum γτ μου αρεσει να γνωριζω νεο κοσμο και να μιλαω για τις μουσικες που αγαπαω και να παιρνω και αλλες γνωμες και να ακουω και συγκροτηματα που μου προτεινουν ατομα που ξερουν πιο πολλα απο μενα.
Αλλα αυτο το πραμα δεν το περιμενα με τπτ.

Τι σε πειράζει εσένα, απάντα με τον ίδιο τρόπο ή αγνόησέ το ή ενημέρωσε τους mods.

Έτσι είναι τα φόρουμς, λες κάτι δημόσια και οι άλλοι έχουν δικαίωμα να το σχολιάσουν και εσύ έχεις δικαίωμα να σχολιάσεις τα σχόλιά τους κ.ο.κ.

γραψου [I]εδω[/I]. ολοι ζουν αρμονικα και o καθενας σεβεται τη γνωμη του αλλου.

Έλα μωρέ τώρα, σιγά τη λογοκρισία. Αν εσύ νιώθεις ότι είναι ΟΚ να ανταλλάσσεις τρυφερά μηνύματα με το γκόμενό σου μέσα από το φόρουμ και ότι όσοι διασκεδάζουν μ’ αυτό είναι μαλάκες, πού είναι το πρόβλημα;

Δηλαδή τί μας ζητάς; Να μη γελάμε; :frowning:

Οχι δεν ειναι ετσι ρε συ ChrisP.
Δεν γουσταρω να μαλωνω με κοσμο,θα προτιμουσα απλα να με σεβονται.Οπως τους σεβομαι κι εγω.

Το γελιο απο την κοροιδια εχει πολυ μεγαλη διαφορα.

Αυτό.

Δεν νομίζω κάποιος από δω μέσα να έχει κάτι προωσοπικό εναντίον σου ή κάτι τέτοιο. Και στη τελική γι’αυτό υπάρχουν οι mods :wink:

@Stella
Πω, ντάξει με κούρασες ε. Μη το ένα, μη το άλλο, μαμά τα παιδιά στο φόρουμ με κοροϊδεύουνε, ε ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ.

Πόσταρε ό,τι θες, όπως θες και όπου θες. Εγώ θα διασκεδάζω με όποια ποστ θέλω, αλλά θα πειράζω τους χρήστες που έχουν χιούμορ. Αυτήν την παραχώρηση μπορώ να την κάνω, ναι.

Δεν ειπα οτι εχει καποιος κατι προσωπικο εναντιον μου,ειπε οτι με δουλευετε.Στα ισα.
Και αν ηξερα οτι απο την στιγμη που εκανα το προφιλ μου,θα επρεπε καθε 3 και λιγο να κανω report σε διαφορα posts που με θιγουν σαν ατομο,τοτε καλυτερα να μην το εκανα ποτε.Και μακαρι να μπορουσα να το σβησω.

Στέλλα από την μια ο Chrisp έχει δίκιο σε αυτό που είπε περί “λες κάτι δημόσια και οι άλλοι έχουν δικαίωμα να το σχολιάσουν και εσύ έχεις δικαίωμα να σχολιάσεις τα σχόλιά τους κ.ο.κ.”… Εσύ ενοχλήθηκες για τον άλφα-βήτα λόγο. Έκανες το παράπονο. Τώρα αν συνεχιστεί, επεμβαίνουμε.

Αλλά προς θεού(διαλέγεις είτε πάνω είτε κάτω, it’s up to you) δεν κάνουμε το νηπιαγωγό. Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι και μπορούμε να λύσουμε τις μικροδιαφορές πιστεύω…

Εγω αυτο που παρατηρω ειναι οτι απο τα 5 πες theads που ανοιξα για να απαντησω χαλαρα,στα 3 καποιος με δουλευε.Δεν πιστευω οτι λεω κατι παραλογο.Αυτο προσπαθω να κανω.Να τις λυσω και να τις λειξω.

she raged!

εγώ πήρα αυτό που ήθελα και αφήνω StellaHoshi ήσυχη, browse freely.

Στέλλα αγάπη μου πάρτο χαμπάρι. Απ’ την στιγμή που γράφεσαι σε ένα φόρουμ και λες ο [B]DMEMBRA ME ΕΧΩΣΕ[/B], ε σόρρυ κιόλας τι περιμένεις μετά; Να μην πέσει δούλεμα; Αν είχες λίγο χιούμορ και το αντιμετώπιζες αλλιώς κανένας δεν θα συνέχιζε να σε δουλεύει…

Πειραζει που δεν τα βλεπω ολα προστυχα οπως εσεις;

Φυσικά και δεν πειράζει αλλά δε χρειάζεται να αρπάζεσαι τόσο!

αν δε τα βλέπεις όλα πρόστυχα, μάλλον δε σου αξίζει να έχεις router.

[SPOILER][/SPOILER]

Συγκινητικές πυροσβεστικές απόπειρες από Astaldo :’)

Εγώ έχω να πω ότι οι αληθινές γυναίκες εκεί στον έξω κόσμο δεν έχουν χιούμορ. Μην μπερδεύεστε με αυτές που κυκλοφορούν στα ίντερνετς. Από την άλλη, είναι πιο ωραίες οπότε πάει κάπως έτσι το πράγμα.

Μανο μου χιουμορ εχω.ΜΠΟΛΙΚΟ.Αλλα ισως να εξελαβα τα μνμ των συγκεκριμενων χρηστων στραβα.Συγνωμη λοιπον αν οπως λετε εγω εχω αδικο και εσεις μου κανατε και καλα πλακα με καλοηθεια…