πες μας οτι εσυ φταις κιόλας!
το θεμα και το νοημα ειναι οτι αυτοί που το προσπαθούν εδω έχουν μεράκι. και ολο και κατι καταφέρνουν
πες μας οτι εσυ φταις κιόλας!
το θεμα και το νοημα ειναι οτι αυτοί που το προσπαθούν εδω έχουν μεράκι. και ολο και κατι καταφέρνουν
Τα έχω ξαναπεί. Το κράτος της Κεντρικής Ελλάδας ελέγχει τα πάντα όλα…
ναι και μπράβο τους, αν θέλουμε αποκέντρωση τέτοιες ενέργειες βοηθούν. τα τιμάει και ο κόσμος οπότε κερδίζουν κιόλας από αυτή την υπόθεση και κάτι.
ρε ελάτε να ζήσετε εδω. περνάμε ωραία !
δεν ξέρω αν ενδιαφέρει και κανέναν.
SIVERT HOYEM - 30.11.2012 - STAGE CLUB, ΛΑΡΙΣΑ
JIMI HENDRIX TRIBUTE - 13.12.2012 - STAGE CLUB, ΛΑΡΙΣΑ
Τώρα που το θυμήθηκα:
“I can say that it looks very likely that we are playing in Athens in January, with Audiopain”
τάδε έφη Sindre από Nekromantheon.
ακριβως αυτο! Προσωπικα, με χαροποιησε ιδιεταιρα το γεγονος οτι τον τελευταιο χρονο αρκετα μεγάλα ονοματα έχουν δωσει συναυλίιες σε Ιωαννινα και Λάρισα!
μαζι με Nekromantheon θαρρω εε?
Εμ, ναι, τώρα βλέπω ότι είναι παρεξηγήσιμο, το “we” αναφέρεται στους Nekromantheon. O Sindre είναι ο μπασίστας της μπάντας. Ο Christian Holm που παίζει τύμπανα, παίζει και στους Audiopain.
nekromantheon γουσταρω αρκετα…audiopain δεν εχω ακουσει κιολας ευκαιρια
αχχ εγω πάλι δεν κατάλαβα.:(παίζει να ρθουν οι audiopain i οι nekromantheon?? ω ρε φίλε αμα γίνει κανα τέτοιο πράμα θα τρελαθωωωωω.http://youtu.be/zlcqyBnM_hk από τις λίγες θρας μπάντες που ακούω ακόμα!!
ο διοργανωτης στο fb ειχε πει θα εχει ελληνικα support κι ενα bonus…ε το bonus ειναι οι audiopain θαρρω
γαματο το κομματι που ποσταρες!
…και οι δύο εννοεί.
26 γεναρη κι οι 2 τελικα…το ειπε στο fb ο διοργανωτης
ΚΑΒΛΑ
ωωωωχ τι παθαμε βραδυάτικα#-o.αλήθεια ποιος είναι ο διοργανωτής??
metal defiance!
Motorama στην Θεσσαλονικη! Το είπε ο τυπας απο το FB της Lovelight Productions!
Για The Boss
πόσο αστεία μου φαίνονται τα fan clubs του οποιουδήποτε… πόσω μάλλον όταν κάνουν και ανακοινώσεις…
Νομίζω οτι πιο εφικτό είναι να έρθει την ανοιξη στην Αθήνα ο Bruce Lee και ας ειναι πεθαμένος παρά ο Bruce Springsteen - με την αμοιβή που ζητάει…