Ο Χαμιλτον με σεσσιοναδες (ή τελοσπαντων καινουρια μελη) λογικα θα ειναι
Στον RedFM ειπαν τωρα για φημες για συναυλια των Kaiser Chiefs στην Ελλαδα, αναφεροντας οτι μαλλον δεν θα ερθουν μονοι τους, αλλά με άλλα ονοματα. Rockwave ισως; Εχουν κενο εκεινες τις μερες
Οι RAGE τον Σεπτεμβριο για δυο συναυλιες σε Αθηνα - Θεσσαλονικη
http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=30918#.U1lPOfay5uA.facebook
Kαι σαλονικα αυτη τη φορα!! Υπεροχα νεα!!! :D:D:D:D:D
Τι έγινε ρε παιδιά? Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για την ευρωπαϊκή περιοδεία των Motorhead το καλοκαίρι. Μεταξύ άλλων θα παίξουν σε Ιταλία, Λευκορωσία, Ελβετία. Η Ελλάδα φυσικά και είναι εκτός για ακόμα μία φορά.
Αλλά δεν υπάρχει λόγος για στενοχώριες. Ανακοινώνονται οσονούπω τα ονόματα για το Rockwave και θα ρεφάρουμε με Subways, Marky Ramone και Γιάννη Χαρούλη.
θα τα καταφέρει ο Lemmy??
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα αναφέρουμε το Rockwave. αν δεν σας αρέσει, μην ασχολείστε! φέτος έχουν έρθει ονόματα που δεν έχουμε ξαναδεί Ελλάδα (btw ανακοινώθηκαν οι Neurosis) και σε στιγμες στο πικ τους ξερωγώ (βλέπε Uncle Acid κλπ) δεν καταλαβαίνω αυτή τη γκρίνια για το Rockwave συγκεκριμένα…
Γιατι ο didi άρχισε τα φεστιβάλικα του χτυπήματα απο το ροκ οφ γκοτς στον Πειραιά το 1996, και κάθε χρόνο η μεταλ μέρα ,μάζευε τον πιο πολυ κόσμο . Μην κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις τωρα . Παντα η didi άρχιζε με την μεταλ μέρα και μετα πήγαινε παρακάτω .τωρα που ξέμεινε απο φράγκα πήραμε και εμεις τα αρχιδια μας. Απλά…
Αρα τοσα χρονια εκανε μεταλ μερα για την ψυχη της μανουλας του; Δυο τα τινα, η αλλαξαν τα γουστα του κοσμου και το σκληρο κοινο ειναι πολυ μικροτερο, η πλεον ο μεταλλο-ροκας ειναι πιο επιλεκτικος σε αυτα που θα παει να δει (βλεπε χεβυμπαδεση) και πλεον δεν βγαινει να κανει ανοιγματα λογω κρισεως. Μη λεμε τα ιδια, δεν '‘μας’'αρεσουν αυτα που φερνουν, αλλα ιδιωτης ειναι και ο Λωρης οτι τον συμφερει κανει. Πιο δικαιο ειναι οταν τον κραζουμε για τις σκατενιες (συνηθως) οργανωτικα συναυλιες παρα για αυτα που φερνει
Ότι δηλαδή περιμένετε το Rockwave για να δείτε μέταλ μπάντες. Να φανταστώ ότι ενημερώνεστε για τα τεκταινόμενα κάθε 1η του μήνα απ’ το Χάμερ και ανταλλάζετε compilation κασέτες?
Λοιπόν, ακούω καιρό φήμη για Dark Angel, μερικές φορές με πακέτο κάτι εξίσου καυλωτικό αλά Flotsam and Jetsam, Overkill.
Δεν ξέρω ποιος και τι. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ. Και αν μπορεί αυτός (όποιος αυτός) να φέρει και τους άλλους δύο, του ορκίζομαι αιώνια πίστη και αγάπη.
^^
σημερα το πρωι εβλεπα και εγω το
Αυτο ειναι σωστο thrash!!
Ειχε ειπωθει ξανα και σε αυτο το thread μια τετοια φημη πριν κανα διμηνο, για Dark Angel πακετο με Flotsam And Jetsam, ευχομαι να ισχυσει το ρητο “οπου υπαρχει καπνος, υπαρχει φωτια”. Για Overkill εχω ακουσει οτι ειναι πολυ πιθανο να τους φερουν μαλλον μονους τους.
Ο Wino στο desertfest μου είπε οτι εχουν κλείσει Spirit Caravan για Ελλάδα. Το επιβεβαίωσε ο manager. Για να δούμε…
Ανακοινώθηκε:
Μια μέρα μετά τους Neurosis
δεν μας χάλασε :!:
Μακαρι να φερουν τους overkill παλι!! απο τα καλυτερα λαιβ των τελευταιων ετων!!!
ειμαι κοντα στο να αποδεχτω οτι δεν θα γινει μεγαλη συναυλια φετος.
και πιστευα οτι θα δω τους Maiden…
Γελασαμε ενταξει αλλα τετοια σχολια εχουν καταντησει κουραστικα.
διεκρινα λιγο μιζερια και ειπα να σε κανω να γελασεις
χθές το πήρα πρέφα αυτό,τα 50 άτομα είναι πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη…απ’ότι είδα μόνο 10? το εισητήριο,μάλλον εκεί.