kelly
έχω εγώ και είναι καταπληκτική κιθάρα
γαμαει η kelly!!!
για ποιο οικονομικες λυσεις και πολυ καλες κιθαρες τσεκαρε LTD
Ξέρεις τι, προτιμώ σαν σχέδιο, το LTD Explorer από την Kelly, αλλά όταν ρώτησα σε ένα μαγαζί (Καγμάκης) μου είπαν πως οι Jackson σε ποιότητα/τιμή, είναι μακράν καλύτερες από ESP LTD, και πως γενικά καλύτερα να μείνω μακριά τους.
Πάντως σίγουρα σαν σχέδιο προτιμώ τις LTD.
Για πες καμιά γνώμη… :-k
Να πας να τις δοκιμασεις ολεσ, και ασε τις παπαριες που σου λενε!!!
ποτέ μα ποτέ μην επιλέγεις κιθάρα με βάση το πως είναι εξωτερικά.
Γενικότερα ηλεκτρολογικά οι jackson είναι πολύ καλύτερες
και οι jackson floyd rose style γέφυρες πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους
θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος
Στις κιθάρες πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν σαβουρογάμης…
Το θέμα δεν είναι πια είναι η πιο όμορφη αλλά πια θα σου κάτσει…
[SPOILER]
[/SPOILER]
Παιδιά εννοείται πως δεν παίρνεις κιθάρα με βάση την εμφάνιση, αλλά όπως και να το κάνεις, η εμφάνιση παίζει και αυτή το ρόλο της… Η κιθάρα εκτός του ήχου της που είναι και το σημαντικότερο, πρέπει να σου αρέσει και εμφανισιακά.
Τελικά μου λέτε να μείνω μακριά από LTD;;
Αν είναι έτσι, ποια από τις δύο Jackson, μου προτείνετε Rhoads V ή Kelly;;
Να πας να παιξεις και όποια σου κάτσει καλύτερα. Οτι και να σου πουμε, ειναι προσωπικη γνωμη και τι βολεύει τον καθένα. Μπορει η ίδια κιθάρα να μου φαίνεται μάπα και εσενα να σου κάτσει και να πεις αυτη θελω. Αν δεν δοκιμάσεις μην το ψάχνεις
Για μενα που ειμαι ασχετος τελειως (αλλα τρελαμενος με Σαμπαθ) πιστευεις οτι θα ειναι καλη η επιλογη της Epiphone sg g310?
Αναλόγως και τα λεφτά που θες να δώσεις. Σε αυτά τα λεφτά όλες πάνω κάτω το ίδιο είναι. Προσωπικά θα έπαιρνα αυτή εδώ http://www.thomann.de/gr/epiphone_sg400_wc_egitarre.htm Όχι πως έχει καμιά τρελή διαφορά με την άλλη που έδειξες, άλλα είναι ενωμένος λαιμός και σώμα, ενώ η άλλη είναι με βίδες. (έχω ένα κόλλημα με τα “μονοκόμματα” όργανα)
Επειδη και εγω πριν 2-3 χρονια ημουν στην ιδια κατασταση ακου μερικες συμβουλες!
Για πρωτη κιθαρα, παρε μια μεχρι 350-400 ευρω! Δεν χρειαζεται παραπανω! Αγορασε μια με απλο σχημα ωστε να μην συναντησεις δυσκολιες! Μια που θελεις metal ηχο, διάλεξε εναν καλο ενισχυτη για metal! Οσο καλη και να ειναι η κιθαρα, χωρις καλο ενισχυτη δεν κανει τιποτα! Αν αργοτερα θες να βελτιωσεις τον ηχο σου απο τον εξοπλισμο, αλλαξε μαγνητες και βαλε SEYMOUR DUNCAN ή EMG!
2 κιθαρες που συνιστω ανεπιφυλακτα ειναι :
http://www.thomann.de/gr/ibanez_grga42tbkn.htm
http://www.thomann.de/gr/espltd_ec200qm_stbk.htm
Btw: Αν το badget σου ειναι μικρότερο…τοτε πάρε την Kelly ή την Jackson! Προσωπικα θα επέλεγα Jackson γτ πάντα ήθελα μια καταμαυρη V
Αν παιζεις περισσοτερο ρυθμικα, προτεινω την ESP μια που δεν εχει τρεμολο και βολευει περισσοτερο στο palm muting, ενω αλλιως αγορασε Ibanez! Μπορει να βγαλει παρα πολυ καλα ρυθμικα, εχει υπεροχη ταστιερα για σολο και μπορεις να κανεις “μαγικα” με το τρεμολο αν το μαθεις λιγο!
Γενικά, νομίζω ότι μια fixed bridge κιθάρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις.
Τρελή μανούρα στην αλλαγή χορδών το floyd rose/tremolo/etc.
++ για την LTD.