Παίζει τίποτα?

το thirteen ειναι σταντε ταινια αλφα

[B]Adaptation
ΕΤ1 , 23:00[/B]

[B]PINK FLOYD: MISCELLANY 1967-2005 [/B]Περίληψη: «Pink Floyd: Miscellany 1967-2005» είναι ο τίτλος του μουσικού αφιερώματος και περιλαμβάνει σπάνια βίντεο από εμφανίσεις του βρετανικού μουσικού συγκροτήματος που έχει γράψει ιστορία
στον χώρο της ροκ μουσικής

αυριο κατα τη μια στο μεγκα.πως το παθανε:-k

μολις το ειδα

αντε να εδειξε ενα βιντεακι που δεν ειχε στο ιντερνετ…

εχω την εντυπωση οτι απο wish you were here και animals δεν εδειξε τιποτα:-k

ps:δε το ειδα απο την αρχη.

α και αυτο που λες πως το παθανε στη σειρα την καινουργια που εχει με τον αθεριδη αυτος που κανει τον γιο του εχει μια αφησα των φλουντ στο δωματιο του εκεινη που ειναι τυλιγμενη και οι 4 σε ενα ροζ σεντονι.την ιδια φωτο ειχε και για preview στο προγραμμα στο σαιτ του μεγκα αν πας.Μαλλον κατι απο κει εχει σχεση.

ΥΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΗΗΗΗΗΗΗ

Το ξέσπασμα της βίας - Evil/ondskan
[B]ΕΤ1 , 23:00[/B]

[B]Δράκουλας: Nεκρός και μ’αρέσει[/B]
[B]Mega , 00:00 Leslie Nielsen :smiley:
[/B]

το δα και δεν μ αρεσε καθολου :thumbdown:

δγιαολε ποσα χρονια εχω να δω τον δρακουλα.θα το δω λιγο μαλλον.

…αυτή η ταινία του μακαρίτη του Νίλσεν, βγάζει απίστευτο γέλιο:):!:

Μεταξύ μας δεν είναι κι απ’ τις καλύτερες των Brooks/Nielsen.

Βέβαια μη λέω και πολλά γιατί χτες τη νύχτα που βαριόμουνα στο χωριό μια χαρά έκατσα και το ξανάδα πάλι.

[I]I had a daymare[/I]

She vill become one herseeeeeelf!!!:lol::lol:

[B]Ανάμεσα στους τοίχους - Entre les murs[/B]
ΕΤ1 , 22:30

^ Το είδα τυχαία το αποπάνω χτες.
Στα πρώτα λεπτά νόμισα πως πρόκειται για ντοκυμαντέρ. Κάτι που δεν ήταν και τόσο άκυρο τελικά, μιας και οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν τόσο ρεαλιστικές που άνετα θα μπορούσες να το πιστέψεις.
Σε 2 ώρες παρακολουθείς μια χρονιά σε ένα “προβληματικό” σχολείο, σε μια γειτονιά μεταναστών στο Παρίσι. Ο καθημερινός αγώνας των καθηγητών με τα ανυπάκουα παιδιά, οι δυσκολίες και τα δίκαια των μαθητών κλπ. Μου θύμισε στιγμές από το σχολείο.

Απ’ό,τι διάβασα εκ των υστέρων στο διαδίκτυο, η ταινία βασίζεται σε ημι-αυτοβιογραφική νουβέλα του François Bégaudeau, ο οποίος πρωταγωνιστεί κιόλας στο ρόλο του καθηγητή.

[B]Το στοίχημα του Σλέβιν - Lucky Number Slevin
Alpha , 23:00[/B]

[B]Το άρωμα: Η ιστορία ενός δολοφόνου - Perfume: The Story of a Murderer[/B]
[B]Star , 23:15[/B]

οσοι δεν εχετε δει το lucky number slevin απλα δεν θα κανετε τιποτα αλλο σημερα8)

[B]Το μέλι - Bal

Gattaca ταινιαρα τωρα στο mega…

[B]Κανένας
ΕΤ1 , 22:30[/B]

*παίζει και ενας δικός μας

[B]Μέρες θυμού - Flammen & Citronen

[B]Ο κόσμος είναι μεγάλος και η σωτηρία της ψυχής βρίσκεται στη γωνία

[B]Η λάμψη(Τζακ Νίκολσον)
Star ,1:30(??)
[/B]

…ναι με Τζακ…απ’ότι λέει το Έθνος:):!:

Παλι καλα που ειμαι απογευμα αυριο στην δουλεια και θα αραξω στο κρεβατι να δω την Λαμψη στο star