Ωραίο live θα είναι αυτό. Πιστεύω πάντως να είναι μόνοι τους και όχι guest star στους 30 Seconds to Mars. Sorry φίλε από πάνω, αλλά εγώ ελπίζω να είναι στη Μαλακάσα στο TerraVibe η συναυλία. Αρκεί φυσικά να γίνει στη μεγάλη σκηνή που είναι μια χαρά χώρος και με καλή ακουστική. Μην γίνει σε κανα τραγικό χώρο τύπου Entertainment Stage με μηδενική ορατότητα στη σκηνή και άθλια ακουστική.
Μη γίνει σε κανένα Gagarin να λέτε
Μόνο εγώ δε συμφωνώ για το συγκεκριμένο χώρο;
Πληροφορίες μου λένε ότι ο Λώρης ετοιμάζει μαγαζί στην περιοχή Μοναστηράκι - Σϋνταγμα επειδή λόγω οικονομικής κατάστασης ούτε η Μαλακάσα βγαίνει, ούτε τα μεγάλα στάδια.
Χωρητικότητας έως 2000 άτομα.
Βρίσκεται στη φάση του σχεδιασμού, οπότε μπορεί να μην γίνει και τίποτα… αλλά οψόμεθα
Όσο και αν μας τη σπάει η DIdi, νομίζω είναι καλό να υπάρχουν τέτοιοι χώροι και γενικά να υπάρχει δραστηριότητα στον κλάδο της ζωντανής μουσικής… πέρα από τα μπουζούκια.:-k:–
ποιοι Placebo ρε? ποιος θα πάει μετά το φιάσκο του 2010??
πες τα ρε συ…
Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάπου εδώ μέσα, ούτε έχω ακούσει κάποια φήμη. Αλλά βλέποντας το καλαντάρι των Manowar για το 2014 βλέπω μεγάλα κενά μεταξύ των ημερομηνιών. Έχουν ήδη ανακοινώσει κάποιες ημερομηνίες στην Ευρώπη (Ρωσία, Τουρκία, Γερμανία κλπ).
Να μου ανοίξει η όρεξη ή να τη κλείσω βιαίως?
απο fb
Gogol Bordello
We heard you, our Greek familia? we’re coming to visit in May!
Επίσης κάποια στιγμή θα σκάσουν μύτη οι Asteroid… μαντέψτε ποιος (βασικά ποια τους φέρνει 8) )
Wed, May 7th '14 Thessaloniki Greece Principal Club
Thu, May 8th '14 Athens Greece Gazi Music Hall
:bounce::drunk:
flotsam and jetsam-dark angel,king diamond,depech mode.αυτα αλιευσαμε απο χθες.
8O
Μη μας αναβεις φωτιες μεσημεριατικα :vibrate:
???
ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΜΠΟΛΝΤΑΡΕΙΣ???
Περα απο King Diamond, δεν εχω ακουστα τα υπολοιπα ονοματα
Συγχωρεμενος τοτε.[SPOILER] Ελα, παμε εντατικα, παντα υπαρχει καιρος για βελτιωση
flotsam and jetsam-dark angel.Μαιος
κ μαμω τις φασεις!!!