Φημες για συναυλιες #2

μάλλον εννοούσε για το πακέτο Saxon/Motorhead.

Αυτο το πακετο ουτε στον υπνο μας.
Μακαρι αλλα … [-X

…δεν θα μπορούσε κάποιος να φέρει αυτή την πακετάρα…sold-out…στανταρουήτα:):!:

τι λες ρε μαλακα…!!!

έχει γαμηθεί η Loveligt να πετάει μπηχτές.

κάτι λέει για Orange Goblin τον Νοέμβριο (για Θεσσ/νίκη προφανώς)

Ανακοίνωσαν οι Om tour dates για Ευρώπη τον χειμώνα (Νοέμβρη-Δεκέμβρη). Γνωρίζει κανείς αν παίζει τίποτα προς τα δω;

γεμάτο είναι νομίζω το πρόγραμμα. και δεν κατεβαίνουν καν προς νότια Ευρώπη. οπότε μάλλον δεν…

Έχουμε κανένα update για τους The Black Angels? Περνάνε οι μέρες και δε ξέρουμε τίποτα!

αν ισχύει ότι θα έρθουν οι Goblin τον Νοέμβρη εδώ οι πιθανές ημερομηνίες είναι 14-15-16-17 Νοεμβρίου

επίσης οι ημερομηνίες αυτές είναι μετά το αμερικάνικο σκέλος της περιοδείας και πριν το βρετανικό όπου και περιοδεύουν μαζί με τους Airbourne. λέτε να μας σκάσουν πακετάκι και εδώ??

Σε σχόλια της περιοδείας που ανακοίνωσαν οι God is an astronaut στο facebook, ανέφεραν για την Ελλάδα «Maybe in December» :papas:

μακάρι… :papas:

θέλω να δω gojira πολλά ζητάω ; :frowning:

Είμαστε πολλοί! :stuck_out_tongue:

…πάρα πολλοί:):!:

Πάρα Πάρα Πολλοί !

Ε ας γράψω κ γω. ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ.

ανακοινώθηκε ένα σκέλος τηε ευρωπαική περιοδείας των amon amarth με carcass και hell και προφανώς δνε είμαστε μέσα… αλλά πρόσεξα ότι λείπουν πολλές χώρες (π.χ. ισπανία) ξερεί κανείς αν θα υπάρξει και άλλο σκέλος στην ευρωπαική περιοδεία; το θεωρώ απίθανο να μην μας επισκεφτούν με αυτή τη δισκάρα…

ΠΟΣΟ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΩ; 27/11-2/12 θα ειμαι Βερολινο! Θα δω τους Vikings! :smiley: :smiley: :smiley:

nimm mich mit…

εχουμε κανα νεο για μειντεν;