Ραδιοφωνικοί σταθμοί

Μα τι δίσκαρος μωρέ…!!!
Να σημειωθεί ότι στο τσατ ήταν και ο Jargon, τραγουδιστής/συνθέτης/πιανίστας/παραγωγός/ενορχηστρωτής και γενικά mastermind της μπάντας. Άξιος. Και ευγενέστατος!

Πάντως και το υπόλοιπο της εκπομπής γάμησε στεγνά, να τα λέμε και όλα.

[SPOILER]Το πρόβλημα στην έναρξη δεν αιτιολογείται τεχνικά, συνεπώς μοιραία εκλαμβάνεται ως τρολιά του πνεύματος του Syd Barrett στα psych πλαίσια του Free Electric Sound χθες. :D[/SPOILER]

:lol2:
Παίζει άσχημα και να φταίει η αποκάλυψη του ονόματος του Phantom (Ted Pearson) σε προηγούμενη εκπομπή, σκέψου το.

πραγματικά παιδιά, το verbal delirium ακούστε το. δεν θα χάσετε

ok λοιπόν. αν δεν πέσει και πάνω μας η κατάρα, θα τα πούμε στις 8 σήμερα (το απόγευμα ε :p), με το Do androids dream of electric sheep?. Μετά την εξωπραγματική επιτυχία που είχε το 90s (κάτι σαν) αφιέρωμα, σήμερα θα έχουμε δρόμαιννα με σχετικά πρόσφατες κυκλοφορίες (2008 και μετά, με πληροφορεί το επιτελείο της εκπομπής), από (σχεδόν) όλο το φάσμα του σκληρού (ή και όχι τόσο σκληρού) ήχου (sic)

Όλες οι πσαγμένες φατσούλες είναι ευπρόσδεκτες, μαζί με τα ποδήλατα και τα all-star τους!!

fb page: [B]κλικ[/B]

παλαιότερες εκπομπές: [B]κλικ[/B]

Επιστρέφουμε λίγο πριν την έναρξη, με λινκς και άλλα ορεκτικά και ψιψιψόνια

Nα 'σαι καλά φίλε μου. Ευχαριστώ πολύ για τα λόγια. :slight_smile:

Και ναι, φυσικά, το “[B][U]From The Small Hours Of Weakness[/U][/B]” οφείλουν να το ακούσουν όλοι, τουλάχιστον όσοι αρέσκονται σε τέτοια ακούσματα. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι δε βγαίνει κάθε μέρα τέτοιο album από ελληνική μπάντα.

Στη σελίδα των [B]Verbal Delirium[/B] στο facebook ([B][U]κλικ[/U][/B]) μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για την προπώληση του album.

Ήταν πολύ τιμητικό και ιδιαιτέρως απολαυστικό να μιλάει (γράφει) ο ίδιος ο Jargon και να απαντάει ζωντανά σε όλους για τη μουσική του. Το καταχάρηκα προσωπικά (και όλοι μας νομίζω). Βέβαια, θα κατάλαβε και πόσο τρελοκομείο είμαστε στο chat της εκπομπής, αλλά δε νομίζω να παρεξήγησε. Psych/prog παίζει ο άνθρωπος…:stuck_out_tongue:

Όσο για το άλλο (Phantom), σήμερα ακούγονταν μόνο η φωνή του hokam χωρίς τη μουσική στην εκπομπή-αφιέρωμα στη Σατανίλα (δάκτυλος Άνθιμου εδώ…). :lol::lol:

Αν ήταν πάντως ο Phantom, χαλάλι του. Του χρωστάω πολλά…

εγώ έχω ζωστεί καλού κακού

[SPOILER][/SPOILER]

Και ΔΩΣΤΟΥ ποδηλατάδα!!!

θα απαγγελθούν και αποσπάσματα από την ποιητική συλλογή “ποδήλατο και σταράκια” και θα μοσχομυρίζουν οι αυλές μας αγιόκλημα και το φεγγάρι θα είναι ασημένιο σαν τα μπακίρια του Παπαχαράλαμπου στον Αϊ Σώστη

Καλεσμένος μας θα είναι ο Κώστας μακεδόνας και η Μαριώ η γοργόνα

ανοίξτε όλοι σας το τραντζιστοράκι στις 8!!!

Μαγγανοπήγαδα στα αυτιά:!:

Έχω ντυθεί ήδη πεντηκοστιανή καλόγρια και περιμένω με το αι πον-τ ανοιχτό. Και μετά πενιές, πρέφα, κρασάκι, μπρούσκο.

θα δώσουμε και απαντήσεις σε κοσμογονικά ερωτήματα όπως κάθε φορά.
Σήμερα θα αποκαλυφθεί το πότε πέφτει το Πάσχα του 2013

σε 5 μιν στον αέρα

player —> http://voodooradio.net/player/voodoo_player.html
chat —>http://voodooradio.net/voodoo-chat

εντάξει τι να λέμε. ήσασταν εξαιρετικοί για μία ακόμα φορά. Τα μέτωπό σας έσταζε από τον ιδρώτα, ήταν όμως καθαρό! <3

να και η γεμάτη ξεγνοιασιά και καλοπέραση playlist
και στο τραντζιστοράκι έπαιζε Arioch:

[SPOILER]01. Transatlantic - The Wind Blew Them All Away
02. Subsignal - The Sea
03. Caligula’s Horse - The City Has No Empathy (Your Sentimental Lie)
04. Wolverine - Into the Great Nothing
05. Herd Of Instinct - Solitude One
06. Hypnos 69 - An Aerial Architect
07. Gosta Berlings Saga - Fem trappor
08. Haken - Nocturnal Conspiracy
09. The Dillinger Escape Plan - Widower
10. Gojira - A Sight To Behold
11. Mastodon - Ghost of Karelia
12. Burst - I hold vertigo
13. Virus - As Virulent As You
14. Deathspell Omega - Apokatastasis Panton
15. Funeral Mist - Anti-Flesh Nimbus[/SPOILER]

εδώ και σε srtream για όποιον για κάποιο λόγο θέλει να την ξανακούσει, άνοιξε το ψυγείο και πάρε ότι θες: [B]κλικ[/B]

την άλλη πέμπτη πάλι μαζί, θα απαντήσουμε καινούργια αιώνια ερωτήματα, όπως το αν μπαίνουν πεντηκοστιανές καλόγριες στο σπίτι του Νίκου Γκάλη.

Τα φιλιά μου σ όλους!!

εκπομπαρα απο τις λιγες χθες,αψογο χαλι για το Μπεσικτας - Ολυμπιακος :lol:

Πραγματικα ομως,πολυ ωραιες επιλογες κα ιδιατερη εκπομπη για εμενα μιας και χθες ειδα για πρωτη φορα το Blade Runner,τι να λεμε τωρα.

Καλα σχολιασμος για εκπομπη ελλανορ δεν υπαρχει,οσοι ηταν εκει ξερουν…:lol:

εδιωξες κοσμο και δε προλαβα ν’ αποθεωσω για τα 4 λαστ :expressionless:

5 λαστ :razz:

να bump-αριστεί το θρεντ του κρακ δε σκάι εδώ και τώρα!!

private ευχαριστώ ρε! η μουσική και ο θρύλος να κερδάει είναι το θέμα

Φρέσκο stonerodoom τεμάχιο “All the Heavy Lifting” σε περίπου 5’ στο Downtuned

ποτε θα φυγει αυτη η ρετσινια απο πανω μου!!!

btw προσφατα ειχα κανει κρυφομπαμπ στο εν λογω θρεντ και ακομα γελαω με ποστς αγουεηκ που εχει αλλαξει 100 αποψεις για το δισκο ανα μηνα.

7 λαστ ρε γιδοβοσκοί.

Παίδες όσοι θέλετε τσεκάρετε την εκπομπή LOUD STRIKE στον ROCKA ROLLA RADIO.
www.rockarolla.eu
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 17:00-19:00.

17:00-18:00 παίζει ένας φίλος.Βάζει κυρίως hard rock,alternative,groove και nu metal.
18:00-19:00 παίζω εγώ.Κυρίως heavy,thrash,power.Underground ως επί το πλείστον.

Όσοι ψήνεστε τσεκάρετέ μας :smiley:

Aύριο το [B][U]Free Electric Sound[/U][/B] θα είναι αφιερωμένο στην προοδευτική σκηνή της Ιταλίας στα 70s.

[SPOILER][B][SIZE=“7”]ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]

Σήμερα 22:00-24:00 Θα είμαι προσκεκλημένος του Anti-Flesh Nimbus

http://theantifleshnimbus.wordpress.com/

Σε μια εκπομπή που λογικά θα πιάσει το Μαύρο σκοτάδι τόσο δε διάρκεια όσο και σε περιεχόμενο.

http://voodooradio.net/player/voodoo_player.html