Φημες για συναυλιες #2

πολυ δυσκολο.
περυσι οι Big 4 δεν πηγαν αγγλια, γερμανια κλπ κ φετος οι εμφανισεις τους ειναι σε χωρες οπως αυτες.
μακαρι βεβαια, αλλα απιθανο.

παντως ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα απο εκει που ειχαμε πιστεψει πως θα ερθουν maiden,motorhead,alice cooper κλπ…πλεον ολα παιζονται δεν ειμαστε σιγουροι για τπτ πλεον εκτος απο Maiden και Rob Zombie και οτι θα ειναι 2ημερο…ε νταξει πιστευω και πως οι Mastodon ειναι σιγουροι…

pantos gia thn deyterh mera (an yparxei, giati me thn didi pote den ksereis) tha htan mamo na mpoun kai oi slipknot mazi me zombie Ksekinane tour stis 26/6, opote…

"FINALLY! 30 SECONDS TO MARS ARE COMING TO GREECE!!!

Yes, you better believe it! It’s true and absolutely confirmed!

We don’t know yet the date, it will be announced, from what EMI told us, next week, Tuesday perhaps.

As soon as we know the date and the venue we will start providing all the necessary info for Greek and International fans who wish to attend the gig.
Next week keep an eye on the Official Forum of 30 Seconds to Mars for the roll call and all the info regarding the upcoming gig. "

Αυτο μολις εσταλη στο fb σε οσους ειναι μελη στο fan club των 30stm…

Ε, ΠΟΤΕ!

:vibrate:

Με βολικές συνθήκες και αν έχω λεφτά θα ψηνόμουνα να τους δω.

αυτο.

Δεν τα χα δει αυτά τα νέα…

Ένα κοινωνικό μήνυμα για τα αγοροκόριτσα που κράζουν στην κεντρική:

Ρε κατσαπλιάδες ελληναράδες μεταλλάδες, ο κλήρος έπεσε στο ρομπ να μοιράσει άτακτα χαστουκάκια και κλωτσιές στους ποπούς σας!

Eίμαστε ήδη μέσα για να δούμε το Ρομπ, και περιμένουμε και μότορχεντ για φουλ ροκενρολ επίθεση.

εννοειται γουσταρουμε rob…
και ειναι νομιζω και η μοναδικη ευκαιρια να τον δουμε στην ελλαδα…
δεν περιμενα να συνεβαινε ουτε σε rockwave ουτε πουθενα μονος του…
αλλα τωρα…8)

Πως περιμενουμε Motorhead;;;

Απ’ τη στιγμη που 17 παιζουν στη Γερμανια, δυσκολο 18 να παιξουν εδω.

Εκτος αν κατσει για μονοι τους.

Πάντως να ξέρετε τα εισιτήρια θα είναι πολύ φτηνά! :wink: :wink:

αυτο που το ξερουμε? 8O:D

κοιτα εγω πιστευω πως θα μπορουσαν να τους βαλουν στις 18…γιατι οχι?

O Rob ηταν ολως παραδοξως απο τα πρωτα μου ακουσματα. Οσα κομματια εχω ακουσει δηλαδη, καθως τον ειχα ακουσει σε διαφορα παλιοτερα racing games.

Οπως και να’χει, αν και δεν μου αρεσει τοσο αυτο το στυλακι (industrial/μπλιμπλικια κτλ), τον Ζομπυ τον γουσταρω αρκετα οσο εχω ακουσει και μου αρεσει και αυτη η περιεργη αισθητικη που εχει.

Ροκενρολ που ειπε και το Red Rum!

λες και μπηκες στο μυαλο μου :slight_smile:

Kαι αν ισχυει και για σενα δλδ αυτο με τα racings, να φανταστω Two Lane Blacktop σε Νfs: Underground 1 (ή 2?) και Demon Speeding/I Feel So Numb σε Flatout?

Καλα εκτος απο αυτα, εχω ακουσει και καποια αλλα, ε…:stuck_out_tongue:

inside info :wink: 8)

Μου σφύριξαν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μίλησε στην εκπομπή του για hard heavy μέρα στην Θεσσαλονίκη με 3 συγκροτήματα (ένα κλασικό μέταλ όνομα, ένα ελληνικό με καριέρα έξω και ένα πρώην μέλους των Purple).
Και επίσης για άλλο ένα διήμερο φεστιβάλ πάλι Θεσσαλονίκη.
Άκουσε κανείς τίποτα;

Δεν έχω ακούσει τίποτα αλλά καλή φάση!!!

Blackmore’s Night???

Nfs :smiley: