Όλοι αυτοί οι χρήστες που έχουν μπει στο πολλ μας έχουν κατά καιρούς ευθυμήσει/ξαφνιάσει με το ποστινγκ τους. Κανένας δεν μπήκε από κακή προθεση.
Ο AngelCryGr είναι μακράν ο πιο καθυστερημένος/σιχαμένος χρήστης στο ρόκιν αυτή τη στιγμή, και ρίχτε μου και πόντο, χέστηκα, αλλά μόνο ένας σιχαμένα κρετίνος θα “την έλεγε” σε μια κοπέλα με αυτό:
Το τόπικ δεν είναι εδώ να αναδείξουμε τον πιο κρετίνο εδώ μέσα, άμα θέλετε ανοίγω νέο τόπικ με επιλογή τον AngelCryGr και σήμα το λουκέτο. Λάθος της deadmemories που έφερε την κόντρα της εδώ. Τα προσωπικά μπορούν να λυθούν με πμ.
Αν ήμουν ο χόρρορ/φαιδ πάντως, θα με ενοχλούσε να με βάζατε στο ίδιο πολλ με AngelCry.
Μισό φόρουμ; Εγω βλέπω μια παρέα που θα πάνε και για paintball κιόλας… Δεν είναι παράξενο που κάνετε όλοι post. Υπερβολικός είσαι…
Δέκτη η συγνωμη σου αλλά δεν θέλω χαρακτηρισμούς γιατί μπορώ να σε αρχίσω και εγώ και εκει θα ξεφύγει το θέμα…
Ρε συ AngelCry, εισαι ειτε μεθυσμενος ειτε δυσλεκτικος.
Τιποτα απο τα δυο δεν ειναι κακο, απλα πες το μας για να ξερουμε και να μην σε παρεξηγουμε οταν αλλα γραφουμε και αλλα απαντας και δεν μπορει κανενας να συννενοηθει μαζι σου.
‘‘ξεκολλα απο το πισι, εχω ζωη, δεν εχω -ευτυχως- 20000 ποστ κτλ…’’ αλλα παρ’ολα αυτα, καλα καλα απαντας στη παραμικρη παπαρια γραφοντας την ιστορια της ζωης σου συνοδευομενη απο παπαρολογια υψηλου επιπεδου…οπωτε ξεκολλα και συ απο το πισι, εισαι γαμω, ξερεις απο μεταλ, μαθε ομως να συζητας ειδαλλως ΣΚΑΣΕ γιατι σε ενα τοπικ μπηκα να διαβασω 2 πραματα σημερα-alter bridge- και επι καμποσες σελιδες διαβαζα τις παπαριες σου …
επιπλεον μαθε το γαμημενο το edit…τσιμπα και ενα ρηπορτο επιπλεον γτ εχουν αρχισει να θυμιζουν ζεπελιν
Καταρχην, στο ποστ που ανεφερα για ‘‘αντικειμενικη αληθεια’’ στο τοπικ του δισκου των Kamelot, ειπα οτι ΔΕΝ θα το παιξω αυτος που την κατεχει, αλλα μου απαντησες σαν να ειπα ακριβως το αντιθετο.
Επισης, παρακολουθω τις συζητησεις που γινονται στο τοπικ των Helloween μεταξυ εσου και 3-4 ατομων και ποναει το κεφαλι μου.
Τελος, οταν σου λεμε τοσα ατομα το ιδιο πραγμα, μαλλον κατι παει στραβα οντως.
Δεν ειναι στραβος ο γυαλος, εσυ στραβα αρμενιζεις.
Έσκασε ο κριτής. Χαίρομαι που δεν έχω μάθε να συζητάω με άτομα του στυλ σου. Άντε σκάσε τώρα και όσον αφορά το θέμα alter bridge είπα ότι ήμουν εκτός θέματος απο το πρώτο post. Ευχαρίστως να σβηστουν-μετακινηθούν όποια post δεν ανήκουν εκεί.
Εγω να δεις σε πόσα topic διαβάζω της παπαριές και το υπεράνω στυλ σου…
Aυτο ειναι το προβλημα, οτι στα μισα καταλαβαινεις λαθος και στα αλλα μισα πιανεσαι απο την παραμικρη λεπτομερεια και τραβας απο τα μαλλια τις απαντησεις σου με αποτελεσμα να καταληγεις να γραφεις ασχετα πραγματα με το αρχικο θεμα :!::!::!: