Φημες για συναυλιες #2

Έχει κλείσει εδώ και μέρες ο Rob Zombie, δυστυχώς χαλάει για Motorhead…

EPIC FAIL

απ οτι καταλαβα δλδ λογικα 1 μερα Maiden και την αλλη Slipknot …

Λογικά οι Slipknot με τον Ζόμπι θα πάνε γιατί με τους Maiden δεν κολάνε καθόλου.

ναι για αυτο το λεω :wink:

Από το website των Metallica:

The Big 4 . . . European Edition Continued
2/17/2011

More shows coming up!
If you’ve been following along, you know that the Big 4 of Anthrax, Megadeth, Slayer and 'Tallica already have two shows scheduled in Europe in July… well, the party is expanding! We’re here today to tell you about an addition to the European vacation with a show in Gelsenkirchen, Germany at the Veltins Arena on July 2, 2011.
Tickets go on sale on Saturday, February 19 at 9:00 AM local time at www.eventim.de. MetClub members should check MetClub.com for more details on a special pre-sale for Clubbers only.

Yes, that headline said “shows” with an “s.” Keep watching here for a couple more announcements in the coming weeks.

Λέτε…; :dunno:[-o<

μακαρι φιλε. καλυτερα ξανα big 4 παρα maiden. αλλο 4 αλλο 1.:wink:

μακαρι να ερθουν τα παιδια παλι!!!:D:D

Για Sonisphere το βρίσκω εξαιρετικά χλωμό, εκτός και αν μυρίστηκε “κοκό” η Didi και τους κλείσει ξεχωριστά.

[SPOILER][B][SIZE=“4”]ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ROB ZOMBIE !!![/SIZE][/B]
:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2:

[B][SIZE=“4”]ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE][/B]
:metal::metal::metal::metal::metal:[/SPOILER]

Ψήνομαι πολύ άσχημα για Rob Zombie όμως…!!
Μακάρι να είναι και στη Σόφια σε μια από τις 2 (λογικά) μέρες του φεστιβάλ…
Άντε να ανακοινώνονται σγα σγα τα ονόματα να κλείσουμε τα εισιτήρια μας…:bounce:

στις 17 ειναι μεηντεν/ μοτορχεντ και τβα και στις 18 ειναι σλιπκνοτ/ ζομπι και τβα

ΡΟΜΠ ΖΟΜΠΙΕ Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΥΛΑ!

οι motorhead άκυρο

17 παίζουν αλλού

μαλακια

ξερεις κατι η ειδες κατι??
:-s

αναμενόμενο… άντε να δούμε σαππορτ και headliner της 2ης μέρας.

όχι, απλά πετάει ονόματα στην τύχη και όταν του λένε ότι δε γίνεται να παίξουν αυτοί γιατί έχουν ήδη κλείσει εκείνη τη μέρα, πετάει ένα “μαλακία” και όλα κουλ.

ελεος… :stuck_out_tongue:

κραξιμο=off topic…τοσο οφ τοπικ οσο και το:μακαρι να ερθει ο μπλαμπλαμπλα…αν εχει καποιος σοβαρη φημη τη λεει :p:p:p:p

σημερα ανακοινωνετε το lineup ???