ε μωρε πουστη μου πάλι. με το που έφυγα έβαλες I Am The Ritual. και βάζεις και Converge μετά!!
[SPOILER]μπόμπα η εκπομπή.!!
περισσότερος κόσμος και απο αριθμό που θα πάνε σε mayfair στη λαρισα λέμε :lol:[/SPOILER]
ε μωρε πουστη μου πάλι. με το που έφυγα έβαλες I Am The Ritual. και βάζεις και Converge μετά!!
[SPOILER]μπόμπα η εκπομπή.!!
περισσότερος κόσμος και απο αριθμό που θα πάνε σε mayfair στη λαρισα λέμε :lol:[/SPOILER]
δίνω και εγώ ψήφο εμπιστοσύνης στην εκπομπή
μόνο μια ένσταση έχω: ο ΛεΠα δεν μπήκε:(
δεν φταίει ο deck. εσυ έφυγες. αυτος ειχε ολη την καλή διάθεση
Ούτε εγώ φταίω, η ώρα φταίει. Αλλά συγχωρώ εύκολα. Την επόμενη φορά.
Μπράβο deckard, ωραίες μουσικές βλέπω στο playlist.
Στο μεταξύ, στα δικά μας, ολοκληρώσαμε και το 2ο μέρος της ανασκόπησης μας στα nineties. Πέρα και έξω από μουσικά όρια (και σίγουρα πέρα από τα κυρίαρχα γούστα αυτού του φόρουμ!). Σε αλφαβητική σειρά τα συγκροτήματα/μουσικοί που παρήλασαν ως τώρα (οι πιουρίστες μην ανοίξετε το σπόιλερ :P):
[SPOILER]2Pac, Ace of Base, Aerosmith, Alice In Chains, Apoptygma Berzerk, Arrested Development, Blur, Chemical Brothers, Cranberries, Concrete Blonde, Depeche Mode, Divinyls, Dj Bobo, Deee-Lite, En Vogue, Faith No More, Foo Fighters, Fool’s Garden, Ice Cube, Jamiroquai, Jane’s Addiction, Kenny Thomas, KMFDM, LL Cool J, Maggie Reilly, Massive Attack, MC Hammer, Meat Loaf, Michael Jackson, Moby, Monster Magnet, New Kids On the Block (:P), Nick Cave & The Bad Seeds, Nine Inch Nails, Nirvana, Oasis, Offspring, Ozric Tentacles, Pearl Jam, Pink Floyd, Pixies, Porcupine Tree, Portishead, Primal Scream, Prodigy, Public Enemy, Pulp, R.E.M., Radiohead, Rage Against The Machine, Red Hot Chilly Peppers, Sinead O’ Connor, Sisters of Mercy, Smashing Pumpkins, Snoop Doggy Dogg, Sonic Youth, Sofia Vossou (!), Soundgarden, Soul Asylum, Stereo MC’s, Tea Party, Temple of the Dog, Therapy?, William Orbit
[SPOILER]αχ, γλυκιά, γλυκιά ψυχεδέλεια, να τα βλέπεις όλα ανακατεμένα τα πάνω :PP[/SPOILER][/SPOILER]
Μας έμεινε το τρίτο μέρος για τα έτη [B]96-99[/B]! Cheers στα παιδιά που μπήκατε και σήμερα (ξέρετε ποιοί είστε), και μια που έχετε καταλάβει πως κατά τη διάρκεια της εκπομπής είναι δύσκολες οι παραγγελιές, μπορείτε αν θέλετε από τώρα να προτείνετε συγκεκριμένα πράγματα για την επόμενη βδομάδα.
α χάσαμε και άλλα ωραία πράγματα δηλαδή . Next Time. υπόσχεση
Ω! Mάλλον πρέπει να γράφω πιο συχνά το playlist μου φαίνεται.
Προσκυνώ για Maggie Reilly
Ωραίες επιλογές ρε, θα προσπαθήσω να είμαι παρών την επόμενη φορά:)
Να λοιπόν που συναντάει κανείς φίλους της ΦΩΝΑΡΑΣ της Maggie Reilly στο φόρουμ! Όμορφα amazing journey, όποτε γουστάρεις σκάσε μύτη. 8)
Το εβδομαδιαίο ραντεβού μας έφτασε!! Οι Αναλώσιμοι 17.00 με 18.00 επανέρχονται με θέματα φωτιά αλλά και με ένα pre-game show για την αυριανή συνέντευξη του υπεργαλαξιακού group ANORIMOI!! .Ραντεβού στις 17.00 στον Ιονιον FM!!
Σήμερα στις 5 η μεγάλη και πολυαναμενόμενη συνέντευξη των ANORIMOI στην εκπομπή μας! ο Τραμπάκουλας και ο κόμης Vargsteiner μιλάνε για όλα και για όλους και κάνουν συνταρακτικές αποκαλύψεις!!! 17.00 στο ιονιον fm, be there!!
ΥΓ.
Επιτέλους να παίξει η εκπομπή να τελειώνουμε,βαρέθηκα να διαφημίζω τους Ανώριμους. Έλεος πια:!:
Σήμερα στις 22:00 η εκπομπή ECHOES IN THE DARK, δηλαδή το καθιερωμένο ραντεβού στο Downtuned Radio με αρκετή heavy rock και 70s μουσική για ακροατές με τσαγανό, τσαμπουκά, αντρίλα, βαρβατίλα και για ευαίσθητες ψυχούλες, έτσι για την αντίθεση.
16/10/2012 playlist
Psychedelic Rock-Garage 1965-1970 @ www.downtunedmag.com
Σε λίγη ώρα (16.00-18-00) στα decks του CR και στην εκπομπή του Αγνώστου Ψ ο καλός φίλος των CReatures [B]Χρήστος Θηβαίος[/B], με μουσικές επιλογές δικές του και ωραία κουβεντούλα!
Και το βράδυ, [B]22.00-1.00[/B], επιστρέφουμε με το ρετρό/καλτ/σχιζοειδές/μουσικά ψυχανώμαλο αφιέρωμα μας στα NINETIES! Απόψε τα έτη '[B]96-99[/B]! Και στο σπόιλερ του πίσω ποστ παίρνετε μια ιδέα ως προς το αλλοπρόσαλλο (αλλά άκρως ενδεικτικό της εποχής) μουσικό στυλ που κινηθήκαμε κατά τις προηγούμενες δύο εκπομπές.
“Η Μηχανή του Χρόνου”: Η καλύτερη εκπομπή που άκουσε ποτέ η θεία σας.
Και ναι μετά τον Θηβαίο και πριν τον φονικό κούνελο. 8 με 10 το απόγευμα, συντονιστείτε όλοι στο [U]voodooradio.net[/U] όπου ο rick deckard θα απαντήσει για σας, στα βαθιά ερωτήματα που σας βασανίζουν και δεν σας αφήνουν να κοιμηθείτε το βράδυ.
do androids dream of electric sheep?
πότε θα βγει ο Δούρος στο τηλέφωνο?
Πόνεσε τελικά ο Αιθίοπας την Τάμυ?
http://www.voodooradio.net/en/voodoo-live-shows/87-do-androids-dream-of-electric-sheep
το λοιπον. σε μιση ωρα ακούμε την εκπομπή και μπαίνουμε στο chat.
του μιλαμε όλοι και χάνει τα λογια του. αρχίζει να ξεφυσάει στο μικρόφωνο και βαζει κατά λάθος βολανη!! ψηθείτε!!
Με πήρε ο ύπνος γμτ!!!
Ε, μ’αυτά που έπαιζε, λογικό.
Κακίες…
Ισχύει.Γαμάνε.
deck, βαλε και κανενα Playlist αργότερα γιατι ο κοσμος που δεν ξερει και τοση μπάλα θελει να μελετήσει