Φημες για συναυλιες #2

Αν θυμάμαι καλά το 93 πρέπει να ήταν,είχε παίξει και στο θέατρο Δάσους Θεσ/νίκη.Ήταν να έρθει ακόμη μία φορά πριν το 93,είχαμε αγοράσει και τα εισιτήρια αλλά δεν θυμάμαι για ποιό λόγο ματαιώθηκε.

τιμιος και αγνος καλλιτεχνης o Chris De Burgh, αλλά φέτος ο πούλος που θα πάρουμε απο συναυλίες θα είναι παροιμοιώδης…

Για πριν το '93 δε ξέρω αλλά το '06 που ήταν να έρθει, ακυρώθηκε λόγω χαμηλής προπώλησης.

οι Y&T το φθινοπωρο παλι ευρωπη θα’ναι…νομιζω μετα το περσινο ευκολα το ξαναγεμιζουν το κυτταρο…:wink:

ναι, αλλα πέρσι ο διοργανωτης δεν εβγαλε μία… :wink:

Και δε νομίζω να κάνουν και πάλι sold out

ΜΑΚΑΡΙ να ερχοντουσαν, αλλά φέτος λόγω οικονομικής κρίσης συναυλιακώς δεν θα δούμε σχεδόν τίποτα… μακάρι να διαψευστώ…

Μαγκες ποιος ξερει λεπτομερειες??? Η μηπως ειναι ραδιο αρβυλλα τελικα???
http://www.enjoy.gr/music/blackmoresnight/2367.html

εμ αυτό το άρθρο είναι από το 2006 που τελικά δεν ήρθαν αν δε κάνω λάθος

Ακουγεται η φημη στην πατρα για αυτο ρωταω και αν θυμαμαι καλα το 06 ηταν να παιξουν και θεσαλονικη…

στα rumours τοτε?

μου το σφύριξε κάποιος εδώ μέσα(ανάθεμα αν ακούει κανείς άλλος βέβαια…)

[B]grandloom[/B]

Thessaloniki (GRE)
Thu. 24 Oct. Location Eightball Club

Athen (GRE)
Fri. 25 Oct. Location six d.o.g.s

*αυτό το θεσσαλονικη κάτι μου λέει… α να δούμε…

ANNIHILATOR EUROPE TOUR DATES - Dont worry! ROUND 2 of Euro-shows should likely cover most of you that are missed in this first round Probably in Feb or March 2014 … All you Eastern Europe, Italian, [B]Greek[/B], etc… metalheads know we love ya all

Φετρε τους γαμωτο μου, και οχι μονο Αθηνα!

Ξέρει κανείς για Amon Amarth τώρα που έχουν καινούριο δίσκο?

καλο νεο για annihilator, amon amarth σιγουρακι ειδικα μετα τα περσυνα…

Δεν χανω με τιποτα Annihilator και Amon Amarth οταν με το καλο ανακοινωθουν. Λογικα και τα 2 στανταρακια ειναι.

μεσα με τα 1000.

πηγα και τους τσεκαρα τους γερμανους τυπάδες κ μου φανηκαν παρα πολυ καλη φαση!! CTS μου μυριζεται…

ναι ειναι. δεν ξέρω αν θα είναι μόνοι τους, αλλά με ψήνει μια θεσσαλονικη. θα δούμε μεχρι τότε.