ακούστηκε κατι για Winger για του χρόνου,καθώς θα έχουν έτοιμο κ το νέο τους αλμπουμ… αντε να δούμε…
6 ΔΕΚ… STAGE CLUB - Λάρισα ([B]ΔΕΝ [/B]παιζουν αθηνα!)
[B]The Tiger Lillies[/B] (+opera chaotique.ΞΑΝΑ!!)
Περιμένω πως και πως να ξανακάνουν tour για να τους δω επιτέλους…Και έχω δεδομένο ότι θα περάσουν από εμάς στη Σουηδία…
Ένα ατυχές οικογενειακό γεγονός με απέτρεψε από το live του 2009, ενώ βρισκόμουν ήδη στο δρόμο για το venue…
ΓΙα Motorhead ισχυει οτι δε τους φερνουν γτ οι τζαμπατζηδες θα ναι περισσοτεροι απο αυτους που θα παρουν τικετ? :lol:
στο fb εγραψαν ότι σύντομα θα έχουν νέο Winger δίσκο, συν ότι στον Eric Martin κάτι έπιασε το αυτί μου για προσπάθεια που γίνεται για να τους φέρουν αθηνα… μακαρι…μακαρι…
ε ναι.εχει γινει θεσμος πια.(για το σχολιο motorhead)
Οι winger γαμησαν το '09 και αν ερθουν ειμαι στανταρ μεσα…
…και το 05 γάμησαν επίσης…κιεγώ θέλω να τους ξαναδώ:):!:
Και εγω που δεν τους εχω ξαναδει, ευχαριστως θα πηγαινα.
σκατά. τι βαγγελη… winger έπρεπε να με βαφτίσουν…
αρχισαν και λενε στα fb κτλ.για sonisphere to 2014 και τετοια.[spoiler] ΔΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ SONISPHERE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ[spoiler]
Αυτο το καλοκαίρι (καλώς ή κακώς) θα έχει Lady Gaga. Να με θυμηθείτε
2006 ήταν,καταπληκτικοί είναι και μακάρι να ξανά έρθουν
πάντως είναι κρίμα που δεν βρέθηκε ένας διοργανωτής να φέρει το πακετάκι SKID ROW + UGLY KID JOE
οι Winger είναι πάντα φοβεροί στις συναυλίες τους… μακάρι να έρθουν…
Θα ειχες κ μεγαλη περαση στα 17χρονα…
Σήμερα σε εμάς αυτό το πακετάκι…Ετοιμάζομαι ήδη…
γαμώ ήταν οι Winger το 2009. και αν έρθουν Ελλάδα θα έρθουν και σίγουρα Γιάννενα. ο Kip έρχεται κάθε χρόνο εδώ.
το ποστ του crimson για τη Λάρισα πέρασα απαρατήρητο αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει πάρει φωτιά το Stage. κρατάει πολύ ψηλά τον πήχη για μια επαρχιακή πόλη
[QUOTE=
το ποστ του crimson για τη Λάρισα πέρασα απαρατήρητο αλλά τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει πάρει φωτιά το Stage. κρατάει πολύ ψηλά τον πήχη για μια επαρχιακή πόλη[/QUOTE]
ισχύει!! και μπράβο στν Λάρισα! Μάκαρι να συνέβαινε κάτι παρόμοιο και σε άλλες πόλεις
έχω έρθει 2 φορές Γιάννινα να δω kip winger, απλά πλέον οι μετακινήσεις είναι κοστοβόρες…
στην τελική μακάρι να ξαναέρθουν!
η πανκ μπάντα των Stress(80΄ς) στη λαρισα τον δεκεμβρη