Φημες για συναυλιες #2

Γιατί τρελάθηκατε που δεν είναι πουθενά μέσα ή Ελλάδα. Τις περισσότερες φορές η Ελλάδα έμπαινε αργότερα στο πρόγραμμα και σε μερικές περιπτώσεις είναι πιθανό

1 Like

Ο ΦΠΑ δε μειώθηκε ακόμα. Η πρόθεση της κυβέρνησης να τον μειώσει έγινε γνωστή. Τώρα, αν θα πραγματοποιηθεί, ο Θεός κι η ψυχή του, ειδικά με τη συγκεκριμένη κυβέρνηση :joy:.

Η Ελλάδα (η Αθήνα δηλαδή) είναι για ένα μεγάλο τέτοιο live τον χρόνο, όχι για περισσότερα. Συγκινήθηκε ο Λώρης και ο κάθε διοργανωτής να φέρει ένα όνομα που δεν είναι 100% σίγουρος ότι θα βγει το live.

2 Likes

όπως έχουν πάει τα πράγματα, ψυχανεμίζομαι -χωρίς να ξέρω κάτι- πως το φετινό “μπαμ” θα είναι όσον αφορά metal οι slayer. όσον αφορά τα πιο εναλλακτικά, υποθέτω πως χεντλαινερ θα είναι οι επανενωμενοι madrugada, που θα μαζέψουν δεδομένα πολύ κόσμο. όπως επίσης είχα προαναφέρει παλαιότερα πως γίνονται συζητήσεις για dropkick murphys (που έχουν ρεύμα) για ανοιχτό.

Νομιζω οι Μαντρουγκαντα ειπαν οι ιδιοι οτι θα ερθει. Δεν ξερω αν θα τους καψει για φεστιβαλ ομως - ο Χογιεμ εκανε δυο σολντ αουτ στο Ηρωδειο κι αλλα δυο στο Ακαντεμυ μεσα σε μισο χρονο.

το είπε ο ντράμερ τους στο fb ότι είναι δεδομένο για ελλάδα. ούτε εγώ ξέρω αν θα τους βάλει εκεί, πάντως αν τους πάει ακάντεμι θεωρώ σίγουρο πως θα πάνε για διήμερο

Αν ο Χόγιεμ μόνος του γέμιζε χαλαρά Ακάντεμυ, Μαδρουγάδα πάνε οακα δεν παίζει θέμα.

Σοβαρά τώρα, πόσο τέλειο θα ήταν (και πόσο άπατο θα πήγαινε) κάτι τέτοιο. Που οκ, Myrkur και Wardruna θα περάσουν μόνοι τους, αλλά το πακέτο γαμεί ελαφρώς.

2 Likes

Διημερο ε. Και μετα απο 5 μηνες γεμισε δυονφορες Ηρωδειο.

ωραίο όντως, δεν το χα δει πως παίζουν και φεστιβάλ οι madrugada φέτος. λογικά πολύ σοβαρή υποψηφιότητα, “λεφτά στην τράπεζα” για τον ντιντι.

Λέτε να παίξει καθόλου ρόλο το τι θα ανακοινώσει αύριο το Hills of Rock (Plovdiv) , να έρθει το ίδιο και κατα δω;

Ναι. Περσι ειχαν τα ιδια με το Ροκγουεηβ.

Εχω μια ελπιδα για kiss στο hills of rock. :pray:

Πηρε αναβολη η ανακοινωση του hills of rock. ‘‘Χρειαζομαστε λιγες ακομα ωρες’’ γραψανε στο φεισμπουκ. Πιστευω να βγει μεχρι αυριο

Το Hills of Rock μόλις είπε ότι με επιμονή της μπάντας θα κάνουν την ανακοίνωση αύριο στις 10:00.

Το ΠΟΛΥ ανησυχητικό είναι, ότι ανέβασαν για ελάχιστα λεπτά ένα teaser με ένα gif ενός άσπρου φιδιού και αμέσως το κατέβασαν. Αν είναι Whitesnake θα φάμε τιτανοτεράστια ξενέρα!

1 Like

Απλά θα επιστρέψουμε τα λεφτά. Σε live θέλουμε να πάμε, όχι σε μνημόσυνο.

8 Likes

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, είδα ότι οι Whitesnake είναι ακόμα πολύ ψηλά στην μάρκιζα, έχουν στα επόμενα tours καλές θέσεις. Ήμαρτον πραγματικά. Όχι επειδή σιχαίνομαι το glam, αλλά όταν αναγκάστηκα να τους δω το 2011 πριν τους Priest, σέρνονταν! Να τιμάμε τους παλιούς όσο ακόμα μπορούν ρε πούστη μου, όχι τους νεκροζώντανους…

8 Likes

TO 2011 Ευτυχως βγηκε ο καραφλας μετα και τα ξεχασα ολα

4 Likes

Def Leppard και Whitesnake παιζουν πολύ γενικά φέτος. Δεινοσαυρίλα

1 Like

ρε οι whitesnake μια χαρα γκρουπ ειναι και εχουν πολυ καλη αποδοση , τουλαχιστον οταν τους ειδα εγω πριν καποια χρονια…Ηταν με scorpions καυτατζογλειο τους οποιους απλα τους εσβησαν κυριολεκτικα (απο τα πιο αδιαφορα Live των σκορπιων…)
Το θεμα ειναι οτι παρολο το βεληνεκες τους ο κοσμος θελει μερικα ακομη μερικα μεγαλα ονοματα, πλεον δεν μπορουν να παρουν μονοι τους στις πλατες τους οποιοδηποτε απο τα μεγαλα φεστιβαλ δυστυχως…
Και γω τους γουσταρω πολυ αλλα μονοι τους δεν θα περπατησει…

πέρσι είχαμε Accept, Saxon, Judas Priest

φέτος θα έχουμε Whitesnake , Def Leppard και οποιαδήποτε μπάντα από το similar artists section του last.fm που είναι εν ενεργεία ακόμα . Τίποτε europe αν παίζουν …europe
:stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes::metal::metal::metal::sob::sob::sob:

2 Likes