live-sinenteuksi tou Frank apo Panx Romana sto
http://vlepo.org/sites/default/files/streams/flashplayer.html
se ligo
live-sinenteuksi tou Frank apo Panx Romana sto
http://vlepo.org/sites/default/files/streams/flashplayer.html
se ligo
σημερα στις 20:00 παλι με καλεσμενο, stoneries φουλ αυτη τη φορα
http://voodooradio.net/voodoo-live-shows/51-relics
Aύριο 3-5 το μεσημέρι “Relics” με prog/art rock και συναφή κουλτουριάρικα και φουτουριστικά.Τον μπερέ,το κασκολάκι και το καπνοσυρίγγιο μη ξεχάσετε! Α ναι και τσάι.
Φαίνεται οι Πέμπτες εμπνέουν τον κόσμο του ρόκιν!
Λοιπόν, και γω εκεί θα μαι σήμερα, στις web συχνότητες, στον σταθμό του CR Radio για άλλο ένα ταξίδι με την “Μηχανή του Χρόνου” - την εκπομπή που κάθε βδομάδα κάνει αφιέρωμα σε μια διαφορετική μουσική σκηνή.
Απόψε 22.00 με 24.00 (και βάλε) λοιπόν αφιέρωμα στην ιστορία της [B]disco[/B]!!! Μια μουσική η οποία αν μη τι άλλο γέννησε πολλαπλές αντιδράσεις, γνώρισε ασύλληπτη επιτυχία, περιφρονήθηκε (ή και πολεμήθηκε) από αρκετό κόσμο, και λίγο πολύ σημάδεψε μια εποχή!
Get into the groove λοιπόν! \:D/
Σήμερα στις 22.00 με διαφορετική προσέγγιση… 70s και σύγχρονοι ήχοι πλέον θα εναλλάσονται.
σημερα παλι στις 20:00 μαζι DOWNTUNED RADIO
[B]“JUST A BURN” Radio Show ft. guest: Starquake (playlist 9-5-2012)[/B]
Γαμώτο δεν έχω και αφίσα να το κάνω τούμπανο,όπως οι από πάνω…
Αύριο λοιπόν στο καθιερωμένο πλέον[B] 15.00-17.00 [/B]ραντεβού στον [B]www.Voodooradio.net[/B],τα [B]“Relics”[/B] μπαίνουν για άλλη μια φορά στη χρονομηχανή και προσγειώνονται στην Μ.Βρετανία όπου αναζητούν χαμένα διαμάντια απ τα 70’ς. [U]Obscure Βρετανίλα [/U]λοιπόν και όχι μόνο,γιατί μπορεί και να μην,λόγω ανισόρροπης διάθεσης του οικοδεσπότη.
Την Πεμπτη 17/05/12 οι Stonebringer καλεσμένοι στην εκπομπή Go fish Go !
Από το event στο facebook :
"
Εκεί που καθόμουν στις φυτείες και μάζευα βαμβάκι , κάτω από τον καυτό ήλιο του Νότου, ένας γλυκός ήχος ακούστηκε σαν κελάηδισμα στα αυτιά μου . Μην είναι ο Anselmo , μην είναι οι Down … ΟΧΙ ! 4 πειραιώτες στέκονται στις κουνιστές καρέκλες τους και παίζουν με τις τάπες στα βαρέλια. *
Stonebringer … ναι αυτοί οι νότιοι απο τον Πειραιά ( η παράγκα καλά κρατεί στο ραδιομέγαρο) θα με προστάζουν, και ο Ατσάλινος θα ακολουθεί. Είναι σκληροί, αλλά θα αντέξουμε το βάρος . Συντονιστείτε για άλλη μια Πέμπτη στην μεγαλύτερη τηλεοπτική εκπομπή του ράδιου (radio). Αυτή τη φορά θα είμαστε πιο rock και πιο metal από ποτέ (εκτός απο κείνη την φορά με Potergeist που ήμασταν περίπου το ίδιο) . MHN TO ΧΑΣΕΤΕ !
Μας ακούτε στο : www.noizground.com
Tους τσεκάρετε στο: www.facebook.com/pages/Stonebringer/156138037814827
Μας διαβάζετε στο : www.projektfishtank.blogspot.com
Join us : www.facebook.com/groups/191425137599384/
Like us : www.facebook.com/GofishGoRadioshow
"
Χαχα, ψήσου αν θες να σου φτιάξω καμιά αφίσα μες’ το καλοκαίρι να ποζεριάζεις και συ όπως πρέπει ρε παιδί μου.
Λοιπόν, στα δικά μας τώρα. Σήμερα στις [B]16.00[/B] καλεσμένος στην εκπομπή του Αγνώστου Ψ στο CR Radio ο Χρήστος Θηβαίος! Νομίζω τα πολλά λόγια είναι περιττά.
Και το βράδυ φυσικά, [B]22.00 με 24.00[/B], η Μηχανή του Χρόνου επιστρέφει για ένα ταξίδι στα βάθη της μαύρης μουσικής, και για την ακρίβεια, μια αναδρομή στην ιστορία της [B]soul[/B]! Ένα αφιέρωμα που αποφάσισα λόγω μεγέθους να το χωρίσω σε δύο μέρη, σήμερα και την επόμενη Πέμπτη.
