σδαασδααασ
το πρωτο το φετινο ηταν αριστουργημα! αντε να δουμε το δευτερο!
σδαασδααασ
το πρωτο το φετινο ηταν αριστουργημα! αντε να δουμε το δευτερο!
Βγαζουν νεο αλμπουμ οι Red Hot Chili Peppers.30 Αυγουστου,τιτλος "I’m With You"
Νταξι δεν ξερω τι ακριβως πρεπει να περιμενει κανεις.
For old times’ shake
χωρις φρουσιαντε δν θα κατσω καν να ασχοληθω…
You never know. Έτσι έλεγα κι εγώ όταν έφυγε ο Navaro που είχαν βγάλει το καλύτερο άλμπουμ τους για’μένα “One Hot Minute”.
Πες τα
ακουσα το heavy rocks 2011 των boris
καλο μου φανηκε, χωρις να με ενθουσιασει ιδιαιτερα, ισως γιατι ηθελα να βαλω το παλιο heavy rocks. θα το ξανακουσω παντως
με τα αλλα τι παιζει? δωστε καμια πληροφορια
[B]Pneu - Highway to Health[/B]
Μην τους προσπεράσετε για κανένα λόγο.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Χα χα χα! Αγαπάμε γράκχο! Άντε και στους Lightning Bolt!
Anyway, αν και δεν είναι το είδος του noise rock που με τρελαίνει ο δίσκος των Pneu είναι ωραίος (όπως και το εξώφυλλο!)
Παρεπιπτόντως, στο συγκεκριμένο είδος για μένα ο καλύτερος δίσκος μέχρι στη στιγμής είναι το [B]Rub [/B]των [B]Hawks[/B]:
Και, ναι, σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να κάνω αυτό το ποστ στις νέες κυκλοφορίες και όχι στο Avant-Garde/Εxperimental Thread για να μη βγαίνω offtopic εκεί!
Bασικα ας εξηγησει καποιος σε μενα τον αμπαλο,γενικα τι εστι Boris ,γτ εχω μπερδευτει. :-s
Ειχα δει να τους αναφερουν αρκετοι που ακουνε πιο “σκληρες” μουσικες ας πουμε και ακουσα πριν καποιες μερες εναν φετινο τους δισκο με τιτλο “[B]attention please[/B]”.Ασχετα που ηταν ψιλοαηδιουλα,η μουσικη του ηταν προς το [B]pop [/B]…Αλλο γκρουπ ακουσα εγω ?Τι σκατα παιζουν τελος παντων και ποσους δισκους βγαζουν καθε χρονο ?explain please ! :?
Το ίδιο συγκρότημα άκουσες. Φέτος κυκλοφόρησαν τα new album, heavy rocks και attention please. Αναλυτικά η δισκογραφία τους εδώ
Ναι οκ.Τα αλλα αλμπουμς που κινουνται μουσικα ,ιδια με το ατενσιον ειναι ?
Όχι, καμία σχέση, το new album θα μπορούσε να είναι soundtrack σε ιαπωνικό anime, το heavy rocks κινείται στο στυλ του προηγούμενου heavy rocks (ναι έχουν βγάλει album το 2002 με ακριβώς το ίδιο όνομα).
Διάβασε αυτό
εδώ δε μοιάζουν τα κομμάτια τους μεταξύ τους, θα μοιάζουν τα άλμπουμς?
oi Boris είναι πνευματικά τέκνα των Melvins (εξ ου και το όνομα) και βγάζουν ενενήντα δίσκους το χρόνο όπου παίζουν τα πάντα. Από stoner σε sludge, από κει σε drone, σε pop, ψιλοαλτερνατιβ, κάμποσο noise rock, που και που punk, έχουνε κάνει και ενενήντα χιλιάδες συνεργασίες όπου κι εκεί της πόπης, π.χ. συνεργασία με Merzbow αγνός θόρυβος, συνεργασία με Ian Astbury υπεργαμάτο hard rock. Βγάλε άκρη.
θενκς,το ειχα ψιλιαστει οτι ειναι "οτι να ναι " και μου κινησανε το ενδιαφερον.
Θα τσεκαρω pink και smile που προτεινε ο Ριπ στο “τι προτεινετε” ,ως πιο ανθρωπινη μουσικη.
Eιδε κανεις αυτο?
α εκει εξω υπαρχει νεο ινκιουμπους και νεο ζιγκυ μαρλεη 8)
νέο ASVA, νέο Ringworm, νέο EP Dying Fetus κειόξω.
Το Ringworm γαμεί! Τσεκάρετε άμεσα…