Φημες για συναυλιες #2

Μη βιάζεστεεεε…

Καλα και εγω θελω σαν τρελος να προλαβω να δω metallica μια φορα στη ζωη μου αλλα για το '14 εχουμε ηδη: iced earth, riot v, blue oyster cult, jag panzer, gamma ray, rhapsody of fire, jack starr’s burning starr και οποιο καλοκαιρινο ονομα ανακοινωθει (βγαζουν και δίσκο οι θεοί - blind guardian)… οποτε μονο φτωχη χρονια δεν ειναι φετος :Ρ

ρε φιλε το θεμα ηταν να δεις μεταλλικα το 80-90.Τωρα τι να τους δεις…Τους ειδα σονισφιρ κοπανηθηκα αλλα κλαιν και να μην τους εβλεπα το ιδιο ειναι.Κι εγω θα πεθαινα να ειχα δει black sabbath αλλα αν ερθουν τωρα δεν προκειται να παω να τους δω γιατι πιο πολυ θα ξενερωσω παρα θα περασω καλα.Καθε πραγμα στον καιρο του.Δειτε τις “καινουργιες” μπαντες που το νιωθουν ακομα και ειναι στα ντουζενια τους και ερχονται,τα σπανε και τα δινουν ολα,κι αν κατσει πατε και μεταλλικα.

quoted for truth

Τα τελευταία 2-3 χρόνια ζω με την ελπίδα να δω Gojira σε κλειστό venue.
Φέρτε τους επιτέλους!!! :frowning:
Άρχισα τις γκρίνιες και γω…

Πρέπει να το έχω ξαναπεί, αλλά πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα… Φέρτε τους Blood Ceremony ωρέ σε έναν σωστό χώρο να τους χαρούμε και από κοντά… Αφού έχουν πέραση στην Ελλάδα οι τύποι και η τύπισα :stuck_out_tongue: (Alia O’ Brien καρδούλες <3 και τα σχετικά…!)

Δεν μπορώ να καταλάβω που δεν κόβει σε κανέναν να τους φέρει. Δεδομένο sold out είναι

…είναι τώρα σε περιοδεία?:):!:

Όχι δεν είναι. Κάτι έχω ακούσει οτι ετοιμάζονται για καινούριο άλμπουμ σιγά σιγά. Υποψιάζομαι ότι θα κάνουν ένα ευρωπαικό τουρ, πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ… τι να πω μακάρι…

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

3 μπάντες θέλω να δώ μέσα στο 2014
MOTORHEAD
PEARL JAM
ΚΑΙ Black Rebel Motorcycle Club
Μονο το τελευταίο έχει πραγματοποιηθεί…ας ελπίσουμε στο θάυμα:D

To θέμα είναι να έχεις πολλα λαιβ και ποικιλία, γαμάτα λαιβ κάνει και η Μαντόνα αλλά μια φορά ήρθε μόνο και είναι το απόλυτο σοου. Ο Roger Waters μόνο 30.000 εισιτήρια,

όσο για τις εταιρίες πρέπει να βγάλουν κέρδος, λογικό, και όταν σου τα παίρνει ο ΑΕΠΙ που ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΞΕΝΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ και η ΑΕΠΙ να κυνηγά τον περιπτερά είναι απαράδεκτο και πρέπει κάποτε οι εταιρίες και οι καλλιτέχνες με φιλότιμο να σταματήσουν να στηρίζουν αυτο το έκτρωμα.

Φέτος ίσως έχει U2-Metallica μαζί και προς το τέλος θα βγουν οι tool

…το πρωτο να γίνει, και τι στον κόσμο:):!:

οι maiden θα ανακοινωσουν αλλα 11 live για τo 2014.η ελλαδα δεν ειναι μεσα σιγουρα.υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι μεσα η βουλγαρια παντως.

Ξέρουμε αν θα είναι όλα ευρώπη και όλα σε φεστιβαλ?

νομιζω ολα ευρωπη.και καποια και σε φεστιβαλ.’‘Norway - has almost never been skipped (Bergen is most likely as the promoter in Oslo didn’t want to do Maiden this year)
Denmark - Copenhell or Roskilde are likely choices
Bulgaria - Likely to be an arena gig
Serbia - no gig since 2009
Ireland - no gig since 2010
Hungary - almost always represented in recent years’'The only European countries they’ve played before that aren’t one of the above 6 or have already had a gig this tour are Greece (Apparently the big promoter has no plans to bring major acts in for the indefinite future), Slovenia, Iceland, Estonia, and Malta. Iceland is illogical for such a short leg since they’d tie up a few days just to get the gear there and back to mainland Europe. Estonia and Malta have each only had one gig, and neither since at least 2000. Slovenia is a wild card, it very well may happen. And of course there’s always the possibility they’ll play somewhere new.αναμενουμε λοιπον.

Παλι εξω να παμε ρε?Φερτε τους ρε μλκς γαμωτ!!!

Ηλπιζα σε κάποια αρένα, δεν θέλω να τους δω σε ευρωπαικό φεστιβαλ, καθώς δεν εμπιστεύομαι τον καιρό σε καμία σχεδόν χώρα. Θα περιμένω να τις ανακοινώσουν όλες και βλέπουμε. Η ιρλανδία είναι κοντά, αν είναι σε κλειστό χώρο μπορεί να πάω.

[B]λαρισα[/B]

[B]σήμερα[/B].
μπιγαλης . [B]selfish[/B]
FAITHREAT ,DOPE FLOOD ,WASTED CONTROL,ABOVE US THE WAVES ,SONS OF HOGS . [B]stage[/B]

[B]σαββατο [/B]
MY TURN , STREETWISE , ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ , STARS AND MOLECULES, THREE WAY PLANE. [B]stage[/B]

[B]κυριακη[/B]
EXEKUTER-EXARSIS-GENNA APO KOLO-THORN BURIAL [B]stage[/B]

κατι καλο ετοιμαζει ο Αραβιδης!

ναι διαβασα το status του.μμμμμ εχω 2 κατα νου παντως.