Φημες για συναυλιες #2

περυσι τι ακριβως ειχε γινει και δεν ηρθαν ?

Ρε παιδια και γω λατρευω Maiden αλλα μηπως αυτα να τα συζητησετε εδω :
http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?t=23384&page=15 ή
http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?t=3904&page=472 ??

εγω το κλεινω το θεμα.εμαθα σημερα τι καταληξη ειχε το σηριαλ αν θα ερθουν η οχι.δεν εχω σκοπο να πω πριν απο οποιαδηποτε επισημη ανακοινωση.

μηπως να μας το πεις να γλυτωσουμε τα ταξιδια?

Άρα για να υπάρξει ανακοίνωση,πάει να πει πως θα έρθουν!! Αλλιώς δεν βγαζουνε ανακοινώσεις οι διοργανωτές οτι δεν πρόκειται να φέρουν αυτούς,εκείνους ή τους άλλους.Σωστός ο συλλογισμός μου?

Κι εγώ ξέρω αν θα έρθουν οι μέηντεν φέτος, αλλά δε βγάζω κιχ μέχρι τις όποιες επίσημες ανακοινώσεις.

…εγώ περιμένω να δω αν θα χαρώ ή αν θα στεναχωρηθώ… μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις δεν λέω με πια εξέλιξη θα χαρώ, και με ποια θα στεναχωρηθώ:p :slight_smile: :!:

επισημη ανακοινωση θεωρειτε και οταν πουν στο site της μπαντας.’‘και με αυτες τις τελευταιες προσθηκες,κλεινει το σκελος maiden england 2014’’:roll:και δεν ειμαστε μεσα

τελικα θα ερθουν η οχι ?

Ναι…σωστό κι αυτό…δεν το είχα σκεφτεί έτσι:-k

Λογικά θα έρθουν εκτός και αν ανακοινωθεί ότι δεν θα έρθουν τελικά.

Ναι, αλλα αν ερθουν χωρις να ανακοινωθει οτι θα ερθουν και τελικα φυγουν επειδη δεν ανακοινωθηκε οτι δε θα ερθουν?

:lol::lol::lol:

Λες και είναι δύσκολο ο καθένας πίσω από ένα nickname σε ένα forum να λέει ότι να 'ναι…

Ο φίλος mike (blackie), τον οποίο δεν ξέρω προσωπικά και δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του, λέει ότι ξέρω τι έγινε τελικά, αλλά θα πω μόνο αφού οριστικοποιηθεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο… Δηλαδή αν παίξουν οι Maiden Ελλάδα, σημαίνει ότι ήδη το ήξερε και αν δεν παίξουν, πάλι το ήξερε… 0% πιθανότητα λάθους… :stuck_out_tongue:

Θέλω να πω… Εφ’ όσον γνωρίζεις όπως λες, αλλά δεν λες τι γνωρίζεις, ποιο ακριβώς είναι το νόημα να βγεις και να πεις ότι ξέρεις… Αν αυτό δεν λέγεται επίδειξη γνωριμιών, δεν ξέρω πως αλλιώς λέγεται… Όχι μόνο για τον φίλο παραπάνω, αλλά για όποιον το κάνει αυτό…

Bottom line, καλό θα ήταν όσοι περιμένουν να μάθουν κάτι παραπάνω ως πληροφορία από ένα forum, πρέπει να γνωρίζουν ότι συχνά θα υπάρχουν και διάφοροι που λένε απλά άκυρες προβλέψεις (είτε λογικές και αυτονόητες προβλέψεις, του τύπου 16/6 Σόφια, 20/6 Τουρκία, άρα σίγουρα 18/6 Ελλάδα…) ακόμα και βλακείες για τα καταραμένα λεπτά δημοσιότητας… Δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά σε αυτή την παράγραφο…

Επειδή υπάρχουν όμως και αυτοί που περιμένουν κάτι παραπάνω από ένα forum, καλό θα ήταν να μην τους βομβαρδίζουμε με ανυπόστατες και αόριστες ατάκες, γιατί πραγματικά μένουν πάνω από ένα PC με την αγωνία για μια μπάντα που γουστάρουν…

In my book, αν έχεις μια πληροφορία και την ποστάρεις, καλό είναι να ποστάρεις και την πηγή, εκτός αν εκθέτεις κάποιον… Σε αυτή την περίπτωση πες απλά την πληροφορία και περίμενε να επιβεβαιωθείς από το αποτέλεσμα… Αλλιώς μην λες τίποτα…

Δεν κερδίζει κανείς κανένα βραβείο για τον παντογνώστη του κυκλώματος και τον άνθρωπο στο forum με τις περισσότερες γνωριμίες… Συμβουλή όμως, επείδη ακριβώς είναι forum, μην δίνετε βάση σε ότι μα ότι γράφεται…

ra- ra- rasputin
έ- έ- έγραψες…
:wink:

Μπράβο Rasputin που δε βαρέθηκες να γράψεις αυτό που σταμάτησα να γράφω μετά από δυο γραμμές.

Έλεος πια με εξυπνακίστικα φαινόμενα τύπου Karja…

Είδα στο last.fm ότι στις 24/4 έρχονται οι Forest Swords στους έξι σκύλους. Ξέρουμε κάτι παραπάνω για δαύτο; Γιατί δεν έχω δει πουθενά να αναφέρεται κάτι…

Ισχυει.στο six dogs.

Μάλλον θέλει πηγή…:stuck_out_tongue:

πλισκενοφάση, seems official… :wink: