Όχι ακριβώς φήμη αλλα εικασία! Οι αγαπητοί μας Ιρλανδοι-Αμερικανοι Flogging Molly στα μέσα του Αυγουστου θα βρισκονται στην Ευρώπη! Κρίνοντας απο τις 2 περισνές καλές εμφανισεις τους στην χώρα μας, ενδέχεται να τους δουμε και φέτος; :-k
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι αν τους ξαναφερουν και φετος τον αυγουστο θα εχουν τον μισο κοσμο,και ας γαμησαν περσι.
για να σε σκυλιασω μεχρι θανατου . σεπτεμβρη οι τυπαδες ενδεχεται να ειναι ιρλανδια . και εχω κλεισει εισητηρια να κανω guinness day εκει . πραγμα που σημαινει οτι ετοιμαζω dropkick και fm get mad steve !!!
η Lovelight στο facebook αφήνει υπόνοιες για pg.lost και crippled black phoenix.
ΜΑΖΙ;
θα πεθανω.
όχι όχι, διαφορετικά posts, σε άκυρη φάση… σόρρυ…
Προσπαθω να καταλαβω ποιοι ειναι οι PG.Lost και νιωθω λιγο χαζος, γραψτο ολοκληρο αν γινεται
pg.lost
Α δεν τους ξερω τοτε, νομιζα οτι το εγραψες εν συντομια. Πιο χαζος πεθαινεις :lol:
βάζω μικρή φωτίτσα…
Ο Δασκαλόπουλος πόσταρε στο facebook κάτι του τύπου
"The Black Angels confirmed…"
αλλά μέχρι να μπω να το δω το είχε διαγράψει…
ΑΚΥΡΟΝ
για Λονδίνο ήταν…
Βιάστηκα πάνω στον ενθουσιασμό μου…
πάντως εαν οι Deep Purple ζητάνε τώρα 180.000 ευρω (τσεκαρισμένο), βαλτε να δείτε πόσα θα θέλουν οι Maiden ή άλλες μπάντες στα ντουζένια τους…
οι Purple είναι ακριβοί γενικά (μηγαμήσω)
απο περιεργεια και μονο θα ηθελα να μαθω ποσα παιρνουν οι ac/dc …
Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες προ 4ετίας, 1,0-1,2 εκατομύρρια…
άρα εύκολα θα ζητούσαν οι maiden 350 - 400 χιλιαρικα…
Ρε παιδιά μου φαίνεται λίγο περίεργο το ότι οι Maiden δεν έχουν ανακοινώσει ούτε μια συναυλία μέσα στον Αύγουστο… μήπως να ελπίζουμε?? Εκτός και αν τον Αύγουστο ξεκουραστούν πριν το λατινο-αμερικάνικο σκέλος της περιοδείας.
αντε παλι…
Είχε καιρό να θιχτεί το θέμα “Maiden Ελλάδα” Και όπως και να το κάνουμε κάποιους μας απασχολεί το θέμα!
Πηγαινε στην σελιδα για το Rockwave και εκει να δεις τι γινεται με τους Maiden. #-o:?
ναι, κανα 5ωρο…