8O και οι Peppers δηλαδή τον Σεπτέμβρη τι ήταν…;;;;;;
[I]edit: Αυτοί δεν ήταν τελικά τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, αλλά τον προηγούμενο… My bad…
(ε ρε πώς περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός…)[/I]
8O και οι Peppers δηλαδή τον Σεπτέμβρη τι ήταν…;;;;;;
[I]edit: Αυτοί δεν ήταν τελικά τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε, αλλά τον προηγούμενο… My bad…
(ε ρε πώς περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός…)[/I]
πραγματικά ρε γαμώτο :Ρ κάθε χρόνο προς την άνοιξη έχει πάντα το ίδιο θέμα…
ΡΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ GUARDIAN (να πω και εγώ τον καημό μου)
μεσα στο 14 ο νεος δισκος(θα εχει αρκετα speed κομματια)και λογικα το 15 για live εδω.κλασσικα πραγματα.
Φίλε mike οι προσπάθειες που είχες αναφέρει για Nightwish να υποθέσω ότι δεν απέδωσαν ε; (ο καθένας μας τον καημό του τελικά!)
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
οχι.δε βρεθηκε η χρηση τομη.χαχα.εδω δε φερνουν annihilator και kamelot.και οι nightwish ειναι πιο ακριβοι απο αυτους.
Αν κολλήσουν οι διαπραγματεύσεις με Maiden, να φωνάξουν τον Στουρνάρα να διαπραγματευτεί και να δώσει λίγο από το πλεόνασμα.
warlorddddddddddddddddddddddddddddddddd
Μόλις το έμαθα/διάβασα. Μέσα πάλι!!!
Ιούλιο ε? Αν δε λιάζω το αρκουδίσιο κορμί μου σε καμιά παραλία, σίγουρα μέσα και ελπίζω με σωστή σειρά στο setlist όχι την άλλα αντ’ άλλα η κουτρουβάλα της παρασκευής το γάλα που είχε πέρσι
έσπασε (σχεδόν-γιατί δεν έχει αηρο μεηντε) ο συναυλιακός μεσαίωνας στην Ελλάδα! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ WARLORD!
τσου ρε Λάκη, τράβα στους Σαμσάρες σου εσύ…
‘‘Dave Mustaine revealed that there is a possibility that Megadeth are going to perform Youthanasia in its entirety in 2014, honoring the 20-year anniversary of the record’s release.’’
ε ρε φωτια που εβαλα με Maiden…
Τι εννοείς Βίρνα? Μίλα ξεκάθαρα…
Αυτό πως και διέφυγε της προσοχής;
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
υπαρχει τοπικ
http://www.dailytrips.gr/concerts-programm/details/33-iron-maiden οι τιμες για βουλγαρια.ενταξη σχεδον τσαμπα.30ε αρενα και 50ε μπροστα.
[B][FONT=Arial Black][SIZE=4]ΤΕΛΕΙΑ ΦΑΣΗ[/SIZE][/FONT][/B]
Eυχαριστούμε Blackie (Lawless)
υποψιν χωραει γυρω στα 15.000 το σταδιο.και με αυτες τις τιμες.βλεπω να γινετε συντομα sold out.