Ονομάστηκε “soul” γιατί εξέφραζε όσο κανένα άλλο είδος μουσικής τα συναισθήματα και την ψυχολογία τους, σε μια εποχή στην οποία για πρώτη φορά άρχισαν να ξεπροβάλλουν ως δύναμη στο κοινωνικό προσκήνιο και να διεκδικούν τα δικαιώματα τους… Και ενώ ως τότε η “μαύρη μουσική” απευθυνόταν κυρίως στο μαύρο ακροατήριο, με τον ερχομό της soul η λευκή αστική τάξη των ΗΠΑ έβαλε τη μαύρη μουσική τόσο στα σπίτια, όσο και στην καρδιά τους…
Θα ταξιδέψουμε από τις απαρχές της soul, όταν και ξεπρόβαλε από τα rhythm ‘n’ blues των '50s, στη διασπορά της τόσο στον αμερικάνικο νότο (southern soul), όσο και στο Detroit, όπου αναδείχτηκε το άστρο της θρυλικής Motown, και από τη ριζοσπαστική soul των κοινωνικών ταραχών των '70s, στην εξέλιξη της σε πιο χορευτικούς και χαλαρούς ρυθμούς μπαίνοντας στα '80s…
http://www.creatures.gr/gr/community/cr_radio
:afro::blues::trombone:
Όντως τα πολλά λόγια είναι περιττά για την εκπομπή με το Θηβαίο. Από το όσο έχω ακούσει μέχρι τώρα πανέμορφες μουσικές επιλογές και κυρίως η συζήτηση που γίνεται ξεφεύγει από τα βαρετά πλαίσια κατά πολύ:D Μπράβο για τα πράγματα που διοργανώνετε
Εσύ λοιπόν είσαι η Maria Jane!!! Όντως, ο Χρήστος τα λέει πολύ όμορφα, εκφράζει απόψεις που χρειάζεται να ακούγονται (ειδικά μέρες σαν αυτές), μέσα σ’όλα κάνει και ωραίες μουσικές επιλογές!
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά λόγια και τη στήριξη!!!
Δεκτές οι παραγγελιές ή όχι;
Αν ναι παρακαλείται ο D.J να βάλει το παρακάτω:
Όπως πάντα ψαγμένος ο CJ!
Το κομμάτι τα σπάει και θα μπει. 8)
Λοιπόν το μενού σήμερα είχε τα εξής…
Roy Harper&Jimmy Page - 1984ish
Catapilla-Promises
Jan Dukes De Gray-Mice And Rats In The Loft
Robin Lent-Scarecrows Journey
Forest-Hawk the Hawker
Forest-Graveyard
The Running Man-Hope Place
Cathedral-Gong
Cathedral-The Search
Czar-Tread Softly On My Dreams
Salamander-Kill
Atlantic Bridge-Dear Prudence
Trifle-Devil Comin’
Deviants-Billy The Monster
Ωραίο το αφιέρωμα που έκανες χθες βράδυ στην εκπομπή. Έβαλες και την παραγγελιά, ελπίζω να μη σου άνοιξα καμιά ανεπιθύμητη φάμπρικα :).
Το πρώτο κομμάτι που έβαλες από την Αρίθα Φράνκλιν είναι από την Columbia περιοδό της; Το άκουσα πρώτη φορά και μου άρεσε αρκετά. Κι ένα κομμάτι από Motown (που δεν έμοιαζε καθόλου με Motown ήχο) με αντρική φωνή, ωραίο γρήγορο ρυθμό, δυνατό μπάσο και βαρύτονο σαξόφωνο ή μπάσο κλαρινέτο στο βάθος, που έβαλες εκεί γύρω στις 11:00-11:30 ποιανού ήτανε γιατί δεν το πρόσεξα;
Ναι CJ, μεγάλη χαλάστρα μου έκανες με την παραγγελιά. Κάθε άλλο, ήταν και αφορμή να μάθω τον Johnnie Taylor, τον οποίο δεν γνώριζα!
Το κομμάτι της Aretha λέγεται “Rough Lover”, είναι από την Columbia περίοδο της, για την ακρίβεια από τον δεύτερο μόλις δίσκο της του 1962. Αυτόν εδώ:
Όσο αφορά το τραγούδι της Motown που δε θυμίζει Motown ήχο, χμ. Νομίζω λες αυτό
Για πες πότε και που μπορώ να σε ακούσω Έλλανορ γιατί δεν παρακολουθώ το θρεντ από την αρχή αλλά τα τελευταία ποστς σίγουρα έχουν ενδιαφέρον! :afro: 8)
Πέμπτες 22.00 - 24.00 φίλε Mule! Το λινκ το έχω στην υπογραφή μου.
Κάθε βδομάδα παρουσιάζω και ένα διαφορετικό είδος μουσικής (από jazz σε μέταλ και από disco σε ρέγκε), επομένως δε θα βρεις όλες τις εκπομπές που κάνω του γούστου σου, κάποιες όμως σίγουρα εντάσσονται των ακουσμάτων σου. Την επόμενη Πέμπτη ακολουθεί το δεύτερο μέρος του soul αφιερώματος. 8)
Όσοι δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε Σαββατιάτικο, σήμερα φκιάνω έκτακτη one off εκπομπή/αφιέρωμα στο 2012, με κύρια χαρακτηριστικά την απουσία συνοχής, τα σαρδάμ και τις πολλές παραλείψεις.
Από gazpacho μέχρι lana del rey και από accept μέχρι matt elliott.
Ακούτε [I]εδώ[/I]. Ώρα 4-6, σ’ ένα τεταρτάκι δηλαδίς.
εχεις αρχίσει ή τζάμπα περιμένω να ακούσω σαρδάμ;;